Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
![]() ![]() ![]() |
Navigatie Carminat Laguna II, adaptare DVD, TV Tuner, video-in
HTB222 |
![]()
|
||
Bogdan Group: Members Posts: 79 Joined: 23 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|||
fastoff |
![]()
|
![]() FastOFF Group: Members Posts: 238 Joined: 26 April 12 From: London, UK ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
2005 Initiale Paris 2.0 T 16V/ 2006 1.9 dci100 Max. Power 196bhp@5450rpm - Max torque 236lbft@2950rpm
"If can't find, it grind it..." |
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa schimbi marca cd-urilor. si eu am scris cateva, la diferite viteze, cu diferite softuri si incarca hartile pana cand la un moment dat se bloca si spunea ceva ca este o eroare si nu il mai poate citi. apoi am luat alte blank-uri, alta marca, mai bune si a mers din prima. cat despre dvd, din cate stiu eu, cni2 citeste doar cd-uri, nu si dvd-uri... ma insel?
|
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|
fastoff |
![]()
|
![]() FastOFF Group: Members Posts: 238 Joined: 26 April 12 From: London, UK ![]() |
QUOTE(mihhai @ 1 Jan 2013, 19:19) incearca sa schimbi marca cd-urilor. si eu am scris cateva, la diferite viteze, cu diferite softuri si incarca hartile pana cand la un moment dat se bloca si spunea ceva ca este o eroare si nu il mai poate citi. apoi am luat alte blank-uri, alta marca, mai bune si a mers din prima. cat despre dvd, din cate stiu eu, cni2 citeste doar cd-uri, nu si dvd-uri... ma insel? Nu stiu ce tip este unitatea mea, dar navigatia mea incarca hartile de pe un dvd. Iar pe fata unitatii mele scrie GPS. bluetoth si dvd-rom |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
2005 Initiale Paris 2.0 T 16V/ 2006 1.9 dci100 Max. Power 196bhp@5450rpm - Max torque 236lbft@2950rpm
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
ok. HTB222 spunea ca are navigatie CNI2. La fel am si eu, si este unitatea unica gps+cd player. Are unitate cd, nu dvd si nu citeste nici mp3. Daca ai mai multe unitati, este CNI1, dar din cate stiu nu are bluetooth, sau CNC, care are bluetooth si joystick-ul este situat intre scaune, pe langa butonul de avarii...
|
--------------------
renault
laguna 3
|
|
fastoff |
![]()
|
QUOTE(mihhai @ 2 Jan 2013, 16:04) ok. HTB222 spunea ca are navigatie CNI2. La fel am si eu, si este unitatea unica gps+cd player. Are unitate cd, nu dvd si nu citeste nici mp3. Daca ai mai multe unitati, este CNI1, dar din cate stiu nu are bluetooth, sau CNC, care are bluetooth si joystick-ul este situat intre scaune, pe langa butonul de avarii... am 3 unitati - una in torpedou - cd-player-ul care citeste si mp3-uri si unitatea gps care citeste dvd-uri, siii... are bluetoth. Comenzile pentru GPS sunt intre scaunele din fata, acolo langa butonul de avarii. Inca nu am avut timp destul sa desccopar care este rolul celei din torpedou |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
@fastoff: Tipul tau de navigatie este CNC , ai bluetooth pt comenzi vocale, harta este pe dvd (toata europa pe 1 dvd) magazie de cd-uri in bord cu 6 cd-uri mp3 si posibilitate de adaugare mufa jack pentru auxiliar
Pentru a rula hartile, pe dvd, in primul rand trebuie facut un cd cu update la navigatie si dupaceea harta. Fiecare versiune noua de harta vine si cu acel nou update pe cd. Se recomanda a fi scrise la viteza cat mai mica si pe dvd-uri de calitate (Verbatim de exemplu) |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
HTB222 |
![]()
|
Bogdan Group: Members Posts: 79 Joined: 23 September 07 ![]() |
