Verifica airbag, Airgag defect
![]() ![]() ![]() |
Verifica airbag, Airgag defect
cucale |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2012
|
|||
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Salut, cei din acel service care au facut diagnoza trebuiau sa si rezolve problema nu doar sa “citeasca erori), trebuia verificat din tester parametrul PR019 -Impendanta rulor spate pasager (valoare acestuia intre 1.4 si 4.3 ohm) apoi functie de rezultate facute si celelalte verificari, electrice, conectori, cablaj, etc…
Totusi, daca eroarea DTC80751B a fost citita corect atunci aceasta se refera la pretensionatorul rulor (centura siguranta) spate dreapta, vezi atasat si procedura de diagnosticare a acesteia pentru un Talisman XFD, ce si cum se verifica \masoara, note si atentionari, valori, etc.,, am facut si cateva sublinieri, poate te ajuta: Attached thumbnail(s) 1_DiagnosticareEroareDTC80751B.png ( Size: 343.4k ) Number of downloads: 9 2_SchemaElectrica.png ( Size: 474.97k ) Number of downloads: 9 3_CalculatorAirbagPretensionari.png ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 9 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
Talisman mov curviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 August 24 ![]() |
Ai cumva o captură de ecran cu ce scria pe acel tester? Eu nu am auzit până acum de roata inerțiala spate dreapta, seamănă ceva intre un senzor de ABS, senzor presiune roata și o capsula pirotehnica la vreo centura.
|
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:36 |