Service-uri de incredere, garantate de utilizatorii de pe forum
![]() ![]() ![]() |
Service-uri de incredere, garantate de utilizatorii de pe forum
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mi se pare tare buna ideea dumitale,coane L!nux.
As dori si eu sa le recomand colegilor din zona un service care cred ca s-ar incadra(in buna masura) in conditiile precizate de matale,insa am o retinere:oare nu putem fi banuiti ca facem reclama? ![]() Daca se va considera ca e ok treaba,voi reveni cu toate amanuntele necesare. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Este sa zicem o recunoastere a prestatiei respectivului service .
Multi dintre noi am vrea sa mergem la un service care nu este reprezentata dar nu stim la care . Daca X sau Y de pe forum a fost si si-a rezolvat o problema si a fost multumit de cum a fost tratat de ce sa nu o zica aici . Da este o "reclama" , dar nu este una cu scopul de a vinde ceva , ci de a informa . Este vorba de a ne ajuta intre noi cu impresii , pareri si sfaturi . Este foarte important ca sfaturile sa vina din partea unor utilizatori cat de cat avizati , nu din partea unora cu 2-3 posturi care clar fac reclama si de altfel nu vor fi luati in seama . Dar daca de exemplu vine un Liviu , sau Hack sau oricare user care da pe aici mai des si pui baza in el si zice ca in service-ul X a schimbat distributia si a fost super multumit pai atunci poate sunt si eu interesat mai ales daca mai vine cineva si confirma ... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
ma gandeam ca ne putem ajuta reciproc prin recomandarea unor service-uri ok , atat ca mecanici cat si ca preturi , dar se pare ca nu exista nici unul
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Service de incredere este acolo unde cunosti un mecanic,sau unde dai o spaga mica lui Dorel.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
petre ne recomanda serus centura - servicii de calitate pentru orice interventie de caroserie
![]() si on: eu am fost multumit de cum au vopsit masina baietii de la dab auto, daca cineva are mazda si vrea sa isi serviseze masina in service-uri mazda, recomand arian militari This post has been edited by aleksanders: 22 Nov 2011, 17:38 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Pentru cei din TM,imi permit sa recomand..
De vreo cativa ani sunt clientul lor petru lucrari mecanice.Pana in clipa de fata nu am nimic de reprosat. Preturi decente,poti veni si cu piesele/consumabilele de acasa,baieti seriosi si mai ales dotari excelente ce includ stand de frane si de geometrie directie. Nu(mai) fac electrica si tablarie cred n-au facut niciodata. Daca sunt necesare amanunte,revin.Aici sau prin pm. P.S. Pt. a va face o idee,iata preturile ultimelor doua interventii asupra masinii mele: -inlocuit lichid servodirectie si colierele de sub vasul cu lichid servo(cu 2l de lichid Aral ATF 22 de la ei si colierele aferente)=120 ron. -inlocuit curea agregate,intinzatorul hidraulic si rolele aferente=86 ron. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
L!nuX |
![]()
|
NEMULTUMIT de AutoZone razoare , am fost pentru un banal schimb de ulei ce l-a telefon mi s-a zis ca e 40 , la fata locului pretul s-a facut 50 de lei pentru ca se adauga manopera de 10 lei pentru schimbarea filtrului lucru care la telefon si pe pagina lor de fecebook un mi s-a zis , iar la fata locului cand i-am explicat ca trebuia sa fie un pic mai explicit mi s-a zis sa nu ne tiganim la 10 lei , mie el mi s-a parut ca se tiganea . Nu ma dadeau afara din casa 50 de lei pt un schimb de ulei , a fost vorba de principii , asa ca am plecat .
ps : nici macar nu se chinuiau sa ridica masina sau sa desfaca scutul , schimbul cica se facea prin joja cu aspiratie , deci pentru ce imi cereau ei 50 de lei nu stiu in conditiile in care gasesti la 20-30 de lei un schimb ... Pe viitor ii evit |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
F. bine ai facut, trebuia si sa-i spui la plecare ca oricum nu faci afaceri cu tiganii
![]() |
--------------------
**
|
|
L!nuX |
![]()
|
Dupa experianta neplacuta avuta cu cei de la AutoZone , a venit si reversul medaliei si pot spune ca sunt FOARTE MULTUMIT de service-ul colegului TRANCA prezentat aici. Foarte amabil , tratat cu foarte mult bun simt cum rar intanlesti si foarte multumit de cum s-a lucrat la masina si de atentia ce mi-a fost acordata ca si client .
