Service Renault Constanta
![]() ![]() ![]() |
Service Renault Constanta
busta |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 July 05 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane sedan
2004 confort Privilege 1.6 16v
|
|||
m3ryro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 23 July 05 ![]() |
niste jegosi la service-ul renault din constanta ...
piese exagerat de scumpe , personal nepregatit ... asta e ! |
--------------------
Renault
Megane II Megane II Bicorp - 1.4 16v - 98hp - Pack Authentique
Culoare Noir Nacre - An 2003 - 31.000 km Ford Fiesta 1.4 TdCi 68hp 2006 -facelift- Culoare Tango , echipare : Ghia 3.500 km |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Asa e...inca nu am dat de nimeni multumit de Service-ul Renault din Constanta....si partea cea mai proasta e ca nu avem posibilitatea de a alege, precum cei din Bucuresti. Poate ca daca ar mai fi un alt service autorizat Renault, ar fi mai interesat de calitatea serviciilor si de multumirea clientilor.
Din pacate...cei de acolo se folosesc de asta...si nu dau nici 2 lei pe satisfactia clientului, pentru ca vrei, nu vrei....in alta parte nu ai unde sa mergi. Spuneam pe un alt topic ca mi-am schimbat recent setul ambreiaj...la Renault mi-au cerut 7 milioane pe el...am preferat sa comand unul sport din Anglia, mai performant si...exceptand transportul, mai ieftin. Si pentru ca au obiceiul asta tampit de a nu te lasa langa masina, sa vezi ce fac si ce piese iti pun, l-am schimbat eu, cu ajutorul a doi colegi...fara rampa, fara manual....mi-a venit sa plang de bucurie cand am vazut ca merge (am avut dat jos motor+C.V.) ![]() ![]() Si pe viitor...asta am sa si fac: piese pe comanda de afara si montaj acasa, sau la un service @neautorizat@...dar la Renault nu ma mai duc, cel putin pana nu autorizeaza un alt service in Constanta. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
danello |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 November 05 ![]() |
Saptamana trecuta am fost la ei pentru revizia de 60.000 la Megane 1. Ulei(Mobil1 5w 40 5litri), f. ulei, f. aer, f. benzina, 4 bujii, kit distributie + 2 capace, curea accesorii + 2 role(erau ciobite), bieleta preluare cuplu = 18.550.000 Lei. Si am limitat proportiile renuntand la filtru polen(~1 mil.) si placute frane(2.5 mil). Preturi mari, dar sunt multumit de prestatie. Sper sa mai apara un dealer in Constanta, pentru ca Olteanu nu are concurenta si asta se vede.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 Renault Megane Classic Expression 1,6l 16V, 2002
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Doar din curiozitate....ai stat langa ei? Ai vazut exact ce au schimbat?
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
danello |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 November 05 ![]() |
Nu am stat langa ei. Nu cred sa fie ceva in plus pe factura pentru ca mi-au lasat in sacosa piesele vechi in cutiile de la cele noi.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 Renault Megane Classic Expression 1,6l 16V, 2002
|
|
make |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 November 05 From: Cernavoda ![]() |
Votez si eu: a se evita daca nu este neaparat necesar. Preturi duble fata de Pitesti.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Renault Megane Sedan II.2 Confort Expression 1.6 16V Beige Poivre aprilie 2006
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Am avut si eu bara pe spate schimbata si mi-au vopsit-o intr-o nuanta mai inchisa, nu este evident, dar se observa. Ma gandesc ca se apropie revizia de 20k si n-as vrea nici in ruptul capului s-o mai fac la ei. Exista alta solutie pentru cei din Constanta? Cel mai apropiat service agreat si cat de cat mai bun ar fi in Bucuresti?
PS: Din cate stiu ei nici nu accepta sa vii cu piesele tale, trebuie sa le iei de la ei, unde sunt mult mai scumpe.. This post has been edited by denisCT: 2 Dec 2007, 22:15 |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
m3ryro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 23 July 05 ![]() |
denisCT
singura si cea mai buna alternativa este alta si ti-o zic ![]() du-te la reprezentanta reno din Tulcea , e cea mai apropiata plus de asta nu-ti ia banii pe manopera daca esti din cta si faci revizia in tulcea , asta ti-o zic din proprie experienta ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Megane II Bicorp - 1.4 16v - 98hp - Pack Authentique
Culoare Noir Nacre - An 2003 - 31.000 km Ford Fiesta 1.4 TdCi 68hp 2006 -facelift- Culoare Tango , echipare : Ghia 3.500 km |
|
adyx06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 13 June 07 ![]() |
"plus de asta nu-ti ia banii pe manopera daca esti din cta"
cum adica? manopera e doar pe ochi frumosi? ca esti tu din cta si el plateste taxa de statiune cand vine la mare? "asta ti-o zic din proprie experienta" poti da exemplu cu niste preturi, te rog |
--------------------
Renault
CLIO Campus 1.5DCI 2006/ LAGUNA 1.5DCI 2012
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
QUOTE(adyx06 @ 4 Dec 2007, 23:41) "plus de asta nu-ti ia banii pe manopera daca esti din cta" cum adica? manopera e doar pe ochi frumosi? ca esti tu din cta si el plateste taxa de statiune cand vine la mare? "asta ti-o zic din proprie experienta" poti da exemplu cu niste preturi, te rog Da, eu fac la Tulcea, si nu se plateste manopera daca esti din alt oras, de ex: revizia de 10000, la CT imi cereau in jur de 600 ron si la TL am platit 230 ron, la revizia de 20000 m-am dus direct la TL nu m-am mai interesat la CT cat ajunge si am platit 530 ron, pt ca numai filtru de motorina a fost 300 ron, in plus la plecare mi-au dat si un bon de carburant de 10L pt. a amortiza deplasarea. Cat despre cei de la CT, am fost la ei doar cand am avut probleme minore .. cu oglinzile, cu un zgomot pe dedesupt, care s-au rezolvat imediat, si la caroserie mi-au schimbat bara .. nu se vede diferenta. This post has been edited by HDG: 8 Dec 2007, 22:15 |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
ce-ai schimbat la revizia de 10k km?
