Tuning megane 3
![]() ![]() ![]() |
Tuning megane 3
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asta e topic pentru sectiunea asta.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@aphophis: stii cumva unde pot sa gasesc si eu pragurile si bara spate?? mersi
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
arata bn ....bara vred ca e facuta manual
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
2005
- Ag---- Capitan' de judet!
|
|
gruyuss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 26 December 09 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
In 2-3 saptamani voi intra in posesia unui Megane 3 Coupe, 1,5 dci, 105 CP, Dynamique, alb. Mi-a placut masina inca de la aparitia sa, m-a atras designul deosebit. Doresc sa-i fac un tuning in timp, in primul rand sa lucrez la aspect. M-am gandit la jante de 17 alb-negru, folie si un kit exterior, de preferat unul discret. Ce parere aveti despre cel oferit de Renault?(calitate/design/pret). Imi plac de asemenea si neoanele undercar, desi nu prea se mai poarta. Astept orice parere despre acest subiect, precum si noi sugestii. Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
- B 18 EAJ cu un caracter de fier as fi ruginit pana acum
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
-jante alb-negru? esti taxi cu patratele? OZ ChronoHT negre sau matt graphite, is cam scumpe dar sunt superbe
-folie- un must! -kit exterior- cel de la reno arata ca prelungirile de bari pentru Logan din Vitan.. -neoanele mai merg bine doar pe Supra sau Skyline |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Neaparat neoane
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Hack, te crezi in vreo tara civilizata?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai rabdare intai sa iti vina masina, sa te plimbi cu ea putin si dupa aceea vezi tu cum o modifici! Ce importanta are parerea noastra, o modifici pt noi?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
gruyuss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 26 December 09 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 26 Dec 2009, 16:12) corect ![]() 26 Dec 2009, 16:34: QUOTE(papa_mulo @ 26 Dec 2009, 16:27) Ai rabdare intai sa iti vina masina, sa te plimbi cu ea putin si dupa aceea vezi tu cum o modifici! Ce importanta are parerea noastra, o modifici pt noi? nu, normal...si oricum modificarile nu le voi face imediat cum voi lua masina. dar vreau sa va cer parerea pentru a-mi crea o imagine asupra a ceea ce se poate face, mai ales ca voi sunteti informati in privinta noutatilor aparute, de exemplu daca a scos vreo firma de tuning un kit exterior, etc. This post has been edited by gruyuss: 26 Dec 2009, 15:34 |
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu cand am luat masina am "tunat-o" cu un cablaj pentru detectorul de radar tras pana la plafoniera si 4 cauciucuri de iarna. Poate o voi mai "tuna" cu un set de jante ca sa nu mai stau sa jantez/desjantez de 2 ori pe an si un Beltronics RX65 (sau poate un Valentine One, cine stie
![]() In rest, o "tunez" cu benzina in rezervor, cand am vazut cata benzina a inghitit in primii 3000 de km... ![]() Eu zic ca oricum Megane 3 e o aparitie destul de exclusivista la noi in trafic, nu are nevoie de impopotonari ca sa sara in evidenta. Intai mergi cu ea, vezi cum iti place, apoi te mai decizi. Nu recomand chip-tuning, poti pierde garantia la motor, mai ales daca respectivul tunning iti forteaza turbina. This post has been edited by Laurentziu83: 26 Dec 2009, 16:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
gruyuss |
![]()
|
simpatic postul tau...desi contine o doza mai mica sau mai mare de ironie. Inteleg mesajul...sa imi iau cele utile mai intai. Poate ai dreptate, dar situatiile difera de la caz la caz. Nu am nevoie de cauciucuri de iarna, daca e zapada nu folosesc masina pentru ca nu am nevoie de ea neaparat...o iau doar pentru ca imi doresc o masina...si daca voi avea cu adevarat nevoie de o masina, voi folosi pe una de-a parintilor. Iar detector de radar...hmm...nu stiu ce reactie ar avea ai mei, ca le"miroase" a viteza daca il vad. Am 19 ani si inca sunt dependent financiar de parinti, probabil intelegeti ce inseamna. Cand despre "tuningul" cu ...motorina, in cazul meu, nu se pune problema. Daca nu imi permiteam sa o tunez nu o mai luam.Si nu in ultimul rand: e o deosebire intre tuning si "impopotzonare". De-aia am si apelat la parerile voastre, zic eu, indreptatite sa invoce bunul gust, deoarece in general, am observat ca posesorii de Renault sunt oameni echilibrati. Multumesc pentru parere, in mare parte interesanta ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
Hack |
![]()
|
Caucioacele de iarna nu sunt doar pentru zapada
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
claudiusdsd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 11 November 09 ![]() |
puneti pe masina . ce ti place tie .. nu ce i place lui X sau Y .. tu mergi cu masina .. tu trebuie sa te simti bine ! Multa multa bafta!
|
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL
2005 BERLINA
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca tot primesti o asemenea masina la 19 ani... nu ar fi rau sa investesti in anvelope bune si aici ma refer si la cele de vara si la cere de iarna ( asta e cel mai tare tuning ) ca daca nu le ai pe astea ok... ar fi pacat sa iti tuneze masina un stalp sau o alta masina.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sfatul meu e intai sa o echipezi cu roti de iarna (macar numai gumele) si apoi vezi ce ii mai pui. Daca la dacia berlina de 875 kg neruginita (ruginita era mai usoara), era relativ usor de controlat pe zapada si gheata si o impingeai usor, la masini de 1300-1400 kg se schimba situatia radical. Nu iti doresc sa apesi frana si sa auzi doar caraitul ABS-ului, cum am vazut ca face Clio cu gume de vara.
