Taxa inmatriculare laguna 2 1.9 dci 120cp, Taxa inmatriculare laguna 2 1.9 dci 120cp
![]() ![]() ![]() |
Taxa inmatriculare laguna 2 1.9 dci 120cp, Taxa inmatriculare laguna 2 1.9 dci 120cp
Ionut Breaban |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- BC 076100
2001/1.9 dci 88 kw
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu este locul aici pentru acest topic.....
Platesti 5552 Ron pentru 149g/km de CO2. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
eu pentru laguna mea din 2001 , 1.9 dci 79kw taxa era de 9000 ron in decembrie anul trecut.
Oricum de atunci nu s-a mai modificat nimic. Da statul in judecata si inmatriculeazo fara sa platesti taxa. o sa castigi. Eu asa am facut. |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
9000 ron? pff cam mare diferenta intre 1.6 si 1.9 ...la recalculare in februarie parca 2012 mi-au spus ca ar trebui sa platesc 5400 lei si acum 2 ani cand am inmatriculato eu era ~ 3800 lei dar am mai asteptat 2 luni sa mai imbatraneasca un an si am dat ~ 3300 lei
![]() |
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
eu pe laguna 2 2007 luna 7-a 1.9 dci euro 4 cu filtru de particule am dat in august 2011 6500 ron. cam ciudat modul cum calculeaza astia taxa, dar aia e... nu sunt adeptul bulgarilor sau alte asemenea... sunt in proces pt recuperarea taxei si sper s-o si castig...
|
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
toata lumea castiga
![]() Eu am avut satisfactie maxima cand a venit decizia acasa si ii obliga sa imi inmatriculeze masina fara plata taxei |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Dar cat ai stat cu masina pe tusa?
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
postasu |
![]()
|
in ianuarie am bagat dosarul pentru proces si la finalul luni aprilie am inmatriculat masina.
masina a stau 2 luni(maxim) pe tusa din cauza ca am cumparato de la un roman si ala a zis ca e primul rand de numere rosi si defapt era al doilea. Dar a meritat decat sa platesc 9000 ron. Si aveam masina de firma de aia nu ma stresam ca sta masina pe tusa. Oricum calculatoarele alea online pentru taxa de inmatriculare sunt apropiate de adevar. This post has been edited by postasu: 3 Sep 2012, 20:54 |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
ddorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 12 October 10 ![]() |
QUOTE(postasu @ 3 Sep 2012, 20:52) in ianuarie am bagat dosarul pentru proces si la finalul luni aprilie am inmatriculat masina. masina a stau 2 luni(maxim) pe tusa din cauza ca am cumparato de la un roman si ala a zis ca e primul rand de numere rosi si defapt era al doilea. Dar a meritat decat sa platesc 9000 ron. Si aveam masina de firma de aia nu ma stresam ca sta masina pe tusa. Oricum calculatoarele alea online pentru taxa de inmatriculare sunt apropiate de adevar. salut. spune mi si mie care's etapele cum se procedeaza? . |
--------------------
Laguna 2
Grandtour Model Dynamique 19DCI
2001
|
|
postasu |
![]()
|
Prima oara te duci si iti iei un avocat ca el stie mai bine decat noi ce trebuie sa faca.
Pe urma avocatul m-a trimis la RAR sa imi fac cartea tehnica si certificatul de autenticitate la masina. Mi-a facut dosarul de inmatriculare (ca si cum ar fi normal) cu exceptia ca din el lipsea chitanta cum ca am platit taxa de prima inmatriculare. M-am dus la politie sa imi inmatriculez masina si acestia mi-au respins dosarul pe motiv ca lipseste chitanta respectiva. M-am dus la avocat iar acesta mi-a facut o cerere care am depuso la politia prin care ceream sa mi se dea in scris motivul pentru care nu mi-au acceptat dosarul de inmatriculare. In maximm o luna ei sunt oblicati sa iti trimita acasa raspunsul. Dupa ce am primit raspunsul de la ei(in cazul meu in ianuarie) am atasat hartia la dosar si s-a intentat procesul. In martie am avut prima si singura prezentare(am castigat) si pana in aprilie am asteptat sa imi vina decizia de la tribunal. Dupa ce iti vine decizia de la tribunal astepti 15 zile(pentru recurs ... in cazul in care vrei sa iti inmatriculezi masina fara sa platesti taxa nu se face recurs) si dupa mergi sa ti se puna stampila cum ca decizia e irevocabila. Dupa ce ai stampila faci din nou dosarul de inmatriculare si iti inmatriculezi masina. |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
din cate vad, esti din timisoara... probabil merge mai repede acolo... la mine, am depus dosarul la TMB si am termen peste 1 an... cu cerere de preschimbare cu tot... si... cat te-a costat avocatul, la treaba asta cu judecata inainte de inmatriculare? nu de alta, dar mai am una care e inmatriculata pe italia, dar nu s-a miscat din garaj de 1 an si ceva,deci poate sa astepte, ca oricum nu circula. si m-ar interesa sa fac aceeasi procedura ca tine... ms. curios as fi cat ar dura treaba asta in bucuresti...
|
--------------------
renault
laguna 3
|
|
postasu |
![]()
|
Procesul l-am tinut in Alba iulia. De origine is de acolo.