QUOTE(mihhai @ 1 Jan 2013, 20:19) incearca sa schimbi marca cd-urilor. si eu am scris cateva, la diferite viteze, cu diferite softuri si incarca hartile pana cand la un moment dat se bloca si spunea ceva ca este o eroare si nu il mai poate citi. apoi am luat alte blank-uri, alta marca, mai bune si a mers din prima. cat despre dvd, din cate stiu eu, cni2 citeste doar cd-uri, nu si dvd-uri... ma insel? Mihai, am incercat cu vreo 4 marci de CD-uri si nu mi-a mers, cateodata da eroare de citire de la inceput, altadata da eroare dupa ce incepe sa incarce, etc. Tocmai de aceea am cerut ajutorul vostru cu un CD care sa fiu sigur ca merge. DVD nu merge la mine pe masina, e doar CD care se baga in partea de sus a consolei, acolo unde intra toate cd-urile cu muzica. Multumesc, Bogdan |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
in torpedou ai amplificatorul
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
fastoff |
![]()
|
QUOTE(Radocanu @ 4 Jan 2013, 08:49) @fastoff: Tipul tau de navigatie este CNC , ai bluetooth pt comenzi vocale, harta este pe dvd (toata europa pe 1 dvd) magazie de cd-uri in bord cu 6 cd-uri mp3 si posibilitate de adaugare mufa jack pentru auxiliar Pentru a rula hartile, pe dvd, in primul rand trebuie facut un cd cu update la navigatie si dupaceea harta. Fiecare versiune noua de harta vine si cu acel nou update pe cd. Se recomanda a fi scrise la viteza cat mai mica si pe dvd-uri de calitate (Verbatim de exemplu) QUOTE(bogdan.stavar @ 4 Jan 2013, 10:54) nu mi-a trebuit nici un cd cu update - iar dvd-ul unul de duzina intradevar scris la viteza foarte mica cele 6 cd-uri mp3 sunt acum cele 6 cd-uri audio - nu citeste decat cd-uri mp3 originale - nu si cele scrise de mine in manualul sistemului de navigatie este desccris si functiile sistemului auditorium cabasse, unde este specificata si functia "AUX" dar n-am gasit pe nicaieri mufa jack pentru auxiliar, si nu e nici pe unitatea din torpedou. Unitatea din torpedou - amplificatorul - cum spune colegul - nu este mentionata in nici unul din manuale - sau are functie si au uitat-o baietii sa o scoata inainte de o vinde |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
vezi ca citeste fara probleme cd cu mp3 trase de tine dar la fel trebuie sa le scrii la viteza mica (atasat poza cu foldere ) si poate stiu eu nu trebuie cd de "duzina". Incearca ceva mai bun.
Pentru functia aux trebuie sa ii atasezi cablu aux care se cumpara dupa forum la vreo 30 de lei si vei baga muzica direct prin jack (iphone sau orice mp3 player) . Eu asa am tras acel fir jack din amplificator se trage (torpedou) il maschezi frumos pe sub consola centrala si il duci direct in cotiera iar apoi bagi aux si asculti direct de pe iphone. Si daca tot umbli la torpedou si la amplificator ii poti pune si sinteza vocala ![]() Amplificatorul nu are nici o setare el practic amplifica calitatea sunetului. Attached thumbnail(s) IMG_0060.JPG ( Size: 2.19mb ) Number of downloads: 1343 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
fastoff |
![]()
|
QUOTE(bogdan.stavar @ 4 Jan 2013, 14:30) vezi ca citeste fara probleme cd cu mp3 trase de tine dar la fel trebuie sa le scrii la viteza mica (atasat poza cu foldere ) si poate stiu eu nu trebuie cd de "duzina". Incearca ceva mai bun. Pentru functia aux trebuie sa ii atasezi cablu aux care se cumpara dupa forum la vreo 30 de lei si vei baga muzica direct prin jack (iphone sau orice mp3 player) . Eu asa am tras acel fir jack din amplificator se trage (torpedou) il maschezi frumos pe sub consola centrala si il duci direct in cotiera iar apoi bagi