Umbra mea de ironie vine de la faptul ca locuiesc intr-un oras cu specific majoritar rural, in care majoritatea si-ar lua un Passat din 2001, eventual si cu volan pe dreapta, numai sa aiba cu ce chei sa se etaleze pe masa, chiar si un BMW seria 3 la 1000 de euro tot cu volan pe dreapta, dar care nu au o chifla in stomac, cu atat mai putin sa bage bani in masina. Nu zic cat de mult am ras de specimene dintr-asta in saptamanile trecute, cand ii vedeam cum voiau sa urce vreun deal cu cauciucuri panza cumparate la SH, desi avusesera bani sa o echipeze cu vreo instalatie de xenon, ca da bine la pzde. La noi, daca as sta la o masa cu mai multi soferi, cand ar zice primul ca are Passat, al doilea ca are BMW, al treilea Audi, iar eu ca am Megane, deja eu sunt privit ca fiind o clasa mai jos, nu conteaza ca Megane-ul valoreaza cat toate 3 la un loc. Bine, si nici nu conteaza ca eu am avut Passat (bine, al parintilor, but who cares? ![]() Ca si tunning, daca vrei sa faci ceva calumea, costa MULTI bani, de asta nici nu m-am grabit sa-ti dau idei, intrucat un tunning cu elemente de calitate costa mult mai mult decat gumele de iarna, de exemplu, nu mai vorbim de un amarat de detector de 5-700 ron, indispensabil pe soselele din ro ca sa poti sa mergi linistit. Ca sa nu vorbesc prea mult, zic doar ca un tunning la o masina de 15000 de euro nu se face cu piese ce costa 500 de lei in total. Eu si la Matiz, cand aveam nevoie de un accesoriu indispensabil (un suport de telefon, o husa de volan, un prelungitor de 12V), colindam de multe ori toate magazinele si nu gaseam nimic potrivit, care sa se potriveasca liniei masinii, sa nu fie cu croame, sa nu fie rosu, etc, tin minte ca am luat odata o husa de volan, singura neagra dintre toate ciurucurile de acolo si am vazut in moaca vanzatorului satisfactia ca scapase de ea, pentru ca altfel nu lua ochii nimanui, nu era bling-bling. Tunning-urile mioritice de la noi, cu spoilere din fibra de sticla, dupa parerea mea nu numai ca sunt hidoase, dar se mai si dezmembreaza respectivele elemente, am auzit de cazuri in care le-au picat numerele de inmatriculare, nu mai zic de spoilerele coborate foarte mult pe care le polizezi de asfalt la primul viraj mai agresiv sau de prelungirile de praguri pe care le rupi la prima bordura urcata. Modificarile pe motor, cu filtru de aer sport, sunt inutile la un motor diesel, la fel ca si o linie de esapament sport. La montatul unei instalatii de xenon, in primul rand trebuie sa te gandesti ca pierzi garantia la instalatia electrica, plus ca respectivele instalatii nu sunt asa fiabile incat sa te bazezi ca te vor duce pana la Arad noaptea, in siguranta. Ar mai ramane aici jantele, dar aici trebuie sa ramai pe dimensiunea standard de 16, daca vrei pe 17 dai si mai multi bani, trebuie si anvelope, si nici nu recomand 17 la drumurile noastre. Pe parte de suspensie, masina oricum are o suspensie destul de teapana, eu la versiunea in 5 usi simt cum stau cu fundul pe o placa de plumb, mai repede fac masina sa derapeze in viraje si sa-mi intre ESP-ul decat sa o fac sa se rastoarne, imi inchipui cum e la Coupe cu sasiul sport. Singura imbunatatire pe care ai putea sa o mai faci ar fi sa-i intaresti suspensia, cu alte arcuri si alte amortizoare, dar deja iti vor clantani dintii in gura chiar si pe autostrada, si nu cred ca iti doresti asa ceva. Pana una alta, ia masina, condu 1-2-3 mii de km si vezi daca ii mai trebuie ceva. Eu unul am constatat ca nu ii mai trebuie nimic, le are pe toate. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 27 Dec 2009, 09:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Uite aici niste preturi
|
--------------------
Renault
Megane
2007 80cp
- B xx xxx Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
superba masina cu elementele de tuning
27 Dec 2009, 16:36: ce ziceti de asta 27 Dec 2009, 18:08: si asta din fata 27 Dec 2009, 18:34: Der Modell- & Formenbauer der CDW-Tuning GmbH hat sich während des Umzugs des Unternehmens in das neue Hauptgebäude nicht schlafen gelegt! Nachdem wir mit unserer kompletten Firma, der Produktion, Verwaltung und der Entwicklungsabteilung in ein größeres Gebäude umgesiedelt sind, entstand ein komplett neu entwickeltes Designerkleid für den aktuellen Renault Megane Coupe. Der Frontspoiler, der Heckschürzenansatz und die erfolgreich der Optik des Fahrzeugs angepassten Seitenschweller werden aus hochflexiblem PU-Rim Kunststoff hergestellt. PU-Rim wird häufig von den Fahrzeugherstellern für die Serienfertigung verwendet, und