Starea Drumurilor - Muntenia
![]() ![]() ![]() |
Starea Drumurilor - Muntenia
fzo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 - Berlina
1998
|
|||
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Hai sa iti traduc posturile aflate la 10 cm de al tau: E PROST!!! mai ales de la Targoviste/Pitesti in sus
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am venit ieri pe Brasov - Campulung - Targoviste - Bucuresti
Brasov - Campulung e bun. Campulung - Targoviste e prost, si 70% prin localitati. Centura Targovistei e ok - incepe cu o 3-400 de metri cu gropi, dar apoi e asfaltata relativ proaspat. Targoviste - Bucuresti e foarte bun. |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
@nitz - unde ai vazut tu Brasov-Campulung ok? Ca eu am trecut sambata pe acolo si e foarte naspa drumul, plin de denivelari, gropi si carpeli (cel putin in zona Rucar e naspa de tot)
|
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Super-mega-giga autostrada bucuresti pitesti e strangulata pe ambele sensuri. Un pod pe la km. 30 a cam cedat, probabil s-a inmuiat plastilina din care au facut lucrarea. Nu e blocaj, doar se circula incet pe cateva sute de metri
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
octa74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
Brasov- Campulung nu e ok decat partial, adica de la Brtasov pana la limita cu jud. Arges, si de la Rucar pana la Campulung. De la Fundata pana la Rucar e jale.
|
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Semafor pe Dealul Negru (chiar in serpentina ... langa restaurantul din parcare
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bucuresti-Pitesti-Rm Valcea - sibiu - Deva - Arad ce stiti (clasica iesire din tara)?
|
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Martie 2008:
Bucuresti - Pitesti: autostrada asa cum o stim. Nici o lucrare pe traseu, stare buna. Centura Pitesti - stare foarte buna. La finalul centuarii este o curba la stanga, acolo am vazut un TIR rasturnat, cazut pe partea dreapta. Dupa curba este trecerea la nivel cu calea ferata, unde se lucreaza, pana dupa intersectia cu drumul vechi. Pitesti - Ramnicu Valcea: pe 22 martie incepusera sa lucreze in curba dinainte de restaurantele cu mititei, inca nu pusesera semafoarul de care zice Andrei mai inainte (circulatia era dirijata de muncitori, unii cu priviri destul de lucitoare dupa ce venisera de la mici si ...). Ramnicu Valcea - Sibiu - Deva: nu am remarcat ceva deosebit la drum. Drumul era bun, mai distrus (valurit) in Deva. Noi inainte de Ilia am luat-o spre Lugoj, pentru ca am trecut prin Timisoara si am iesit pe la Cenad. Chiar daca se iese foarte repede pe la Cenad, nu recomand varianta pentru ca drumul este prost intre Ilia si Timisoara, alternand portiuni de drum prost cu portiuni de drum mai bune. Nu mai tin minte exact daca dupa Sibiu sau dupa Deva, reincepusera lucrarile de asfaltare pe DN 7, deci semafoare sau circulatie dirijata de muncitori, iar daca prinzi un semafor din asta poti sa stai chiar si 20 minute. Noi pana la Ilia am prins 2 portiuni din astea. De acolo pana la Arad nu stiu cate mai erau. |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cum se mai prezinta DN1A Ploiesti - Brasov via Cheia ?
Multumesc. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Foarte decent ... adica bun
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Urziceni-Ploiesti stie cineva cum se prezinta carosabilul si traficul? Mai exact segmentul Urziceni-Albesti Paleologu.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a discutat un pic pe aici ceva despre segmentul asta de drum.
Concluzia ar fi: La Barbulesti ar fi niste probleme mai mari pe vreo 200m (pietris in loc de asfalt) . Intre Jilavele si Ciorani drumul este facut de curand, este foarte bun. Dupa Ciorani, pana la Albesti este asfaltul vechi, mai gasesti portiuni cu mici denivelari (undeva, pe o linie dreapta - nu stiu exact unde sa-ti spun ca este), unde fusesera anul trecut niste gropi pe mijlocul drumului, au carpit drumul si este putin cam denivelat - zgaltaie un pic pe la vreo 90km/h, dar c=daca mergi pe ziua, cred ca vezi zona din timp. In rest, Albesti Paleologu - Ploiesti, drum cu 4 benzi, fara probleme deosebite (poate radare). |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Multumesc de informare.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Kata |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 10 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bucuresti - brasov -sibiu pe dn1 cum e?
