Spre Grecia, prin Serbia si Macedonia
![]() ![]() ![]() |
Spre Grecia, prin Serbia si Macedonia
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 4 May 12 ![]() |
nu am intampinat niciodata greutati la trecerea ro-srb sau srb-mac ori mac-gr. intodeauna au fost de la greci la mac. am prins cozi de peste cinci distanta de stalpi. enorm si masini ce se bagau in fata. prin orice granita am trecut se separa Schengen.
|
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
Adrian2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 November 16 From: Timișoara ![]() |
Pentru noi, timișorenii (și aș include aici și tot ce e la nord, Arad, Oradea), va deveni viabilă această variantă de traseu strict via Schengen doar după ce bulgarii vor avea autostradă completă Vidin-Kulata (Adică traseul RO-GR), dar și atunci, ne vom lua cu mâinile de cap până la Severin, cum s-a zis mai sus.
Ce ne-ar ajută este traseul Serbia-Bulgaria, pentru destinații de genul Thassos, Kavala (Aș zice: Tot ce este la est de Stavros, până după Thassos).Însă, și aici este cu tâlc, deoarece pe aici (SRB-BG) merg și turcii, și am stat odată vreo 2-3 ore din cauza traficului intens. |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2008
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Cum ar fi când turcii o sa vrea sa meargă și ei exclusiv prin Schengen pana la granița turca!
În 2030 dacă va fi autostrada la bulgari și A6 drum expres pana la Severin, o sa se mute pe aici, dacă nu întra Serbia și NMK în UE și Schengen pana atunci. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:15 |