aux si asculti direct de pe iphone. Si daca tot umbli la torpedou si la amplificator ii poti pune si sinteza vocala ![]() Amplificatorul nu are nici o setare el practic amplifica calitatea sunetului. am scris 6 cd-uri cu mp3 si mi-a luat aproape o zi intreaga si tot nu le citeste cd-urile sunt verbatim iar de duzina iti spun eu ce inseamna - 25 de bucati(cd-uri) la 8lire de cabluri auxiliare nu duc lipsa dar nu am gasit mufa respectiva nici in torpedou. sinteza vocala e aia ca se activeaze cand apesi pe capatul indicatorului de semnalizare? |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
|
bogdan.stavar |
![]()
|
eu am facut 2 cd cu mp3 si mi le a citit fara probleme cd sony. Nu stiu ce sa zic...mai incearca . Nu ai nici o mufa degeaba cauti, trebuie trasa din amplificator asa cum ti am spus. Masina nu vine cu nici o mufa. Cans apesi pe capatul manetei de semnalizare se activeaza controlul vocal nu sinteza vocala. Sinteza e pusa pe lagunele pana in 2005 si consta in faptul ca iti transforma mesajele de eroare sau atentionare in voce (faruri aprinse nu bipaie ci iti spune o cucoana sa le stingi, cand ramai fara carburant, usi deschise , probleme motor etc). se poate monta si pe aceasta laguna si chiar si pe laguna 3
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
fastoff |
![]()
|
QUOTE(bogdan.stavar @ 4 Jan 2013, 15:06) eu am facut 2 cd cu mp3 si mi le a citit fara probleme cd sony. Nu stiu ce sa zic...mai incearca . Nu ai nici o mufa degeaba cauti, trebuie trasa din amplificator asa cum ti am spus. Masina nu vine cu nici o mufa. Cans apesi pe capatul manetei de semnalizare se activeaza controlul vocal nu sinteza vocala. Sinteza e pusa pe lagunele pana in 2005 si consta in faptul ca iti transforma mesajele de eroare sau atentionare in voce (faruri aprinse nu bipaie ci iti spune o cucoana sa le stingi, cand ramai fara carburant, usi deschise , probleme motor etc). se poate monta si pe aceasta laguna si chiar si pe laguna 3 ![]() bun, am inteles, cum trebuie sa arate mufa aux care se ataseaza la amplificator si/sau cum ar trebui facute legaturile? nu e modul ideal de exprimare dar sper ca ai inteles cam ce am vrut sa spun. am avut laguna II din 2001 dar nu avea sinteza vocala. Cum arata??? |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
|
mihhai |
![]()
|
stie cineva daca la CNI2, cd/gps o singura unitate se poate atasa o magazie de discuri? de fapt, se poate atasa sigur, am vazut ca la spate are toate mufele aferente, dar la source nu am decat cd si radio, nici un aux sau cd changer. mai exact, daca atasez cd changer-ul, apare optiunea asta in meniu? a incercat cineva? caci mufa aia adaptoare albastra cu 8 pini am gasit-o pe net, cu jack audio sau 2 rca atasate (in varianta intrare aux), dar nu stiu daca ar si functiona treaba asta... m-ar interesa un cd-changer, daca a incercat cineva asta pana acum, sa nu fac investitii degeaba. multumesc.
This post has been edited by mihhai: 4 Jan 2013, 21:00 |
--------------------
renault
laguna 3
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
fastoff |
![]()
|
QUOTE(bogdan.stavar @ 5 Jan 2013, 01:19) ok. merci. am sa o fac dupa ce rezolv cu celelalte probleme pe care le are. la cd-urile mp3 sa incerc cu foldere? pana acum am facut fara foldere |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
|
bogdan.stavar |
![]()
|
eu am facut numai cu foldere dar nu cred ca conteaza
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
fastoff |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Poate ai o problema la citire, la mine le ia fara foldere.
