Simering planetara "afumat", trebuie schimbat?
![]() ![]() ![]() |
Simering planetara "afumat", trebuie schimbat?
jon2008 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic
2001 1.6 16v
|
|||
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce inseamna la el "afumat",daca e vorba de simeringul de la planetara nu este grav daca nu este extraordinar de uzat asta insemnand sa pierzi uleiul din cutie in cantitati mari,am si eu aceeasi problema cu acest simering,am descoperit problema la schimbul distributiei(asta iarna),am impresia ca din cauza frigului sa contractat materialul din care e facut si a inceput sa lacrimeze ,am mai verificat uleiul de cateva ori de atunci si e in limite normale asa ca nu te ingrijora prea tare,verifica constant sub masina si vezi daca ai pata de ulei(in special pe scut),daca nu, nu egrav.
Succes This post has been edited by miciceii: 15 Apr 2010, 20:48 |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
send2cristea |
![]()
|
![]() Quite OK Group: Members Posts: 273 Joined: 9 January 10 From: Ploiesti ![]() |
daca vreti sa schimbati semeringul respectiv si mergeti la service o sa va ia mult pe el poate si triplu. asa ca va transmit un cod de semering pe care l-am schimbat eu ca merita sa va interesati si la magazine inainte de a-l comanda la service. Face-ti o comparatie inainte.
8200773453 garnitura etansare. Ciao si bafta |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Reno Laguna frumusica 130 cp ( cp=cai pegas) :)
RENO rules |
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat pe el 50Ron original(IPSO)insa problema este la schimbat,este destul de incalcita treaba,eu am profitat de ocazie si l-am schimbat o data cu schimbul basculelor si al amortizoarelor.
|
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
|
send2cristea |
![]()
|
![]() Quite OK Group: Members Posts: 273 Joined: 9 January 10 From: Ploiesti ![]() |
din ce am vazut operatia de schimbare nu e grea deloc. nu se demonteaza cutia. Dureaza cam 4 ore max. bafta
|
--------------------
Renault
Laguna II
2004 Reno Laguna frumusica 130 cp ( cp=cai pegas) :)
RENO rules |
|
miciceii |
![]()
|
4 ore numai pt.simering???
In 4 ore am schimbat simeringul,amortizoarele fata,flansele amortizor,basculele,discurile frana fata+placutele frana fata. Eu cred ca nenea ala nu avea chef de treaba. P.S. La mine a fost simeringul de pe partea dreapta,adica la planetara lunga cea din 2 bucati si a trebuit demontat si suportul cu rulmentul de la jumate. This post has been edited by miciceii: 11 May 2010, 20:45 |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
|
cristi_a17 |
![]()
|
![]() hot rod romanesc Group: Members Posts: 200 Joined: 14 January 06 From: BRASOV ![]() |
dar pt un RX4 are cineva codul la un semering de la planetara-grup pe partea dreapta?
|
--------------------
dacia 1300 '75
renault scenic
- BV
RX4 '02
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:16 |