Vas expansiune M2, demontare
![]() ![]() ![]() |
Vas expansiune M2, demontare
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Snoopz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 7 July 08 ![]() |
Cand mi-au schimbat distributia , nu au scos vasul de expansiune(doar furtunasul ce intra in el) , au desfacut tamponul si dupa au ridicat putin motorul cu ajutorul unui cric.
Se facuse destul loc pentru scoaterea tamponului desi tin minte ca l-au intors pe toate partile ca sa iasa de sub conducta de la a/c spre final fortand-o putin. This post has been edited by Snoopz: 24 Oct 2012, 18:26 |
--------------------
NU
NU
NU
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu mi-am schimbat tamponul de la motor dar nu a fost necesar sa dau vasul jos.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
adi68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.014 Joined: 16 September 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007
- B07ADI
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
La diesel e simplu, nu necesita nimic desfacut se demonteaza foarte usor, in schimb la benzina e putin mai complicat dar nu e un capat de tara, varianta cea mai simpla e sa se desfaca surubul din centru tamponului sa se separa de piesa de aluminiu care acopera partea superioara de la distributie adica la fulia defazoare, daca se procedeaza astfel mai mult de 15 minute nu ia ca timp.
Toate cele bune. |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:16 |