Talisman R9M, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Talisman R9M, Probleme
Cristian Jianu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 May 25 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2016
|
|||
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
R9M452 trebuie evitat.
Cauta o masina cu motor pe benzina sau 2.0dci daca planuiesti sa mergi mai mult. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
deja zice ca a intrat in posesie
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
- XXX
2019 Intens
|
|
Vlad 160 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 July 25 ![]() |
Salut! Acelasi motor il am si eu cu cutie EDC. Sincer iti spun ,nu-ti fa griji! Motorul asta a fost pus si pe Renault Trafic si intretinut corespunzator(ulei bun si la timp)merge mult tare de tot. Multi transportatori folosesc Renault sau Opel Vivari,e adevarat cu motoare si mai mari dar si 1.6 dci biturbo. Si sunt care au sute de mii de km. Pune un ulei bun(recomand Liqui Moly 5w30 cu codul RN 0720 parca) si ai sa vezi ca merge bine. Cred ca deja stii ca intra 6.2-6.7 litri de ulei deci f mult dar de fapt e f bine ca baia e asa mare. Schimba uleiul la 10mii si o sa fie bine! Spor!!
|
--------------------
Renault
Talisman
2017/1.6 dci/160/ edc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:36 |