Sinteza vocala, este un modul, care iti spune prin voce, orice problema are masina |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
Telefon 0773803384 |
|
mihhai |
![]()
|
QUOTE(bogdan.stavar @ 5 Jan 2013, 02:19) salut. am citit acum topicul respectiv. este acolo o mufa cu 6 pini, verde, la baiatul respectiv. eu am gasit pe tme.eu tot o mufa de intrare pt aux in, dar cea albastra cu 8 pini "http://www.tme.eu/ro/details/c7802-spj/adaptoare-aux/perpic/#". ideea e ca nu as vrea sa dau banii degeaba. pe mine m-ar interesa orice sursa externa, chiar si un cd changer, tot d-asta de pe un reno, dar sa fie vazut de carminatul meu. iar in topicul respectiv, pe la sfarsit am vazut ca a raspuns cuiva cum ca solutia nu este pt toate carminaturile. oricum, ms. |
--------------------
renault
laguna 3
|
|
teazers |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 January 07 ![]() |
pentru cretusad...raspuns tirziu din cauza muncii...sofer...nu stiu ce carminat am...masina e din nov. 2003
|
--------------------
renault
laguna II
2003 Privilege
|
|
medox |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 August 12 From: PLOIESTI ![]() |
Mult succes tuturor Lagunistilor ! Este prima data cand scriu pe acest forum, adevarul este ca nu am laguna 2 facelift de mult timp, dar va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi privin scrierea navigatiei Renault DVD v32.1 + Update cd, pe DVD deoarece nu-mi iese; am scris CD-ul de UPDATE, am facut Update-ul si la sfarsit cand mi-a cerut DVD-ul de navigatie, am introdus DVD-ul cu navigatia originala a masini (Spania + Portugalia versiune mai veche) si a mers, am trecut limba din franceza in engleza, si mi-a dat ca mesaj ca procesul a fost incheiat cu succes. Toate bune pana cand am incercat sa scriu DVD-ul cu harti, ca din 5 DVD-uri scrise au dat sa mearga doar 2 Verbation DVD-R DL (8 lei bucata) dar cand bag DVD-ul il citeste 5 secunde dupa care se stinge ecranul, apare LOADING, iar citeste 5 secunde .... si tot asa . Am mai scris 3 DVD+R DL (de duzina) care nu au mers, dau eropare la citire cand le bag in navigatie. Am scris si cu nero si cu IMGBURN si la 2.4 x si la 2x si la 4x. nu stiu cum sa le mai scriu. le scriu cu un laptop cu un dvd-r/rw nu stiu ce marca (cred ca Soni). Va rog daca are cineva CD scris si care si merge sa mil trimita sau sa faca altul si platesc eu curierul si costrul DVD-ului ca eu nu imi dau seama cum sa-l scriu ca sa mearga. Osa mai incerc cu alte marci de DVD DL . Astept sfaturi, poate am omis eu ceva !!!!!! Va sunt recunoscator !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1.9 130 CP
2007 hatchback
|
|
Radocanu |
![]()
|
Tot ce pot sa iti recomand, e sa scrii pe dvd-uri de calitate (Eu Verbatim am) si a functioneaza
Dar am versiunea mai veche .. |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
Telefon 0773803384 |
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
MEDOX Mie cu Verbatim imi citeste foarte greu.Eu folosesc DVD+RDL TRAXDATA de 8.5GB inscriptionat cu ImgBurn cu 2.4x si merge perfect ,daca nu te descurci nici cu traxdata trimitemi adresa si pot sa-ti trimit unul pe posta am mai trimis si la altii nu te costa nimic
This post has been edited by Pop Marcel: 4 Feb 2013, 22:29 |
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
medox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 August 12 From: PLOIESTI ![]() |
Iti multumesc! Chiar inseara asta am cumparat un traxdata si 2sony dvd+dl, daca nici acum nu merge, apelez la serviciile tale si iti trimit o bere rece ! Are importanta marca inscriptorului (dvd-rw-ului) ?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1.9 130 CP
2007 hatchback
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Mi-am facut rost de un cd cat de cat bun cu harta completa pt. versiunea CN1.
Spun cat de cat bun pt. ca am o eroare: gps-ul gaseste pozitia masinii cu o eroare de 70 km. E posibil sa fie de vina cd-ul, sau e clar antena defecta? Aveti idee daca pot diagnostica cumva prin diagnoza problema? Inca ceva, pt. system information imi cere o parola de 4 caractere, cum o pot afla? |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(todhiere @ 5 Feb 2013, 22:57) Inca ceva, pt. system information imi cere o parola de 4 caractere, cum o pot afla? Incearca 0000 ....by default. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Radocanu |
![]()
|
Parola e 4112 la toate CN1
Legat de eroare...te duci intr-o intersectie...iti gasesti un loc...intri in meniu...si trebuie sa ai relocalizare...si trebuie sa alegi o intersectie (ex, str x intersectata cu strada y) Sau poate poti si in alt loc in afara de intersectii(dar eu asa imi aduc aminte ca doar in intersectii puteai sa dai relocalizare)...intra in meniu si vezi Pictogramele cu Antena si Cd sunt cu verde? |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
Telefon 0773803384 |
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Combinatii de genu 0000 sau 1234 am incercat destule, sigur nu e aia.
Legat de relocalizare, am incercat sa gasesc asa ceva prin meniu, dar nu am dat decat de home adress si destination. Meniul e in limba engleza. O sa mai caut instructiuni. Am ditamai cartea originala cu gps, dar e in franceza ![]() Multumesc de promptitudine, o sa revin cu detalii dupa ce mai incerc una alta. |
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:05 |