Servo directie
![]() ![]() ![]() |
Servo directie
bubu782001 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
||
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|||
christistanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 24 February 09 From: Tapia-Lugoj-Timis ![]() |
Mare multumire pt documentatie si pt clarificari, acum am inteles mai bine cum sta treaba. Sper din suflet sa nu fi facut vre-o prostie care sa afecteze in vre-un fel injectia sau alte parti electrice, pt ca banii sunt putini. Si asa am exagerat un pic cu investitiile in masinuta mea (mai mult decat mi-am propus).
|
--------------------
renault
twingo
Twingo 2000 octombrie D7F 702
- TM70KMY TWINGO X 4
|
|
adrianmatei63 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 July 17 ![]() |
Am instalat servo de un twingo si mai am de facut legaturile intre 7 fire care pleaca din calculator, insa nu stiu unde trebuie sa ajunga. Sunt 2 fire portocalii, 2 Verzi, 1 rosu, 1 negru si 1 galben cu verde. Ma poate ajuta cineva?
23 Jul 2017, 20:33: Nu ma descurc bine pe internet. Daca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati telfonic. 0772020779 This post has been edited by adrianmatei63: 23 Jul 2017, 20:33 |
--------------------
Renault
Twingo
1999
|
|
Marcuss28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 June 21 ![]() |
Salut!
Dacă mai vede cineva mesajul asta, îmi puteți spune pe cineva care mai face conversie la Servo in jud Timiș sau Caraș-Severin, m-ar interesa pentru un Twingo 1 2001 1.2 8v d7f. Mulțumesc! Din ce vad pe internet e cam greu sa mai dai de computerul Dae, cel puțin pe România din ce am căutat eu. M-aș bucura daca ar răspunde cineva aici pentru a nu fii nevoit sa întreb offtopic. |
--------------------
renault
Twingo 1
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:16 |