Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Talisman R9M, Probleme

Cristian Jianu
post 27 May 2025, 21:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare, sunt nou pe grup am intrat in posesia unui Talisman 1.6 160 cp,m am documentat cum am putut mai bine despre acest motor,iar parerile sunt impartite cu privire la acest motor, stiu ca sunt 2 versiuni de R9M 130 single turbo/160 cp bi-turbo,am inteles ca sunt cazuti in care cele de 160 cp au fisurat blocul motor, iar acele motoare au fost puse preponderent pe Scenic, aveti idee care sunt codurile motor care sunt predispuse sa fisueze blocul?sau mai bine spus ce factori influenteaza de fapt acest lucru? Din pacate n am discutat cu niciun posesor care s-a confruntat cu problema asta ,Multumesc anticipa!

--------------------
Renault Talisman 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DanCVA
post 3 Jun 2025, 09:58
Post #2

Membru care arde gazu'... accelerand

From: Bucuresti

R9M452 trebuie evitat.

Cauta o masina cu motor pe benzina sau 2.0dci daca planuiesti sa mergi mai mult.

--------------------
Renault Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD - B 82 KVA Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
+
bgdrenault
post 4 Jun 2025, 07:26
Post #3

bgd

From: Piatra Neamt

deja zice ca a intrat in posesie

--------------------
Megane Sedan 1,33 140 CP - XXX 2019 Intens
+
Vlad 160
post 11 Jul 2025, 12:15
Post #4

Membru incepator

Salut! Acelasi motor il am si eu cu cutie EDC. Sincer iti spun ,nu-ti fa griji! Motorul asta a fost pus si pe Renault Trafic si intretinut corespunzator(ulei bun si la timp)merge mult tare de tot. Multi transportatori folosesc Renault sau Opel Vivari,e adevarat cu motoare si mai mari dar si 1.6 dci biturbo. Si sunt care au sute de mii de km. Pune un ulei bun(recomand Liqui Moly 5w30 cu codul RN 0720 parca) si ai sa vezi ca merge bine. Cred ca deja stii ca intra 6.2-6.7 litri de ulei deci f mult dar de fapt e f bine ca baia e asa mare. Schimba uleiul la 10mii si o sa fie bine! Spor!!

--------------------
Renault Talisman 2017/1.6 dci/160/ edc
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 09:36
Dacia