Tutorial Montare lupa in faruri Stock (Valeo), Halogen si Xenon
![]() ![]() ![]() |
Tutorial Montare lupa in faruri Stock (Valeo), Halogen si Xenon
aco90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 30 July 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6e
2000
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Interesant, insa ce vei face la ITP?
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
"Alta intrebare?"
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
eviltuning |
![]()
|
![]() 峠ドライバ Group: Members Posts: 494 Joined: 28 November 10 From: Brasov ![]() |
Mai conteaza, orice modificare se face pe propria piele. Si sunt o gramada de faruri aftermarket cu lupa pentru megane, deci nu prea are importanta atata timp cat sunt cu bec halogen
|
--------------------
Renault
Megane 99' 2.o 16s RXE /
Laguna 08' 2.0 16v TCe GT
- BV 99 EVL
|
|
aco90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 30 July 16 ![]() |
Modificarea este facuta anul trecut, inainte de a inmatricula masina. Am facut ITP si RAR, nu s-a luat nimeni de ele. Posibil sa fi vazut ca sunt niste lumanari de halogene si sunt reglate bine si nu au bagat de seama ca sunt modificate + ca au eticheta de Renault pe spate, nu stiu, zic si eu, poate i-am pacalit
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6e
2000
|
|
aurelul8 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 220 Joined: 16 March 09 From: Ploiesti ![]() |
Bine, modificarea este de efect. Cum se vede noaptea?
|
--------------------
Renault
Megane
2000 1,6 16 v rxe bicorp
- PH 07 KKA
|
|
Nicolae.lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 30 September 17 From: KR ![]() |
QUOTE(aurelul8 @ 12 Dec 2017, 20:18) Salut, am facut si eu aceeasi modificare, iar noaptea este o imbunatatire sesizabila. Atata timp cat lupele sunt de calitate, nu bat in copaci, bat exact unde sunt aliniate. Recomand bixenon de 4300k pentru o temperatura de culoare cat mai apropiata celor pe halogen. Montajul a fost un cosmar. a avut un adeziv foarte puternic, plasticul este moale si risti sa il rupi foarte repede. spor la treaba! This post has been edited by Nicolae.lucian: 13 Dec 2017, 09:14 |
--------------------
Renault
m
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Recomandarea de montaj Xenon,pe masina care nu este echipata din fabrica,este inutila pentru ca operatiunea este ilegala.....daca se circula cu masina modificata pe drum public.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Nicolae.lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 30 September 17 From: KR ![]() |
QUOTE(espacern @ 13 Dec 2017, 09:40) Recomandarea de montaj Xenon,pe masina care nu este echipata din fabrica,este inutila pentru ca operatiunea este ilegala.....daca se circula cu masina modificata pe drum public. sigur. este ilegala. ramane la decizia fiecaruia ce modificari aduce masinii pe propria raspundere. |
--------------------
Renault
m
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:59 |