Test placute frana, AM vs OE
![]() ![]() ![]() |
Test placute frana, AM vs OE
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
noi folosim frana de motor, mergem la consum!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
da mah si olacutele sponsorului cele mai cele .... nici nu ma gandeam altfel ... si nu, nu folosesc ieftinituri ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
OEM FTW
![]() 15 Nov 2019, 23:32: Era de asteptat ca cele ale sponsorului sa fie cele mai cele mai. This post has been edited by R19/16v: 15 Nov 2019, 23:32 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nici fan OEM nu sunt ... la placute si discuri ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi se par chiar scumpe la 150 lei.
Daca sunt rosii is perfecte. Sunt curios cum faci discurile rosii in conditii normale de mers...exceptand coborarea unui munte cu piciorul pe frana. This post has been edited by wolfin: 15 Nov 2019, 23:56 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
R19/16v |
![]()
|
Te-ai uitat la film?
Sunt explicate foarte clar conditiile de test - 100-5km/h @ 0.4G |
--------------------
DS
5H
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta am inteles...dar nu sunt convins...ceramice am vazut inrosite by default
La discuri normale sa scoti scantei....la 100km..si nu frana de urgenta.... Le. Nu contest calitatea placutelor de marca vs cele din cutia rosie la 30 lei Asa inrosesti discurile plus scantei...de la 250 la zero in 7 secunde. Cine face asta zilnic... https://youtu.be/pko19IorTMQ This post has been edited by wolfin: 16 Nov 2019, 01:10 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:48 |