Upgrade faruri megane 4, schimbare far
![]() ![]() ![]() |
Upgrade faruri megane 4, schimbare far
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
ADU 20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 February 21 ![]() |
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 4
2016, 1.5 DIESEL
- AG 20 ADU
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt in situatia de a schimba farul de pe stanga in regie proprie. M-am gandit ca nu o sa fie mare bataie de cap, ca o sa caut far stanga sh pe anunturi sau chiar nou. Stiam ca sunt 3 tipuri de faruri, cele basic halogen cu led de zi doar jos, cele halogen cu led de zi C shape si cele full led. Eu le am pe cele basic...surpriza e ca am intrat pe anunturi de piese pe net si constat ca exista o gramada de coduri diferite pt far stanga pt Life...in poza arata toate la fel dar o gramada de coduri.
Cei care ati mai schimbat faruri aveti idee care este faza, daca chiar exista diferente intre faruri de Life cu coduri diferite? O explicatie pt nr mare de coduri pt acelasi tip de far? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Sandu Dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 November 22 ![]() |
Salut!Sunt nou pe forum,am un megane 4 ,as vrea sa schimb becurile cu halogen de pe faza scurta și lunga cu becuri led,la far pe faza scurta am lupă ,am înțeles ca nu merge orice bec led pe far cu lupa,ce îmi recomandați?
|
--------------------
Renault
Megane 4
2018 grandtoor,1.5 dci
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 8 Jul 2022, 16:29) Sunt in situatia de a schimba farul de pe stanga in regie proprie. M-am gandit ca nu o sa fie mare bataie de cap, ca o sa caut far stanga sh pe anunturi sau chiar nou. Stiam ca sunt 3 tipuri de faruri, cele basic halogen cu led de zi doar jos, cele halogen cu led de zi C shape si cele full led. Eu le am pe cele basic...surpriza e ca am intrat pe anunturi de piese pe net si constat ca exista o gramada de coduri diferite pt far stanga pt Life...in poza arata toate la fel dar o gramada de coduri. Cei care ati mai schimbat faruri aveti idee care este faza, daca chiar exista diferente intre faruri de Life cu coduri diferite? O explicatie pt nr mare de coduri pt acelasi tip de far? Multumesc Revin cu problema asta. Farul meu are cod 260603157r dar gasesc o gramada de faruri care arata la fel dar au alte coduri. Multe coduri pt acelasi tip de far...oare ce ar putea sa difere de au alte coduri? |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
hammer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
E doar o presupunere, dar ar putea fi faruri similare ca parametri dar cu sistem de reglare diferit...adica cele cu sistem automat sa difere constructiv fata de cele cu sistem manual, chiar daca sunt full led ambele. Cel mai ok ar fi dupa parerea mea sa iei codul de la un model cu full led si sistem manual (presupun) din acelasi an cu a ta sau imediat urmator.
