Service Renault Timisoara, Auto Europa
![]() ![]() ![]() |
Service Renault Timisoara, Auto Europa
sizan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2003 dci
- tm-77-bty
|
|||
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
din cate stiu, e singurul
Edit: poti eventual sa incerci la Arad This post has been edited by rkillera: 21 Sep 2006, 17:49 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
ciprian burlacu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 February 05 From: Constanta ![]() |
Buna seara!
Fara nici o gluma, incearca in Ungaria, la Szeged! Am vazut acolo 2 (doua) reprezentante Dacia-Renault. Altfel: Eu am facut revizia de 15000 km la Sibiu, desi sunt din Constanta. A fost mai avantajos. Revizia de 30000 am facut-o singur. This post has been edited by ciprian burlacu: 21 Sep 2006, 18:29 |
-------------------- Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Tari sfaturi, n-am ce zice...
Cat de avantajos ai iesit la reprezentanta de la Sibiu? Banuiesc ca odata cu efectuarea reviziei de 30.000 km masina a iesit din garantie (daca este vorba despre cea din semnatura). Auto Europa este singurul dealer Renault din Timisoara. Mai poti incerca intradevar in Arad, la Getax. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
pai daca tot a venit din constanta la sibiu, ce mai e pin la szeged???
Acuma pe bune, ce diferenta e intre revizie in timisoara si una in szeged? chiar m-ai facut curios! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
POti sa incerci la service-ul din Arad unde am inteles ca treaba merge mai bine. Costa 20 d emilioane le Timisoara deoarece ti se schimba iinclusiv rolele intinzatoare. M-am interesat si eu cit face la Cluj aceeasi operatiune si pretule era sensibil egal.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Privilege 1.5 dCi 105 Cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 13:35 |