Ulei in vasul de expansiune
![]() ![]() ![]() |
Ulei in vasul de expansiune
ubiquitous_creed |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol 1,5dCi
2008
- CT09UYR
|
|||
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
La al meu symbol 1.5 dci 65cp, a fost de vina termoflotul! Cred ca si la tine tot el este vinovat (sau garnitura de etansare a acestuia). Daca era garnitura de chiuloasa ciupita iti crestea nivelul de ulei pe joja si scotea fum albicios.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
ubiquitous_creed |
![]()
|
Exact la asta m-am gandit si eu. Nu sant mecanic, dar am am luat-o logic. In plus, nu am "fiert" niciodata motorul deci nu-mi pot explica cum este posibil sa se arda garnitura chiulasei asa, "din senin". @Marso este greu de schimbat acea garnitura sau trebuie sa ma duc neaparat cu ea la mecanic?
|
--------------------
Renault
Symbol 1,5dCi
2008
- CT09UYR
|
|
ida01ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 12 March 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(ubiquitous_creed @ 28 Sep 2013, 16:09) .... ...Ar putea acesta sa fie cauza problemei cu care ma confrunt eu sau este garnitura chiulasa? Va multumesc anticipat. Nu am DCI, dar vazand topicurile din link-uri m-am gandit ca poate fi de ajutor ceea ce iti spun: 1- o cauza a prezentei uleiului in lichidul de racire poate fi intradevar garnitura de chiulasa. 2- alta cauza specifica lui createur d'automobile -este faptul ca au gandit pentru unele motoare (cel putin pt motorul 1,4 benzina), in capul chiulasei un capac nemetalic - un fel de plastic negru, un capac in care sunt mai multi traductori + conexiuni hdraulice, atat lich racire cat si ulei (!!?) - in care se afla turnat si termostatul racire motor. S-a intamplat de multe ori ca acest capac sa se deformeze datorita temperaturilor relativ ridicate ale blocului motor si sa permita comunicarea dintre cele doua circuite (i.e. lichid racire & ulei) si cum P ulei > P lich racire este normal sa apara simptomele mentionate de tine. 3- vezi si http://www.reno.ro/Curge-ulei-de-la-termoflot-t207630.html Capacul despre care iti spun este situat in dreapta chiulasei motorului, asa cum privesti cand deschizi capota. Sper sa fi fost suf. de clar si te rog sa imi spui care a fost verdictul dupa ce ai sa te duci la service. In ce ma priveste capacul respectiv a fost cam 450 ron. Bafta This post has been edited by ida01ro: 29 Sep 2013, 20:05 |
--------------------
Renault
Clio 2 bicorp 1,4 16v / Megane 2 break 1,6 / 16v
2003
|
|
ubiquitous_creed |
![]()
|
Asa voi face. M-au programat maine. Ma rog sa fie acea garnitura deoarece cheltuiala inlocuirii garniturii de chiulasa ar fi total nepotrivita acum dupa cheltuielile facute cu inceperea noului an scolar. Urati-mi bafta!
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 1,5dCi
2008
- CT09UYR
|
|
ubiquitous_creed |
![]()
|
Garnitura de chiulasa....sau cel putin asa mi-au spus cei de la service. Sant foarte dezamagit de "createur d'automobile" sa cedeze asa...din senin. Am avut grija de masina ca la ochii din cap si cu toate acestea... la 64k mi-a picat cablul de actionare a schimbatorului de viteze, iar acum, la 80k, cireasa de pe tort. Deja regret Skoda Fabia 1,9 SDI. In 2 ani cat am tinut-o nu i-am schimbat decat placutele de frana dupa care am tras-o pe dreapta cand am cumparat "bijuteria" asta made by Renault. Luna trecuta am vandut-o si stiti ceva? "Mi-a furat cheia din mana" dupa un an de stat in parcare. Nici cea mai mica problema, un bec ars....nimic.
|
--------------------
Renault
Symbol 1,5dCi
2008
- CT09UYR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:36 |