|
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
Nilo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 30 September 18 ![]() |
Grija mai ales la cele led cu lupa , sunt mai multe coduri pentru masinile cu volan pe dreapta decat pe pe cele ca noi cu volan pe stanga
![]() |
--------------------
Reno
Megane IV Intense
2018 1,33 6M
|
|
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 7 November 13 ![]() |
cei ce se tem cu ingalbeneala n far uitati va pe DRL si vedeti solutia, se pot face, am reusit eu unul polisand doar fibra, daca ai noroc scapi cu atat, daca nu schimbi si ledul si gata, problema asta este si la bmw audi, skoda numa din ce am vazut eu
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
georgeleus |
![]()
|
georgeleus Group: Members Posts: 144 Joined: 1 July 21 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 8 Jul 2022, 15:29) Sunt in situatia de a schimba farul de pe stanga in regie proprie. M-am gandit ca nu o sa fie mare bataie de cap, ca o sa caut far stanga sh pe anunturi sau chiar nou. Stiam ca sunt 3 tipuri de faruri, cele basic halogen cu led de zi doar jos, cele halogen cu led de zi C shape si cele full led. Eu le am pe cele basic...surpriza e ca am intrat pe anunturi de piese pe net si constat ca exista o gramada de coduri diferite pt far stanga pt Life...in poza arata toate la fel dar o gramada de coduri. Cei care ati mai schimbat faruri aveti idee care este faza, daca chiar exista diferente intre faruri de Life cu coduri diferite? O explicatie pt nr mare de coduri pt acelasi tip de far? Multumesc Si eu sunt pus in aceeasi situatie. Dupa accidentul despre care v-am povestit acum 2 ani nu mai imi functiona banda de jos a C-ului de la DLR. Nu mai tin minte pe unde am scris ca stiu c-am mai dezbatut o data pe-aici, nu mai gasesc postarea neam. In fine, mi s-a zis ca e un montaj cu 3 leduri in spate , trebuie scos, vazut daca e acel LED care serveste partea de jos "afumat", ca sa-l schimb, ca _ cutare. Bineinteles ca nu m-am preocupat, c-am zis ca merge si in doua, am trecut un ITP cu el asa, in fine. Problema e ca nenorocitu , fiind crapat sus, incepuse sa se abureasca din ce in ce mai rau si cred eu ca tot aburul ala si toata apa de pe sticla pe dinauntru a provocat arderea respectivului montaj. De o saptamana nu mai am DLR pe stanga. Cele doua becuri de scurta si lunga merg. N-ar fi asta o problema, am un preten la reprezentata cu masina identica, a avut si el un accident, i-a ramas DLR-u intact, mi-l poate da si ma inteleg cu el. Dar nu as vrea sa schimb doar nenorocirea aia, pentru ca daca in continuare am apa pe dinauntru, in continuare va fi supusa la stres partea electronica. La dezmembrari nu am gasit nimic pe PRAHOVA. Am dat cautare la DEZ, am dat sfoara si pe la colegi, nimic inca. Fina-miu poate sa-mi aduca pe discount doar carcasa farului noua , OE , la 1.250 ron. Asta ar insemna ca eu sa recuperez de pe farul vechi tot (motorasu de nivel, becuri, etc), sa iau DLR-u de la pretenul celalalt si sa le asamblez pe toate pe noul far. Se merita combinatia ? Am sanse de reusita ? SAu mai trebuie sa tin cont si de alte aspecte ? Va multumesc. This post has been edited by georgeleus: 18 Jan 2024, 12:27 |
--------------------
Renault
Megane IV
2017 KH2
|
|
Kermex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 March 23 ![]() |
La mașina mea, din semnătură, nu se pot pune semnalizatoare dinamice, pe spate? Nu mă pricep, de-aia întreb.
|
--------------------
Renault
Megane Equilibre
2023
|
|
BANDOI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 25 July 17 ![]() |
se pot pune, daca schimibi lampile
|
--------------------
renault
megane 4gt 2016+talisman 2.0dci 200
megane 2016/zen+modif spre intens/2016/2019
- ag 4 brs
|
|
Costel Mocanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 25 ![]() |
Buna ziua! Fiți va rog amabil! Se demontează ușor bara de protectie fără să se rupă vreo clema sau ceva anume în demontare-montare? Mulțumesc,frumos!
|
--------------------
Renault
Megane4
2017
|
|
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 7 November 13 ![]() |
salutare, vezi ca este un tutorial ok pe youtube
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
LZR594 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 July 24 ![]() |
Buna ziua,
Trebuie sa schimb far dreapta pt un megane 4 sedan 2018 1.2tce Aveti idee cum pot gasi codul corect? Sau cum sa dau cautare? Attached thumbnail(s) 20250423_090103.jpg ( Size: 2.31mb ) Number of downloads: 43 |
--------------------
Renault
Megane
2018
- B594LZR
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
codul OEM al farului ar trebui sa il vezi lipit pe far far_dreapta_led_renault_megane_4_original_de_1a9c510d15d5884e449_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 318.15k )
Number of downloads: 45
This post has been edited by cj98czh: 28 Apr 2025, 14:14 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:47 |