Suport motor -jug, caut- ce se potriveste?
![]() ![]() ![]() |
Suport motor -jug, caut- ce se potriveste?
davincu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
reno 9, 11,expres,rapid, ...1.4 benzina .... s-ar putea si 1.6 D si nu bag mana in foc, dar nu m-ar mira sa potriveasca jugul de la R19.
This post has been edited by Adi R5: 25 Apr 2013, 23:29 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
davincu, ai mai rezolvat ceva?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
Da ADi, am rezolvat
![]() Mi-a trimis un baiat amabil, de pe forum, un jug care m-a costat cu tot cu transport, 210 lei. Numai ca era indoit chiar vizibil, cu ochiul liber. Faza misto e ca a trimis-o printr-un sofer de tir ce avea drum de la Ploiesti la Timisoara. Acesta se grabea foarte tare, dar a spus ca se intoarce tot pe aici si daca e ceva in neregula...ne auzim. Dupa ce l-am informat pe forumist ca este indoita si o trimit inapoi, mi-a spus ca soferul se intoarce de fapt prin...Resita. Intr-adevar, drumul prin Resita e cel mai scurt, din Timisoara pana la Ploiesti. ![]() Insa oricum nu are rost sa il mai trimit inapoi daca e indoit ca si asa n-are ce face cu el, eventual sa-l dau la fier vechi, iar dumnealui imi returneaza o parte din suma prin Posta Romana -propunea el. Am avut "afaceri" pe net, bazate pe incredere, cu oameni din Arad, Alba-Iulia, Cluj, Oradea si au decurs absolut corect, iar preturile au fost de bun simt. Cred ca de vina e Posta Romana...ca banii nu au ajuns inca. ![]() |
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|
florin_cars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 November 07 From: Timisoara ![]() |
trebuia sa ti-i puna pe card, sigur gaseai unul la o cunostinta daca nu detii tu.
Am avut un R19 16V la dezmembrat, am aruncat jugul dupa ce l-am tinut 2 ani. Un prieten tot din TM are un R5 rosu cu motorul de 1.8 16V de R19, si jugurile sunt identice ![]() imi pare rau ca nu te mai pot ajuta... P.S. cu Ploiestiul am avut si eu o surpriza..si asa a ramas din pacate... ![]() asta nu inseamna nimic, doar o coincidenta nefericita pt aman2 ![]() This post has been edited by florin_cars: 27 May 2013, 16:35 |
--------------------
Renault
5
1982 / Alpine Turbo SUNT plecat din tara, discutiile se poarta doar prin PM sau mail: florin_cars@yahoo.com si piesele se ridica doar de acasa de la mn, de langa TM.
|
|
birosz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 April 07 ![]() |
Eu am schimbat recent toate cele 3 bucati la R super 5 al meu si in total m-a costat 150 ron, si le-am cumparat din Timisoara de la magazin.
|
--------------------
Renault
R5 super 1986/TS/1.4 71 CP
1986 Renault clio 1.4 16V 98 CP 2001 100000 km
|
|
florin_cars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 November 07 From: Timisoara ![]() |
eu nu stiu ce ai schimbat tu, sau daca modeluld e 1.4 are jugul din bucati, dar normal e un cadru sudat, de aceea se si schimba cu totul, pt ca nu-l poti "desface"
asta este jugul, pe care sta la mine in poza, cv si ma mir sa coste 150lei NOU, cand S/H se vind pe la 40-50EU Attached thumbnail(s) 21032011_074_.jpg ( Size: 156.39k ) Number of downloads: 121 |
--------------------
Renault
5
1982 / Alpine Turbo SUNT plecat din tara, discutiile se poarta doar prin PM sau mail: florin_cars@yahoo.com si piesele se ridica doar de acasa de la mn, de langa TM.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Colegul nostru dezmembreaza un R9 in Bucuresti. Este acelasi cadru GMP in toata seria R9-11/R19/R5 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=143...dpost&p=3757807 |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
davincu |
![]()
|
Pana la urma Posta a fost de vina... Omul mi-a returnat banii!
Alexander...Multumesc pentru informatie! |
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|
birosz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 April 07 ![]() |
Scuze
Eu am schimbat suportii de motor (tampoane de cauciuc) nu jugul. |
--------------------
Renault
R5 super 1986/TS/1.4 71 CP
1986 Renault clio 1.4 16V 98 CP 2001 100000 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:43 |