Am zis ca tin acolo procesul ca e orasul mai mic si dureaza mai putin. Tu ai proces sa iti recuperezi bani? |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
mihhai |
![]()
|
da, sunt in proces pt recuperarea taxei, dar am infatisarea la anu', cu tot cu cerere de preschimbare... dar ma intereseaza treaba cu datul in judecata inainte de inmatriculare pt alta masina care de vre-o 2 ani, sta oricum in garaj... asa ca poate sa astepte sa se judece, nu e graba cu ea, nu e folosita. o sa-l intreb pe avocat despre procedura asta de judecare inainte.
|
--------------------
renault
laguna 3
|
|
postasu |
![]()
|
daca vrei sa iti recuperezi taxa dureza asa mult pentru ca amana ei cat pot ca sa nu iti dea bani inapoi. toate procesele cu recuperare de bani dureaza in jur de 1 an.
Celelalte cu inmatriculare fara plata taxei dureaza putin. in cazul meu 4 luni. |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
ionutz_vly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 4 June 08 ![]() |
Daca te judeci pentru taxa castigi. Eu asa am procedat si am castigat
Bafta multa! |
--------------------
renault
laguna 2
- bz_80_vly
2003
|
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
O sa mearga din ce in ce mai greu cu recuperarea taxei datorita numarului mare de dosare . Tot mai multi proprietari dau in judecata deoarece s-a raspandit vestea ca se recupereaza taxa garantat. Eu unul am recuperat taxa la 2 masini , inclusiv onorariul avocatului. Bafta tuturor!
|
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
postasu |
![]()
|
Poate in ritmul asta vor scoate taxa asta infecta... sau macar daca o lasa sa o faca mai decenta...
|
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
De ce sa omori vaca daca da lapte?
Doar 30-40% din cei care au platit taxa au facut cerere de recuperare....asa ca restul e beneficiu net pentru buget. @+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
postasu |
![]()
|
good point !
|
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
salutare.
Are cineva idee cat e noua taxa de mediu pt laguna 2 1.9 dci 120 cai din 21.11.2001? merci |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
postasu |
![]()
|
incearca sa iti calculezi aici ... e destul de exact
http://www.4tuning.ro/calculator-taxa-auto-2012/ |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
akysor |
![]()
|
merci,dar stii ce Euro are laguna 2 2001noiembrie motor 1.9 120 cai si ce emisii CO2 are.in talon nu specifica norma de poluare si nici emisiile.
si inca ceva ...motoarele astea au filtre de particule? merci. |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
espacern |
![]()
|
Norma de depoluare E3....este trecuta in CIV.
@+ |
--------------------
.
.
- .
|
|
akysor |
![]()
|
Incredibil...
Ma costa 1317 euro,mai mult de jumatate din cat am dat pe ea. In cazul asta le dau putina carnita la celor de la conducerea acestei tari si ma duc sa o inmatriculez in Bulgaria cu 460 euro. |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
postasu |
![]()
|
la tine e chiar ok !
Cand mi-am inmatriculat eu laguna cereau astia 2100 E pe taxa. Eu i-am dat in judecata si am castigat. poti incerca si tu. |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Asta era pe vremea taxei....
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
valy19851 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 June 13 ![]() |
Pe bulgaria taxa de inmatriculare este 400 euro cu tot cu taxele platite pe un an.Si ai grija daca poti sa o inmatriculezi pe firma.
Pentru detalii ma poti contacta :0768.606.125 si te trimit la cine va serios care se o cupa de asta. |
--------------------
Renault
Laguna
2006-Laguna 2 1.9 dci 120cp
|
|
akysor |
![]()
|
am vb cu un avocatsi mi a zic ca atata timp cat UE nu spune ca e ilegala dai statul in judecata si pierzi.pana acum UE nu a zis nimic,deci si pt ei e legala...
merci valy... pe la sfarsitul lu' iulie as vrea sa o imatriculez,as prefera pe numele meu. oricum am timp sa ma gandesc pana atunci ,notez nr si te sun. merci inca odata... traiasca bulgaria ...si noi pe langa ea. |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
nicolaevlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 24 May 13 ![]() |
Eu a mea Laguna am cumparat-o din Franta (ma rog de aici dar adusa din Franta si neinmatriculata) cu 1450 euro (1.9 dci fab 06/2004,192000Km)am incercat sa o inmatriculez la noi dar timbrul de mediu era....2148 euro (EURO 3 149 mg/km)...deci...am urcat-o pe platforma si..Bulgaria,m-a costat inmatricularea 550 euro(cu tot cu transport pe platforma) inmatriculata pe firma unui prieten cu toate actele in regula (RCA,ITP)
@akysor...la 1317 euro....mai strangi un pic cureaua si inmatriculeaz-o in Romania (eu cand am luat-o am facut calculul ca ma costa taxa 1500 eur...in carte era trecuta E$...dar RAR-ul nostru a spus ca motorul F9QTxx nu este E4 si au trecut-o E3...) daca era ca la mine 2148...si sfatul meu era tot BG This post has been edited by nicolaevlad: 19 Jun 2013, 09:32 |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 model BGRR06 1.9 dCI 6M
|
|
akysor |
![]()
|
nu e vorba de bani pana la urma...dar de ce sa incurajez o taxa abuziva?
nici mie nu mi convine sa ma duc an de an in bulgaria. |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:14 |