|
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
2001
- IS
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Pe astia nu-i vede nimeni cu preturile astea asa mari, aproape duble?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Incercati si la reprezentanta Renault Slobozia. Eu acolo am facut prima revizie si m-a costat 400RON fata de 600RON cat imi cereau la Constanta. Ma refer in primul rand la cei mai departe de Cta (Medgidia, Cernavoda etc). Dar daca la Tulcea iti mai deconteaza si motorina si mai ai reducere si la manopera........ Eu cand am sunat la Tulcea aveau un pret mai bun ca la Cta si oricum ajungeam mai ieftin, dar daca nu am stiut de discounturi (nu le-am spus de unde sunt). A doua revizie la Cta m-ar costa 900RON, fata de Slobozia de ex unde m-ar costa 600 RON. Nu cred ca-l voi cunoaste vreodata pe Olteanu!!!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP
- CT-95-PUF Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
![]() Interesant si ce au postat @adyx06 si @HDG, chiar nu se percepe manopera daca esti din Constanta, vor sa atraga clientii, ce se intampla oare? |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Au mai putine figuri. Nu-si dau aere de "doctori", iti dau voie sa stai langa masina, mi-a raspuns la toate intrebarile stupide pe care le-am pus. Nu au ei gresie si faianta in interior, dar una peste alta - multumit! Pe astia de la Constanta nu am reusit sa-i vad la treaba (si nici nu-mi doresc), dar cand am avut o problema la indicatorul de carburant din bord (ramanea la nivelul cel mai scazut avut la un moment dat in rezervor, desi alimentam cu motorina - nu urca), m-au programat peste o saptamana, cand bineinteles ca acul si-a revenit de la sine (o fi inghetat plutitorul?).
![]() Dar cei de la Tulcea sunt buni? As vrea ca revizia la 20.000 km sa o comit la ei, sa pot face o comparatie. |
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Bine ca mi-ati zis. Ori adun relatiile ori ma duc in alta parte
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
rero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 20 May 07 From: Calarasi ![]() |
salut,
Si eu recomand acest service (International Slobozia). Eu am facut revizia la 70.000 km, am schimbat si distributia, si m-am dus cu piesele mele. Nu a fost nici o problema. Am pus o groaza de intrebari, la care mi-au raspuns prompt si fara aere de mari cunoscatori. |
--------------------
Renault
Captur II
2022/Intens
|
|
Ukke |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 July 08 ![]() |
???BOSCH CAR SERVICE - AUTO HAUS TUDOR???
L-a incercat cineva? Ar putea fi o alternativa la TOTAL SERVICE INTERNATIONAL? (nu pt revizii in garantie bineinteles) Am inteles ca sunt mult mai buni si aprox. la aceleasi preturi! |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6e
|
|
95puf |
![]()
|
Pe unde vine? O adresa de net? De unde adunam referinte?
|
--------------------
Renault
Clio 3
|
|
Ukke |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 July 08 ![]() |
QUOTE(95puf @ 23 Jul 2008, 22:06) http://www.bosch.com.ro/products/BoschCarService/index.htm Constanța AUTO HAUS TUDOR Soseaua de Centura DN 2A Tel: 0729 655 655 eMail: aht.constanta@yahoo.com |
--------------------
Renault
Megane
2000 1.6e
|
|
Manay |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 October 10 ![]() |
Lipsa de profesionalism!!! Pentru nenea de la intrare (receptie-caroserie) este un efort supra-omenesc si nu este deloc logic si normal, ca in cazul in care am bara spate lovita (si repar masina pe rca-ul vinovatului) sa o dea jos, sa vada ce alte avarii mai sunt, sa cheme asiguratorul la o reconstantare, sa comande piese si abia atunci sa ma cheme sa ii las masina la reparat! El da comanda de bara, se apuca de treaba si cand se trezeste ca mai sunt piese de reparat/inlocuit... reia procedura!!
Eu unul nu am mai vazut asa ceva si am ramas socat cand omul indraznea sa ma contrazica, spunandu-mi ca asa e procedura! Incerca sa imi spuna ca pe el nu il plateste nimeni sa imi dea bara jos, sa faca poze si tot ce are de facut, sa puna totul la loc si sa ma cheme cand are acordul de la rca + piese de schimb sa inceapa reparatia in sine! Asa oameni nu merita nici somaj, nu mai zic de salariu! Sfidator de prost! Reparatia, evident, va fi facuta la un alt service, unde oamenii stiu ce/cum au de facut! |
--------------------
Renault
Megane
Expression 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 09:58 |