Surub rupt, ce piesa este?
![]() ![]() ![]() |
Surub rupt, ce piesa este?
styucu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) Photo0058.jpg ( Size: 736.39k ) Number of downloads: 610 Photo0055.jpg ( Size: 672.42k ) Number of downloads: 744 Photo0056.jpg ( Size: 882.21k ) Number of downloads: 726 Photo0057.jpg ( Size: 717.23k ) Number of downloads: 691 |
||
--------------------
renault
megane 2
2005 Renault Megane II,1.4 16V,98 cp.
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(styucu @ 27 Dec 2011, 11:58) As vrea sa stiu ce piesa este si ce pot face,unde gasesc surubul,daca este grava defectiunea. Surubul rupt este prezon-intra in blocul motor si de el se prinde cu o piulita piesa demontata. Are rol de fixare pentru piesa din aluminiu care protejeaza rampa de injectoare si instalatia electica de la injectoare. Se poate folosi in locul unui alt prezon sau un surub cu lungimea exacta....sau poti sa mergi asa o perioada fara probleme. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
styucu |
![]()
|
Ms pt raspuns,espacern.am mai observat ca la turatii de peste 3000 ,se aude un vajait.Problema este ca nu reusesc sa scot prezonul ramas in blocul motor,este foarte strans.Cred ca merge facut altul la strung.
|
--------------------
renault
megane 2
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ca sa scoti prezonul rupt trebuie sa dai o gaura bine centrata in el si sa folosesti un extractor pentru scoatere.
Inainte de scoatere lubrefiaza din abundenta cu degripant gen WD-40. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
styucu |
![]()
|
Asa voi face.Mi ai fost de mare ajutor.Sarbatori fericite tuturor!
|
--------------------
renault
megane 2
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Prezonul lipsa nu e in blocul motor ci in chiuloasa, dar dupa cum se vede gaura aia goala cred ca nu e rupt, a fost slabit si cred ca a ros filetu, nu avea cum sa iasa ca are un guler pe prezon gen saiba, nu afecteaza cu nimic buna comportare a motorului lipsa piesei de aluminiu, dar nu mai ai protectie in caz de accident, loveste direct in rampa injectoarelor si e pericol de a lua foc, indicat e sa pui la loc piesa aia de aluminiu care protejeaza rampa injectoarelor.
Toate cele bune. |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
styucu |
![]()
|
Ms frumos pt raspunsuri.Surubul l am scos cu 2 piulite,contra.
|
--------------------
renault
megane 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:49 |