Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
![]() ![]() ![]() |
Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.885 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.448 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Nu vreau sa incarc la maxim telefonul deci nu la 100w pentru a proteja acumulatorul pe termen lung.
In afara de 100w (20v x5A), telefonul mai accepta încă 2 protocoale O putere de 66w adică 11 v x 6A foarte ciudată nici un încărcător universal nu are Și ultima varianta 40w adică 10 v x 4A Aci am avut noroc că încărcătorul negociază cu telefonul pe PPS între 3 și 11v la 4.05A și acceptă încărcarea rapida cea mai de jos. Dar nu toate încărcătorele scot 4 A pe PPS, unele de ex Anker scoate 3.25 A, Belkin scoate 2.8A, etc. care nu ar fi activat încărcarea rapida la honor ăla mergand fix pe cele 3 valori de amper și tensiuni de mai sus. Încărcător de 66w de la honor n as fi vrut că nu are tehnologie GaN. Doar ăla de 100w are ,dar iar ajungeam la 100W. Și chestia e că GaN asta chiar funcționează, încărcătorul se încălzește doar puțin pe lângă că e micuț și drăgălaș Culmea e că din întâmplare am luat unul din putinele încărcătoare universale compatibile, dar am inceput sa sap dupe ce l am primit fiind mirat că acceptă împerechere cu telefonul pe încărcarea super rapida cum o merketeaza honor, chiar daca cea mai de jos. Băgat mufa in telefon , pe display apărut încărcare super rapida, în loc de încărcare rapida ce făcea cu încărcătorul vechi de 25w Samsung s22. Me happy. Uite că nici nu știam că producătorii își fac propriile lor setări de încărcare rapida, eu credeam că s universale, dar nu prea sunt. La servici am 2 colegi de birou cu incarcatore din ăstea putenice , unul are ceva oneplus iar alalat Xiaomi. L am introdus în ambele și nu se "împerechează" nimic incarca , dar f încet având în vedere ce puteri au încărcătoarele că s niste cărămizi cat casa. This post has been edited by axabrt: 17 Aug 2025, 17:44 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
1. Daca se incinge telefonul si nu incarcatorul...ceva nu e bine. Invers ar trebui sa fie.
2. Un pic cam scump, dar daca deja l-ai luat, aia e, sa iti fie de folos. De pe Vexio am luat eu incarcator de 65W. Nu UGREEN e drept, ci Moto, pentru telefonul sotiei. 3. Nu afecteaza bateria incarcarea rapida. Mai bine zis, nu o MAI afecteaza. Tehnologiile noi din chargere si totodata din baterii, nu mai sunt daunatoare pentru baterie. Mai mult ii dauneaza sa o incarci in mod frecvent peste 80% sau sa scazi frecvent sub 20%. Aaaa si cel mai mult o afecteaza incalzirea. This post has been edited by vallixx: 27 Aug 2025, 13:24 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.448 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Apropo de telefon la.preturi mai omenesti pomana adică.
Are snapdragon elite. ![]() Screenshot_20250827_185330_org_mozilla_firefox_HomeActivity.jpg ( Size: 414.4k ) Number of downloads: 238 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.271 Joined: 13 October 06 ![]() |
Miau ui, nu multumesc.
Mai pui ceva si iti iei s25. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 17 Aug 2025, 17:23) Ba sunt universale valorile. Dar terminalele nu vor sa recunoasca alte incarcatoare, chiar daca suporta. Le-as baga o penalizare grava, daca as fi UE. Si as incepe cu Samsung. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.297 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu's ce sa zic, apropo de setari si protocoale d incarcare, da' io incarc un S24U la "super fast" utilizind un incarcator de laptop, intre altele
Si unul de tableta Lenovo "face la fel" Si unu "no name" de masina, la care a trebuit sa cumpar separat cablu Cu ala din pachet nu a vrut sa incarce rapid This post has been edited by miki: 28 Aug 2025, 09:18 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
axabrt |
![]()
|
și eu am avut hyperos și a fost mai ok decât Samsung.