zeichnet sich durch die hohe Dehnbarkeit, die extreme Unempfindlichkeit gegenüber Aufsätzern und die sehr einfache und kostengünstige Lackierung aus. Ergänzt werden die eigens hergestellten Produkte von einer Duplex Edelstahl Auspuffanlage und einer Tieferlegung, wahlweise aus einem Federnsatz, der eine Tieferlegung von 35mm gewährleistet, oder eines Gewindefahrwerks, das eine stufenlose Tieferlegung ermöglicht. Für nähere Informationen steht Ihnen unser Team jederzeit zur Verfügung. daca vrea cineva sa si traduca This post has been edited by adytym: 27 Dec 2009, 18:34 Attached thumbnail(s) m_3_coupe.jpg ( Size: 24.65k ) Number of downloads: 2566 1254249004.jpg ( Size: 54.35k ) Number of downloads: 1704 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
gruyuss |
![]()
|
multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Bara nu e facuta manual, asa e cea de RS din franta, cu toba pe mijloc! bafta!
This post has been edited by caty2k: 14 Jan 2010, 15:06 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
caty2k |
![]()
|
Valy1 vrei sa zici ca evacuarea + spoilerele de fibra de la elia ptr m3 4 usi costa 880E toate?? asta e prea ieftin sa fie adevarat!
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu stiu de unde e bara, uita-te pe link-ul din primul post, poate iei legatura cu proprietarul masinii (francez pare-mi-se)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
@caty2k...aia pe mijloc nu este toba ci doar un ornament
cat despre cateva accesorii vad ca se gasesc si in romania Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 426.36k ) Number of downloads: 1628 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
gruyuss |
![]()
|
QUOTE(eduardsebe @ 17 Jan 2010, 23:14) @caty2k...aia pe mijloc nu este toba ci doar un ornament cat despre cateva accesorii vad ca se gasesc si in romania nu stiu daca se gasesc si in romania chiar toate, am vazut masina pe care ai dat-o tu aici in poza ca exemplu intr-o zi in parcarea din piata Operei, si nu cred ca este un model cumparat din romania, din cauza jantelor ce nu-s disponibile la noi...si a faptului ca avea cutie automata... |
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Tuning la motoras:
http://www.promotor.ro/hobby-tuning-auto/a...ne-3-rs-6110204 Cica stoc le-a iesit ca avea 265 de cai. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
chris_mara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 June 10 ![]() |
@aphophis: stii cumva unde pot sa gasesc si eu pragurile si bara spate?? mersi
tot kitul se gaseste la orice reprezentanta renault la un pret de aproximativ 650 de euro fara jante. cat despre ornamentul de la bara din spate pentru mine a fost o mare dezamagire cand am observat ca nu este finalul de toba dar cu o mica prelungire se poate rezolva ![]() 7 Jun 2010, 19:22: am si eu o intrebare: vreau sa pun jante de 17" si nu stiu ce distanta am la prezoane si la ET. ma poate ajuta si pe mine cineva? multumesc anticipat This post has been edited by chris_mara: 7 Jun 2010, 18:22 |
--------------------
Renualt
Megane 4 1.6 dci energy
2016
- B 204 MKA
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
ai 5x114.3 . ET nu stiu.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 80cp
- B xx xxx Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
mitzaB |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 14 November 09 From: T i m i s o a r a ![]() |
ET 40 la jante pe 16.
Daca pastrazi latimea jantei se pastreaza si ET-ul. Oricum daca te interesezi la o firma care se ocupa cu asa ceva iti vor spune exact. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Dinamique - VANDUT!!! Hyunday Tucson 2007 - De Vanzare 7900 Euro
BMW 3-er E90 2008 - Vandut |
|
chris_mara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 7 June 10 ![]() |
|
--------------------
Renualt
Megane 4 1.6 dci energy
2016
- B 204 MKA
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 26 Dec 2009, 16:39) Nu recomand chip-tuning, poti pierde garantia la motor, mai ales daca respectivul tunning iti forteaza turbina. Detaliaza. Chiar crezi ca se forteaza asa rau turbina la o crestere de 20-25 cai? Si daca prin acest tuning fortezi componentele, cum oare se explica ca dupa tuning scade consumul? De asemenea, cum isi poate cineva da seama ca ai tunat-o, daca folosesti powerbox? La mine, intr-adevar, isi pot da seama ca am marit presiunea in turbina de la tija wastegate-ului, dar asta doar daca sunt exagerat de atenti ![]() |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:30 |