Tuning megane 3
![]() ![]() ![]() |
Tuning megane 3
caty2k |
![]()
|
||
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|||
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
La cat a ajuns acum pretul nu imi mai place
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
sherlock07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 8 March 07 From: pitesti ![]() |
salutare tuturor, spuneti-mi , va rog, daca bara fata de coupe se portiveste la berlina.merci.
|
--------------------
renault
megane 3
dinamique 2010
- ag-01-xxx
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca da...daca te uiti pe afara nu ar avea de ce sa nu mearga, farurile si imbinarea cu aripa sunt identice. Doar sa fie ceva invizibil(pe dedesubt) care sa incurce miscarea...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
@sherlock07 Nu ai nevoie de bara fata de coupe, cumpara ti doar ornamentele tip " cromat " si asta e tot nu are rost sa te complici.
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
sherlock07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 8 March 07 From: pitesti ![]() |
multumesc pentru raspunsuri,la coupe imi place ca ornamentele sunt mult mai mari.Ma gandeam daca acele ornamente pot fi scoase si montate pe bara mea.
numai bine! |
--------------------
renault
megane 3
dinamique 2010
- ag-01-xxx
|
|
SakaD |
![]()
|
![]() sKd Group: Members Posts: 40 Joined: 5 June 10 ![]() |
Salutare lume .
La ce bani si unde gasesc aceste ornamente?... |
--------------------
Renault
Megane III
2009 / Expression / 1.6 16V
- B-23-SKD "Am sangerat dar am tacut/Mi-au dat venin sa beau, si l-am baut"(A.Macedonski)
"As long as people can change,the world can change!" |
|
tip |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
Ce model de jante sunt pe masina din avatar SakaD ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Orice ornament pentru megane 3 gasiti pe renault.ro la servicii postvanzare - accesori de origine renault, de acolo iei codul si il poti intreba pe unul din userii care aduc piese de origine la pret scazut din sectiunea bursa.
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
SakaD |
![]()
|
![]() sKd Group: Members Posts: 40 Joined: 5 June 10 ![]() |
sunt ATX-uri
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 / Expression / 1.6 16V
- B-23-SKD "Am sangerat dar am tacut/Mi-au dat venin sa beau, si l-am baut"(A.Macedonski)
"As long as people can change,the world can change!" |
|
tip |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
are cineva idee ce tip de becuri sunt pe faza scurta si lunga si eventual daca dau eroare de bec ars pt ca vreau sa ii pun xenon pe ambele faze
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.174 Joined: 13 October 06 ![]() |
H7 sunt si pe scurta si pe lunga.
La xenon OEM ai D1S pe scurta si D1S + H7 pe lunga. Nu inteleg de ce nu ai luat xenon de fabrica, la 600-700 Euro merita. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
multumesc pt info. da se merita sa comanzi de fabrica xenon mai ales ca vine si cu lupe dar eu nu mai puteam sa astept atat pt ea am gasit una gata configurata, in mare cam cu ce vroiam si eu pe ea
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
@MMihai: O vinzi cumva ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
MMihai |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
tuning_auto_accesorii |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 February 11 ![]() |
Ce tip de Xenon putem pune pe megane pe proiectoare?
|
--------------------
reno
meganne 2008
2008
- b 32 err Peste 5.000 Accesorii Auto de la www.TuningAutoAccesorii.ro
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pentru cei interesati
http://www.magnatuning.ro/ro/product/12531...dy-Kit-EVO-Line |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
caty2k |
![]()
|
Acum ai descoperit site-ul ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
1200 lei un eleron.. uau... asta da pret.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
caty2k |
![]()
|
De scos rotile mai inafara ce ziceti? Eu le-am avut pe masina dar din cauza latimii anvelopelor imi lovesc in aripi din cauza strazilor romanesti!
2 distantiere de 25mm! Attached thumbnail(s) IMG_6926.JPG ( Size: 476.75k ) Number of downloads: 678 IMG_6927.JPG ( Size: 492.75k ) Number of downloads: 716 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
renu97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 April 10 ![]() |
Salutari,
Am si eu cateva topicuri la care astept solutii, cine are si se pricepe, bineinteles ![]() 1. As vrea sa imi pun o evacuare sport, nu ma pricep la partea tehnica foarte mult, este vorba capul de toba. Scopul este sa am un huruit mai placut ![]() 2. Am avut un accident cu masina acum 2 ani cred si de atunci, inteligentii de la Meridian nu mi-au montat capota f OK. Am sa ma duc in perioada urmatoare sa imi fac niste zgarieturi la Allianz si sper sa reusesc si o revopsire a capotei poate mi-o monteaza bine baietii de la Cobalcescu, sa vad, dau eu o atentie ceva. Daca nu...as vrea sa ma indrept spre un service, baietas priceput care sa imi monteze iar capota "la linie" Va rog daca se poate sa imi raspunda doar cine chiar se pricepe. Merci anticipat de ajutor ![]() Cheers! |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
pad. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 14 February 11 ![]() |
De evacuare m-am interesat si eu acum ceva timp. Schimbat catalizator ~800 lei
Evacuare dubla 2x2 scoasa frumos,cu decupat bara cu tot ~ 2500 lei Evacuare schimbata si adusa doar cum e acum,adica sub bara,fara sa se vada ~ 1500 lei Pt toate,garantie life time ! |
--------------------
renault
megane
2010 coupe don't drive faster than your guardian angel can fly
|
|
renu97 |
![]()
|
Merci de raspuns,
1. care e legatura catalizatorului in toata treabam de ce trebuie schimbat, scuze ca sunt noob. 2. Unde te-ai interesat? Cine sunt baietii care fac modificarea? 3. Ce model de evacuare 2x2? Eu unul as vrea doar pe bucata care e acum..dar in fine aici e alta discutie:) Apropo, crezi ca se pierde garantia? Eu zic mai mult ca sigur, stupida intrebare, dar ca sa fiu sigur... Cheers! |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
pad. |
![]()
|
Din catalizator e toata treaba,respira mai bine.
Preturile sunt de la baietii de la TopGearUk , parca asa se numesc. Atat evacuarea cat si catalizatorul sunt facute custom de catre ei in atelier. Garantie se pierde pe piesa respectiva,nu se pierde garantia totala a masinii. |
--------------------
renault
megane
|
|
renu97 |
![]()
|
nice..
![]() ai un site ceva sau o locatie unde ii gasesc? merci! |
--------------------
Renault
Megane 3
2009
|
|
pad. |
![]()
|
Pe Nerva Traian ii gasesti,langa spalatoria auto.
Mai sunt si alte firme daca stai sa cauti. Mai este si varianta de comanda a undei evacuari 2x2(asta ma interesa pe mine) dedicata megane 3 si ajunge undeva la 800-900 de lei |
--------------------
renault
megane
|
|
caty2k |
![]()
|
Evacuare dedicata megane 3 gasesti la ULTER SPORT ... aproximativ 400Euro cu tot cu drum in RO ... e posibil sa gasesti si in Romania, sincer nu am cautat!
Attached thumbnail(s) megane_evacuare.jpg ( Size: 24.14k ) Number of downloads: 576 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:34 |