Sfat Achizitie Megan Sedan, Pareri motorizare si probleme intalnite
![]() ![]() ![]() |
Sfat Achizitie Megan Sedan, Pareri motorizare si probleme intalnite
AlexG. |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 April 19 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai
2019 N-connecta 1.3 157CP DCT 2WD
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
La banii astia cred ca un Hyundai Elantra e mai de luat in seama, sigur e mai fiabil decat un romb facut la turci...Si mai vine si cu motor serios, aspirat, la putere apropiata...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
cristianradu37 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 2 January 19 ![]() |
Salut Alex. Aceasi dilema am avut-o si eu cand am comandat masina. Am citit mai mult pe forum dupa ce am facut comanda si m-am speriat de problemele gasite (bielete, troncanit amortizoare, chedere si cate altele). Din fericire nu am avut nici o problema din cele enumerate si nici de alt tip. Observ ca in ultimile luni nu a mai aparut nici un caz cu bielete sau bucsi amortizor- renault a corectat din mers problemele. Cazuri izolate cu diverse probleme vor aparea mereu si nu numai la renault. In masura in care poti face un drive test cu o cutie edc (nu neaparat megne - cutia e aceasi) e aproape sigur ca o sa o preferi pe aceasta si scapi si de posibila problema cu scartaitul ambreiajului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.6 Megane 4 Sedan 2018 1.33 tce 140 hp EDC
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1.3 TCE (140 sau 160 daca iti permiti) + cutie manuala e recomandarea mea. Ca echipare e pacat sa nu iei Intense, daca iti permite bugetul.
Eu am hatch diesel de un an si 20.000 km fara probleme (singura chestie pe care a avut-o de noua e ca freaca chederul la usa din dreapta). Diesel nu recomand deoarece diferenta de oret e prea mare in acest moment fata de benzina. Nu merita. De asemenea la cutia de viteze - daca te descurci bine cu manuala e avantaj si financiar si ca intretinere si costuri ulterioare si ca fiabilitate. Si pentru unele persoane e si mai placut. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AlexG. |
![]()
|
Multumesc frumos pentru raspunsurile de pana acum
![]() @b06fcn, M-am uitat si la hyundai (1.6 l, 128 CP, benzina, automat, Exclusive), apare la ei pe site cu un pret promotional de 17.951 €. Nu stiu daca mai e valabila oferta. Ca minusuri la elantra, are 128 cp si un cuplu mai mic 155. Ma intereseaza si dimensiunea portbagajului, care in cazul acesteia este ceva mai mic 458 l. Voi da un telefon si la ei sa vad ce oferte mai au 7 Apr 2019, 14:35: Si inca o intrebare: Cat de silentioasa este masina? Incepe sa vibreze plasticul pe ea de la un anumit numar de km? Nu prea suport greierasii ![]() This post has been edited by AlexG.: 7 Apr 2019, 14:35 |
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 7 November 13 ![]() |
de silentioasa e silentioasa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
AlexG. |
![]()
|
|
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
ethical |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 January 17 ![]() |
- 1.6 dci intens here.. motorul e super, mi`ar fi placut sa fi fost disponibila automata pt el, 1.5 n`am vrut pt ca imi place sa mai alerg cateodata
- consumul exterior este surprinzator pt mine, in oras rareori folosesc masina - am zgomot la denivelari.. o sa merg sa vad ce e cu el - parca sa zic ca a aparut un greieras dar nu sunt convins ca nu e vreo conducta sau ceva plastic printr`un buzunar al masinii (to be checked later) - alte zgomote dubioase inca nu am auzit - farurile led + keyless go sunt geniale pe echiparea asta daca poti lua un intens, go for it.. pentru mine este o cu totul alta experienta interiorul masinii vs zen + farurile led.. |
--------------------
renault
megane sedan
`17 1.6dci intens
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
exista topic de achizitie M4, nu mai este nevoie de inca unul ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:49 |