ceva restrictii? |
-------------------- Clio Bicorp Extreme nov 2005
1.2 16v, gris platine |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
acum centura la ploiesti e cam praf , se lucreaza la ea
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
houser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
Cum mai este DN1A Ploiesti-Cheia-Brasov ? Se auzea ceva de deterioarea carosabilului dupa iarna.
|
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Ploiesti - Cheia e ok, mai departe nu stiu cum mai e, anul trecut era OK
|
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Cine stie cum se circula pe ruta Rm Valcea - Curtea de Arges - Campulung?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
cmandrei |
![]()
|
Rm Valcea - Curtea de Arges - era inchis acum vreo 3 luni din cate imi aduc aminte
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
IN CATEVA ZILE VREAU SA PLEC INSPRE BALEA LAC-VIDRARU SI VREAU SA FAC URMATORUL TRASEU-->
Bucuresti - Pitesti - Rm.Valcea - Sibiu(ma cazez in sibiu si ma intorc putin) - DN1(sibiu-brasov)-Balea LAC (pe DN 7C) - Vidraru Vreau sa stiu cum se prezinta drumul pe acest traseu? Multumesc Anticipat P.S: Bucuresti Pitesti stiu cum se prezinta ![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
mar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 19 May 05 ![]() |
@RSV
Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu ,drumul este bun destul de aglomerat uneori.Intre Valcea si Sibiu sunt 2 semafoare pe traseu.Nu am stat mai mult de 10 min la niciunul. Drumul dintre Sibiu si Cartisoara (comuna din care incepe Transfagarasanul) este bun,se mai lucreaza dar se circul bine.Transfagarasanul este foarte bun in Sibiu ,in Arges sunt cca. 30 km cu multe gropi, dar se poate face fara probleme. @BZN Valcea - Curtea de Arges drumul e inchis in localitatea Piatra ,se poate circula pe o ruta ocolitoare (cca 10 km in plus ).Dispre Valcea se trece Dealul Negru ,se trece de podul peste Topolog si apoi se face pe primul drum la stanga.Drumul este comunal insa e proaspat asfaltat ,e foarte bun.Dupa cca 10km se face la dreapta spre Arges(este indicator).Curtea de Arges -Campulung ,drumul este rupt in 2 locuri se circula binisor insa starea drumului nu e foarte buna.Eu am facut cam 40 min intre Valcea si Arges si cca 50 min Arges - Campulung. |
--------------------
Skoda
Estela
- AG07WMW
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
multumesc mult pentru raspuns
o noua intrebare este cati km sunt de la Cartisoara la Balea Lac si la Vidraru? |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Stie cineva daca este macar in proiect repararea drumului Ploiesti Targoviste?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Care credeti ca e cel mai bun drum catre Brasov vinerea seara? S-a mai facut ceva pe varianta Targoviste-Campulung de anul trecut?
|
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
dinoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
@strainu: ai putea incerca drumul prin Cheia pentru Brasov!
|
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, problema e ca si ala trece prin Ploiesti, adica lucrari, adica aglomeratie... probabil insa ca pe ala o sa-l aleg, macar de Sinaia-Busteni sa scap.
This post has been edited by strainu: 1 Aug 2008, 23:21 |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Daca nu tii la combustibil si-ti place sa conduci, vino spre Bz si dup-aia pe la Intorsura... Ai E85 si pe urma DN10 f. bun (si ca serpentine...). Io apreciez ca n-ar trebui sa-ti ia mai mult de 3 ore.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
strainu |
![]()
|
Wow, doar 3 ore? Ma gandisem si eu la posibilitatea asta, dar credeam ca ia mai mult. Ar fi tare..
![]() This post has been edited by strainu: 2 Aug 2008, 20:44 |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Tine cont de 'daca nu tii la combustibil si-ti place sa conduci'... Eu, cu autoutilitara mica, fac de la Bz la Bv 2 ore... Iar Buc.-Bz., cat? Vreo 100km? Drum european...
Adica, pt. a nu isca vreun flame... am redat o experienta personala, nu-ti sugerez cine stie ce... Mai ales ca in zona Siriului chiar ai ce viziona... Drumuri bune iti doresc! Inca ceva: urmand traseu' asta la vreo 25-30km de Bz vei observa (pe singura linie dreapta mai lunga, dupa niscaiva serpentine) si locatia intalnirii Reno.ro de la sf. lu' sept. '08. This post has been edited by Io_mi_s: 2 Aug 2008, 21:20 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:35 |