Steroizi ptr. stupizi
![]() ![]() ![]() |
Steroizi ptr. stupizi
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
interesant
|
--------------------
-
-
-
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
nu i-au explodat miinile! vreau banii inapoi.
|
--------------------
*
*
*
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu nu l-am vazut pana la cap, cand a inceput ala sa-si scoata din bicepsi cu seringa... mi s-a facut rau... am si fobie de ace...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ce stupizenie. Bine ales titlul, in schimb, clipul...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
BZN-ule, mare dreptate ai...
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-31-PGD
Scala Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am vazut si eu clipul asta acum un am, si am ramas socat. Trebuie sa fii usor idiot sa-ti doresti brate atat de deformate.
Se poate observa si cum fac exercitiile - smucite, si fortate, ceea ce mie mi se pare o tampenie maxima, dar asta-i o alta discutie. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Bine ca a recunoscut ca a fost prost. Multi barbati nu au puterea asta si persista in greseala. El incearca sa convinga pe cei care fac ca el ca nu-i bine.
11 Jul 2010, 09:51: QUOTE(ageana @ 11 Jul 2010, 08:29) Am vazut si eu clipul asta acum un am, si am ramas socat. Trebuie sa fii usor idiot sa-ti doresti brate atat de deformate. Se poate observa si cum fac exercitiile - smucite, si fortate, ceea ce mie mi se pare o tampenie maxima, dar asta-i o alta discutie. Pai steroide nu inseamna forta. Inseamna o forma fortata, umflata. Am fost eu naiba 2 ani la sala in liceu si trageam tare. Ajunsesem la greutati destul de mari pentru greutatea mea, si tot nu cresteam. Doar se defineau tot mai bine dar atat. Fara steroide nu ajungi muschiulos. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 11 Jul 2010, 09:51 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am facut si eu sala, si erau si pe acolo tot felul de tipi care luau animal pack-uri, nu mai stiu ce pastile si alte chestii de genul asta. nu stiu care e faza cu umflatul in muschi. adica de ce as vrea sa fiu ditamai sifonierul, sa nu pot sa-mi apropii bratele de corp, sa nu am loc pe usa, sa stea hainele pe mine ca pe o bucata de piatra cioplita??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
sa te placa gagicile..sa se ude..alea..alea.
am facut si eu sala cam 1 an..dupa 6 luni de tras..corect..eram destul de bine..zic eu..la 80-85 kg..nu mare dar multi imi spuneau ca arat bine pt varsta mea. in clasa a 12 a m-am oprit la inceput si m-am luat cu bac-ul..era si este mai important decat muschii. prafuri nu am luat..mancam bine in schimb. fiind inalt si slab..la recomandarea medicului de familie am facut 3 injectii cu decanofort. aveam 1,80 si 60 de kg..in clasa a 9 a..ma stresasem foarte mult cu capacitatea. eu unul nu recomand nimanui prafurile sau alte traznai. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
faceti o confuzie, aici nu e vorba de steroizi luati pentru masa musculara, cum fac anumiti culturisti
tipul asta si-a injectat o substanta in brate, nu mai tin minte ce anume, un fel de botox oricum. aia nu sunt muschi |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
oricum..grotesc arata bratele lui. sincer ma uit acum pe iutub si imi e scarba de ceea ce vad despre el..bolnav psihic.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Munciți mult, țineți o dieta corecta și veți avea un corp normal, eu merg la sala dar nu vreau sa ajung bodybuilder, mi se pare ca aia nu arata normal.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Vazusem un videoclip cu un tip caruia chiar ii explodasera bicepsii. A ajuns la spital si nu au mai avut ce sa-i faca si a murit. Si daca l-as gasi, nu as putea posta videoclipul.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Confuzie fac cei ce pun in acceasi oala suplimentele (prafuri cum le zic unii), aminoacizii, creatina sau pachete de vitamine gen Animal Pack cu steroizii. Toate astea sunt lucruri diferite. Daca va documentati vedeti ca un 'praf' nu e altceva decat proteina din zer, ou, lapte, adica ceva natural.
