Super problema turbo 1.5dci 80cp. Ajutor mare!
![]() ![]() ![]() |
Super problema turbo 1.5dci 80cp. Ajutor mare!
dinu.negrean |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2003 Full
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
valva este comandata prin circuitul de vacuum - la ea duce un furtunel care pleaca dintr-o electrovalva
ia-o pe traseu si verifica acel circuit inainte de a te baga la schimbat pe la turbina |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
dinu.negrean |
![]()
|
am verificat circuitul de vacuum, functioneaza bine. dar nu deschide valva. am reusit sa o deschid manual, dar foarte greu. vacumatic nici vorba sa se deschida. Turbina baga foarte bine, am incercat-o, nu pot sa tin mana sa blochez tubul, mi-o arunca rapid.
Eu banuiesc ca e rupta membrana din valva si din cauza asta tija nu-si face cursa, fiind blocata. Nimeni nu cunoaste modelul de turbina care este pe motorul 1.5dci 80cp ? |
--------------------
renault
megane
2003 Full
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
din moment ce merge turbina si problema e din alta parte, de ce te intereseaza codul turbinei? in service renault au codul turbinei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
georgelapusneanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 ![]() |
Da-mi codul motorului si codul masinii care este de forma k9k 7-22 si BMOF ca sa-ti pot da codul turbinei.
19 Mar 2008, 19:51: dupa cele scrise mai sus codul ar fi 7711135039 This post has been edited by georgelapusneanu: 19 Mar 2008, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane IV
2024 / 1,5 DCI 115cp / Techno /
- GL 26 LAP
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dinu.negrean @ 19 Mar 2008, 13:01) am verificat circuitul de vacuum, functioneaza bine. dar nu deschide valva. am reusit sa o deschid manual, dar foarte greu. vacumatic nici vorba sa se deschida. Turbina baga foarte bine, am incercat-o, nu pot sa tin mana sa blochez tubul, mi-o arunca rapid. Eu banuiesc ca e rupta membrana din valva si din cauza asta tija nu-si face cursa, fiind blocata. Nimeni nu cunoaste modelul de turbina care este pe motorul 1.5dci 80cp ? pai schimba doar valva... nu are sens sa schimbi toata turbina... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Despre ce valva e vorba, wastegate ? Ala se poate scoate si schimba, tipul unde mi-am reconditionat eu turbina avea un sac plin de wastegate-uri
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
madkat |
![]()
|
pai doar wastegate-ul ar putea fi zic eu... "basica" de actionare a lui de fapt... actuator pneumatic sau cum naibii ii spune...
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
dinu.negrean |
![]()
|
@semit & @madcat: nu vreau sa schimb turbina, vreau sa caut valva in functie de turbina, ma indoiesc ca e acceasi pe tipuri diferite de turbine.
@georgelapusneanu: pe la doua primesc datele ca nu e la mine masina. @poseidon06: nu stiu cum se numeste, e valva care permite deschiderea turbinei, probabil aia trebuie sa fie. atasez o poza gasita pe google, orientativ, e o turbina de ford dar se vede bine valva respectiva. Daca ai numarul tipului respectiv intreaba-l de un pret. Attached thumbnail(s) Ford7.3_turbo_400px.gif ( Size: 63.58k ) Number of downloads: 613 |
--------------------
renault
megane
2003 Full
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, ala e wastegate-ul. O sa caut numarul de telefon si ti-l trimit pe PM, ok? Dar mai tarziu un pic, ca acum trebuie sa fug
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:31 |