Probabil fiecare cu ce e obsinuit. La mine Samsung e ultimul telefon pe care l as lua |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(miki @ 28 Aug 2025, 09:33) Nu's ce sa zic, apropo de setari si protocoale d incarcare, da' io incarc un S24U la "super fast" utilizind un incarcator de laptop, intre altele Si unul de tableta Lenovo "face la fel" Si unu "no name" de masina, la care a trebuit sa cumpar separat cablu Cu ala din pachet nu a vrut sa incarce rapid Ala de laptop le stie pe toate pana la 20v. Si tableta cere multa putere. Vezi ca la no name unii baga semnaturi pentru cat mai multe telefoane. Altii le tin doar pentru ei. Inainte pe micro-usb se semnatura era din cei doi pini de pe mijloc. Erau niste rezistoare intre ele sub forma de divizor pe D+ si D-. Acum sunt QC, FCP, SCP, AFC, SFC, PE si alte basini. Cablurile conteaza si ele, trebuie sa reziste la puterea respectiva. Sectiune cat mai mare la fire, pini in mufe pentru o rezistenta de contact cat mai mica (precizia la constructie). |
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
axabrt |
![]()
|
Apropo de cabluri așa e.
Eu am un cablu de 6A venit cu telefonul și are în mufa usb c un microcip care negociază nush ce amperi cu telefon și încărcătorul. Te doare capul . E marker ii zice la cip. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 28 Aug 2025, 11:20) La mine aifon. Si Samsung, dar totusi pe locul 2. In plus, la mine suma de 500 euro este pragul peste care nu as trece infierent de cati cartofi prajiti ar sti sa faca telefonul. Asta chiar daca de permis, mi-as permite si unul de 1000. Dar consider ca niciunul nu face banii. Parere pur personala. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
axabrt |
![]()
|
si tu acuma.
Daca poco ala F7 e 550, nu l iei ca mai trebuie sa completezi 50 de euro peste aia 500 de care zici. Asa eram si eu pe principiul tau, ca sa fie pana n 400, pana am dat dublu plus ca apoi s a dovedit cam slab pe partea de camere si mi a parut rau vreo cateva saptamani. dar e doar un telefon ce i drept macar are ecranul mult mai bun decat toate telefoanele de le am avut pana acum si evident cum la ecran te uiti 99% din timp , e totusi un upgrade. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
vallixx |
![]()
|
Mai....eu am zis zis ca e parere pur personala. Fiecare face ce doreste cu banii proprii si nu trebuie sa-si justifice alegerea.
Unii de exemplu au limita de suma pentru ca atat isi permit, e perfect ok, personal nu vad o problema in asta. Altii au limita de suma pentru ca considera orice suma peste X....prea mare pentru un anumit lucru....ca-i telefon, masina, electrocasnic...whatever. Deci....aici....lumea e mare si diversa. By the way.....si eu aveam pan anu de mult limita de 400, dar am mai sumplimentat-o un pic pentru ca ce gaseam la 400 era un downgrade fata de ce aveam. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
StefFlavGalatanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 July 25 ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Feb 2012, 09:02) Iar se lanseaza competitia intre smartfonisti. Cine-l are cel mai nou, mai colorat si mai mare. Daca se poate, si cel mai scump. Aici pierde Nokia ![]() Sall, revin cu raspuns din 2025 ![]() S-au schimbat vremurile ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2006
|
|
axabrt |
![]()
|
Te bucuri de el că nu avea toată lumea, doar câțiva.
Acuma telefonul este mai degrabă un obiect sde care sa ți fie rușine. Pai când toate adolescentele pline de coșuri scot din geantă Gucci telefonul iPhone 16 pro , iar eu am un telefon de 300 de euro, normal că mor de rușine. Chiar mă întreb uneori de unde au ele atâția bani de telefon , că eu nu mi permit. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
vallixx |
![]()
|
Mie mi sa fasaie maxim ca eu am in buzunar un Xiaomi versus altu' care scoate din borseta ultimul Samsung, versus pitzi care scoate din poseta un aifon rose gold.
![]() Asta am vrut, asta am luat, am dat cati bani am considerat eu ca e limita maxima pentru un telefon.....restu' e can-can. De jucat nu ma joc, vloging nu fac, pe FB nu prea stau.....deci ca sa-mi dea nevasta lista de cumparaturi pe oatzap sa verific gimailu' si mai vorbesc la telefon cu vreun amic sa punem la cale urmatoarea "betzie", e overkill oricum si Shaormi-ul de-l am. Iar de imagine mi se rupe in 14. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th September 2025 - 11:30 |