Eu zic ca mai daunatoare sunt tigarile, cola, cipsurile, fast foodul. Steroizii in schimb sunt o tampenie, pot avea tot felul de efecte secundare care apar mai devreme sau mai ales mai tarziu cum zice si in clip. Stiam de tipul asta, vazusem unele filme pe youtube, insa nu toata povestea. E bine ca accepta sa discute pentru ca alti eventuali doritori de rezultate peste noapte sa se poata razgandi. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sustanol parca se cheama chestia aia care umfla muchii si e si un roman(sunt mai multi de fapt), foarte dubios, pe la Cluj, fost bucurestean alungat de niste clanuri din capitala, care si-a injectat asa ceva in muschi....hidos...
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
prafuri cum le spuneti voi iau eu sunt proteine din soia proteina pura cu carbohidrati . dupa sala beau un shake am ceva timp de cand fac sala . sunt unele persoane care fac sala isi baga steroizi dar nu asa mult incat sa il deformeze , acele persoane isi baga cu cap . oricum nu-i bine sa iti bag asa ceva... mai degraba tragi multi ani la sala cu proteine si ajungi ceva . poti face si fara proteine dar cam greu si trebuie s-a mananci numai piept de pui fiert oua fierte chiar si crude dar cam scarbos
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pe urma ai voie sa fii pistolar?
![]() |
--------------------
**
|
|
turturel |
![]()
|
good point, pistolaru!
trebuie sa bagi cu cap..ala dupa umeri..nu ala de jos. multi se indoapa pana fac rupere de muschi pe la subsiori..dupa care se lasa brusc si sa apuca de mancat. oricum si prafurile ca sa le spun asa au efectele lor negative asupra ficatului, stomacului, pancreasului. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Am vazut tot documentarul si mi-a placut concluzia lui de la sfarsit si ca se straduieste sa ii convinga pe cei care folosesc steroide sa se lase.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 11 Jul 2010, 22:37 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 11 Jul 2010, 14:32) faceti o confuzie, aici nu e vorba de steroizi luati pentru masa musculara, cum fac anumiti culturisti tipul asta si-a injectat o substanta in brate, nu mai tin minte ce anume, un fel de botox oricum. aia nu sunt muschi Synthol se cheama. QUOTE(luck33ro @ 11 Jul 2010, 21:18) Syntholul nu e substanta anabolizanta. QUOTE(Tossi @ 11 Jul 2010, 21:39) Sustanol parca se cheama chestia aia care umfla muchii si e si un roman(sunt mai multi de fapt), foarte dubios, pe la Cluj, fost bucurestean alungat de niste clanuri din capitala, care si-a injectat asa ceva in muschi....hidos... Sustanolul nu-i umfla la propriu ca Syntholul. Tot clujeanul ala si-a pus si bile de rulmenti in mataranga. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
QUOTE(turturel @ 11 Jul 2010, 21:48) oricum si prafurile ca sa le spun asa au efectele lor negative asupra ficatului, stomacului, pancreasului. Care ar fi alea ? AR-18-MOS spune bine , synthol este. Vad foarte multe pareri gresite despre "prafuri" majoritatea auzite de pe la prieteni , si de prin sali (am auzit lucruri la care pur si simplu ma bufnea rasu de fata cu persoana respectiva) , fara ca cineva sa dea un search macar. |
--------------------
Renault
Megane
- B xx xxx
2007 80cp Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Astia nu au minte nici cat o ceapa stricata.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
luck33ro |
![]()
|
In curand o sa vedem cocalari plutind pe strada....
![]() |
--------------------
**
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
M-am uitat la toate cele 6 parti ale documentarului. Foarte instructiv, contine si lectii de viata, extraordinar de bun. Toate topicurile de pe sectiunea asta nici nu se apropie...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sunt destui care-i admira pe papagalii cu muschi umflati de la TV. E plin de copii teribilisti care pun botu la "prafuri de muschi" . Nu le spune nimeni insa ca odata cu prafurile primesc si bonus: o putzulica bleaga !
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 10:06 |