Usi mai "silentioase"
![]() ![]() ![]() |
Usi mai "silentioase"
jokerfordead |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|||
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Poti sa le antifonezi daca vrei .Doar ca este scump materialul
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Mai poti sa gresezi "clantaul din broasca" usii - cel care vine pe piesa fixa de pe stalp. Ajuta putin...
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
Eu pe acel "U" de pe stalp am lipit un soi de banda izoliera textila si a fost OK. Tb pusa doar intr un singur strat.
This post has been edited by gangara: 5 Feb 2016, 12:26 |
--------------------
Renault
Megane
- rosii
2011/E2
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
ce tiganeala ,
|
--------------------
Renault
Megane
- B-02-TYM
2011 / 150 hp Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Usile singure nu au de ce sa zgrangane, deci singurul zgomot este de la mecanismul de inchidere in momentul in care se inchid.
Daca usile vibreaza cand le iei la pumni , le dezfaci si rezolvi problema. ele nu trebuie sa faca nici un fel de zgomot nici de la muzica puternica si nici daca le iei usor la pumni si pe interior si pe exterior. Daca vrei ca inchiderea usilor sa fie ca la o masina noua , schimba chederele si poti imbraca acel U in izolier band sau daca ai alta idee , vezi ca nu trebuie sa depaseasca 1 mm grosime , pentru ca risti sa nu mai alunece clantaul ala mobil pe U si ramane usa blocata. Chederele atenueaza trantitul usilor , DAR asta nu inseamna ca odata puse chedere noi , usile pot fi trantite oricat ... La Megane 3, acel arc de la anti-vant este destul de puternic , astfel incat odata ce ai trecut de acel opritor, usa se inchide aproape singura si oricat de mica actiune asupra usii ii da si mai mult impuls decat ar avea nevoie de fapt. Si mie mi s-au trantit usile de multe ori aiurea , dar trebuie sa mai educi si pasagerii, ca nici la Loganurile din ultimii 5 ani nu mai este nevoie sa trantesti usile puternic, deci impulsul de a tranti usa este unul inradacinat puternic in cultura romanilor de pe vremea lui ceasca si acolo trebuie umblat prima data si nu la niste usi de o generatie noua , care pur si simplu nu necesita trantire. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 5 Feb 2016, 12:54) deci impulsul de a tranti usa este unul inradacinat puternic in cultura romanilor de pe vremea lui ceasca si acolo trebuie umblat prima data si nu la niste usi de o generatie noua , care pur si simplu nu necesita trantire. Te asigur ca vei gasi acest impuls si in cultura altor popoare. Trantesc usile de se deschid cele de pe partea opusa. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricum band adeziva sau orice altfel de banda pe u ul ala mie nu mi suna bine deloc.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 5 Feb 2016, 12:54) Si mie mi s-au trantit usile de multe ori aiurea , dar trebuie sa mai educi si pasagerii, ca nici la Loganurile din ultimii 5 ani nu mai este nevoie sa trantesti usile puternic, deci impulsul de a tranti usa este unul inradacinat puternic in cultura romanilor de pe vremea lui ceasca si acolo trebuie umblat prima data si nu la niste usi de o generatie noua , care pur si simplu nu necesita trantire. Tu nu stii cum trantesc usile nemtii (si nu numai)... |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
jokerfordead |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 September 15 ![]() |
Cred c-o sa ma impac cu aceasta problema si remane ori sa fac pe gentleman-ul sa deschid/ inchid personal usile ori o atentionare politicoasa.
App nu am incercat cu atentionare pe geam ... cu toate ca nu-mi prea place sa incarc masina cu fel si fel de blizblizuri ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2011
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
QUOTE(iDoctor @ 5 Feb 2016, 12:37) Pot fi oarecum de acord, insa nici reno nu face niste usi prea ariene. Rahatul asta I a pus lu' cumnatu' la Octavia in 2006, masina in garantie. Ii scartaia, troncanea...naiba stie. La doua saptamani s-a dus cu masina noua, iar aia a fost singura solutie. Si nu a fost singurul. Scotchul ala il are si acum dupa aproape 10 ani. Mai mult, trancaneala aia am observat ca se eliminase in momentul in care am desfacut fata de usa. Cand tranteam usa fara carenaj era mult mai silent. Si are noima..practic fata de usa e prinsa in clipsuri si nu sta fix pe suprafata metalica. La Logan spre exemplu era prinsa si in mastic. Tot legat de silentiozitate am comandat deja Silent Coat si cu prima ocazie de caldura o sa desfac toate usile si o sa fac procedura. Din ce am mai cautat efectul ar trebui sa fie OK. |
--------------------
Renault
Megane
- rosii
2011/E2
|
|
rusus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 31 May 15 ![]() |
Antifonarea ușilor este cea mai buna soluție
|
--------------------
megane 3
1.5 dci,90 cp 2011, megane 3 bose 2013
Megane 4 intens 2017 estate Contul ***chivereanumarian*** fără posibilitate recuperare parola(nu primesc mail )
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:59 |