Service due, mesaj
![]() ![]() ![]() |
Service due, mesaj
bebeclio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2007 privilege
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Cartea/Manualul ce zice?
This post has been edited by MHY: 28 Dec 2008, 21:26 |
--------------------
------
------
------
|
|
bebeclio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am vazut eu....la 15000km sa ma duc cu ea la revizie....cam atat.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 privilege
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Avertizarea "service due" are si conotatie temporala...adica este o setare ca dupa 11 luni (explicatia e ca reviziile se fac ori la numar de km ori la timp) sa avertizeze utilizatorul ca urmeaza o servisare.
Deci nu trebuie sa te duci de urgenta la service, masina nu are nici o problema tehnica sau de alta natura! Vad ca ai masina din 2007, nu i-ai facut inca prima revizie?? Si crede-ma, daca citesti manualul de utilizare, vei gasi explicatia acestui mesaj. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bebeclio |
![]()
|
pai masina este achizitionate in decembrie 2007...si stiu ca tot ce este trecut de jumatatea anului respectiv se va trece in anul urmator.
Oricum ....mersi mult de tot pentru ajutor. |
--------------------
Renault
Clio III
2007 privilege
|
|
mene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
revizia se face dupa un an sau 15 000 km.asa scrie si in cartea masinii.cum masina a fost achizitionata in dec 2007 poti sa-ti dai seama de ce iti apare mesajul.nu e nici o problema.numai ca trebuie sa te programezi pt revizie.atata tot.
|
--------------------
renault
clio 3
2006 1.6 16v
|
|
bebeclio |
![]()
|
Mersi mult baieti pentru sfaturi...am facut o programare....acum astept sa ma duc cu ea sa o puna la punct:d
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 privilege
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Dar sa reseteze acest service due stie cineva?
Hellcat chestia cu 11 luni nu e valabila,mie mi-a aparut service due imediat dupa achizitionare cu nr. de km ramasi pana la 15k km,de fapt cred ca e o f-tie a CB sa afiseze nr. de km pana la urmatoarea revizie setata din 15k km in 15k km.Un prieten C un M 2.2 a depasit intervalul de revizie la km si pe bord îi afisa numai service due,nu km sau altceva. This post has been edited by RamboX: 31 Dec 2008, 09:21 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tii apasat butonul de la CB timp de 10 sau 15 secunde, pana cand o sa vezi ca o sa palpaie in bord "Service - 10.000km" sau "service - 15.000km", dupa caz.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Ar trebui sa mearga cu apasarea butonului CB. Eu dupa prima revizie (la 10K) cei de la service au uitat sa reseteze acest "service due" si l-au resetat cu mine in masina exact prin apasarea butonului CB. Daca nu raspunde la tine mergi la service. La depasirea efectiva a numarului de km (10.001 km de ex.) apare mesajul "service now" si se aprinde lampa galbena de service din bord! Atunci trebuie intradevar sa te gandesti serios la garantie (daca mai ai) si la vizita la service.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
sorinv79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 May 08 ![]() |
Salut,
Citeam pe site-ul Renault cum ca revizia la 15.000 km s-a decalat la 20.000 km, pentru cele pe benzina, cu exceptia celor care au motor turbo. Am citit si site-ul de la SERUS. Stiti ceva de asta? Si daca e adevarat, inca ceva, masina mea fiind setata pe revizia la 15.000 km (prima mea revizie), este nevoie sa merg la service sa im reseteze sau pot merge asa pana la 20.000 km? Multam! |
--------------------
Renault
Clio III Dinamique, 100CP
11.2007
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
la tine ramane cum a fost stabilit atunci cand ai luat masina
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Reviziile la termenul prelungit sunt valabile pt masinile ce s-au pus in vanzare la momentul anuntului. Noi le facem la termenii ce au fost stabiliti cand am cumparat masinile
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:45 |