Recomand acest service , voi reveni pentru lucrari viitoare asa cum am stabilit cu el ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
poi.linux,service-ul e in focsani,dupa cate vad..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
L!nuX |
![]()
|
Da , acolo este , dar daca ai vre-un drum in moldova planuit si vrei sa faci si pe la masina ceva poti sa treci . Eu personal stau in bucuresti dar ajung si prin focsani din cand in cand , deci imi convine .
Am uitat sa specific faptul ca era in concediu de odihna Lucian , colegul de pe forum , si a venit special sa se asigure ca sunt tratat ok de catre cel ce se ocupa de masina si asa cum am zis daca angajatii/patronii s-ar comporta asa cum a facut-o Lucian atunci tara asta ar castiga mult de tot . Toata Stima |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Recomand in Baia Mare service-ul EURO HOUSE preturi decente, mecanici calificati, ingineri de service pregatiti, stand de frane, elevatoare, geometrie vulcanizare, rezolva si partea electrica, testere, vanzari anvelope NOI, cafenea, restaurant, hotel etc. Singurul lucru de care nu se ating este tinichigeria. Pentru mine, mai ales ca umblu la ei de la inceputul anului, mi se mare convenabil, las masina, ma duc beau o cafa/suc/etc mai trag un ochi pe la masina...... daca cumpreti uleiul de la ei, manopera si filtrul de ulei sunt gratis. Ca idee, ulei la FORD care e special ford a costat 45ron/L in conditiile in care in alt magazin specializat il gaseam doar la 42 lei
![]() Sa nu se considere reclama, eu sunt MULTUMIT (mi-am si verificat instalatia de clima la megane si au fost profi) |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Eu sunt Mecanic si lucrez la SD Prestige care este service agreeat Citroen dar repara orice marca auto.
Eu imi fac singur orice problema la masina mea "Renault Megane 2 Sedan" dar si tuturor prietenilor mei le repar masinile dar va recomand service-ul asta ca sunt mecanici ok iar preturile sunt moderate ,dar oricum pe langa Serus, IPSO ,Meridiane sau Cobalcescu preturile sunt mult mai mici. Oricum trebuie sa stiti un lucru anume, nu prea are importanta in ce service auto va reparati masina atata timp cat mecanicul care lucreaza la ea depune putin suflet si nu o repara doar de dragu de a scapa de ea mai repede cat despre capitolul piese de achizitie cam toate service-urile pana si Serus cu Meridian a inceput in ultima periada sa achizitioneze piese de la AutoTotal si Ausburg. Dar !!! daca doresti sa faci economie cand iti faci anumite reparatii la masina iti recomand cu caldura urmatoarele lucruri: 1. Achizitioneazati piesele auto pesonal deoarece scapi de adaosul service-ului (daca ai firma su PFA sau un prieten care are dute la AutoTotal sau Ausburg si le vei cumpara la pretul cu care le achizitioneaza si service-ul). 2. Ai dretul prin lege sa stai langa masina ta cand aceasta este in atelier, folosesteti acest drept, si asigurate ca mecanicul nu arde gazul de pomana iar tu vei fii pontat la ora de manopera mai mult decat sa lucrat la aceea masina. (acesta este furtul nr 1 ,intodeauna se ponteaza 1-2 ore mai mult, MARE GRIJA) 3. Ai grija ca mecanicul sa-ti puna toate piesele cumparate (ex :placutele de frana vin in cutie cu sigurantele de tabla si suruburi iar mecanici in 90 % din cazuri nu le monteaza pe cele noi) 4. Ai grija ca mecanicul sa nu iti bage la necesar de piese mai mult decat trebuie (placute cu grad de 60 % uzura ei spun ca au 80 % uzura, tampon antivbasculare cu uzura 50% ei spun ca este dus si trebuie schimbat) Daca nu va pricepeti la tot ce v-am scris mai sus incercati sa luati pe cineva cu voi care se pricepe si veti observa ca in loc sa-va coste 850 ron o revizie va va costa 650 ron, sau depinde de operatiune. P.S. Sa nu dati spaga la mecanici decat si numai decat daca ati fost incantati de munca lui astfel se obisnuieste prost adica vede ca si daca nu munceste tot primeste spaga si data viitoare va lucra si mai prost. SUCCES. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:41 |