Service Due Soon, Am si eu nevoie de putine explicatii,va rog
![]() ![]() ![]() |
Service Due Soon, Am si eu nevoie de putine explicatii,va rog
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|||
DFL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 December 11 ![]() |
Revizia se face la un an sau X Km. Depinde care din variabile este atinsa prima.
Cu toate ca nu ai nr. de Km se face anul de cand ai facut ultima revizie (asa am inteles din postul tau) si de accea apare Service Due Soon. This post has been edited by DFL: 3 Dec 2012, 13:28 |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1.4 16v - Dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
RTFM!
In carte scrie ca nerespectarea intervalelor de revizie duce la pierderea garantiei. Prin urmare e foarte simplu - fie iei cadouri mai ieftine si faci revizia, fie faci mai putini km, fie renunti la garantie. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 3 Dec 2012, 13:38) RTFM! In carte scrie ca nerespectarea intervalelor de revizie duce la pierderea garantiei. Prin urmare e foarte simplu - fie iei cadouri mai ieftine si faci revizia, fie faci mai putini km, fie renunti la garantie. Nu e vb ca nu ma duc sa o fac,departe de mine gandul asta,este vorba ca dupa 8000 km ma duc iar la revizie si bineinteles acum am 18.000 iar la 20.000 o sa apara iar ca trebuie sa ma duc la revizie ![]() |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Dupa revizie apasa nenea pe buton, reseteaza si trebuie sa faci dupa alti 10.000 km sau un an. Si tot asa...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() Te duci o data la an sau la x km. Cand te duci ti se reseteaza ambele countere, bineinteles. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Antonyo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
DFL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 December 11 ![]() |
Conteaza mai putin daca ca si Km se face la 15K sau 10K, daca tu ai facut un an de la ultima revizie.
La mine zice la un an sau 20.000 Km si o fac anual la +/- 10.000 Km. Poti intreba la reprezentanta in functie de data de fabricatie a masini la ce nr de Km se incadreaza ca revizie si la urmatoare revizie il atentionezi pe nenea de la service cand reseteaza sa modifice din 10K in 15K. |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1.4 16v - Dynamique
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.174 Joined: 13 October 06 ![]() |
Nu functioneaza chiar asa cum iti imaginezi tu. 1.5 dci-ul are in functie de model si an intervale de service intre 10-30 kkm sau 1 an de zile. Ca sa treci de la un plan la altul iti trebuie evident acceptul rro. Omul de la service poate sa iti reseteze la alta valoare intervalul, dar nu iti va acoperi apoi garantia pierduta din propriul buzunar.
@Antonyo - din ce am inteles tu nu mai ai garantie, deci nu e cazul sa iti bati capul cu astfel de probleme. Poti merge linistit inca cateva mii de km si iti faci revizia in februarie. Faptul ca o faci la 10 000 sau 13 000 nu iti va afecta utilajul in niciun fel. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 4 Dec 2012, 12:37) Nu functioneaza chiar asa cum iti imaginezi tu. 1.5 dci-ul are in functie de model si an intervale de service intre 10-30 kkm sau 1 an de zile. Ca sa treci de la un plan la altul iti trebuie evident acceptul rro. Omul de la service poate sa iti reseteze la alta valoare intervalul, dar nu iti va acoperi apoi garantia pierduta din propriul buzunar. @Antonyo - din ce am inteles tu nu mai ai garantie, deci nu e cazul sa iti bati capul cu astfel de probleme. Poti merge linistit inca cateva mii de km si iti faci revizia in februarie. Faptul ca o faci la 10 000 sau 13 000 nu iti va afecta utilajul in niciun fel. Mare dreptate ai, daca nu mai este in garantia rro stai linistit inca ceva mii km. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
- BV-10---S
|
|
Antonyo |
![]()
|
QUOTE(mircea_aq @ 4 Dec 2012, 12:37) Nu functioneaza chiar asa cum iti imaginezi tu. 1.5 dci-ul are in functie de model si an intervale de service intre 10-30 kkm sau 1 an de zile. Ca sa treci de la un plan la altul iti trebuie evident acceptul rro. Omul de la service poate sa iti reseteze la alta valoare intervalul, dar nu iti va acoperi apoi garantia pierduta din propriul buzunar. @Antonyo - din ce am inteles tu nu mai ai garantie, deci nu e cazul sa iti bati capul cu astfel de probleme. Poti merge linistit inca cateva mii de km si iti faci revizia in februarie. Faptul ca o faci la 10 000 sau 13 000 nu iti va afecta utilajul in niciun fel. Masina este august 2010,are 2 ani jumate deci cred ca mai am garantie ceva la ea. Ideea era nu ca as face revizia in februarie ci daca as depasi numaru de 500 KM care mi i-a spus baiatul de la service ca ii pot face (acel mecanic este o cunostinta) si sa ma duc cu masina la revizie in ianuarie el mi-a spus ca mai pot face vreo 500 KM dar dupa calculele mele,luna asta mai face vreo 70-100 KM deci depasesc numarul dat de el cu 70-100 KM,asta era intrebarea mea ![]() This post has been edited by Antonyo: 4 Dec 2012, 19:22 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.174 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE Eu am fost cu ea la revizie la 10.000 KM adica dupa vreun an jumate de la cumparare Pai atunci s-a incheiat garantia. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
maryws |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 11 June 14 From: Bucuresti ![]() |
dupa cati km de la revizie apare mesajul service due? eu am facut maxim 7000km si nici nu a trecut 1an dar mi-a aparut mesajul.
cand e normal sa apara? |
--------------------
Renault
Clio III
2007 1.5dci 85cp Renault Megane III 2010 1.5 110cp
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Cam cu o luna inainte sa se implineasca anul, incepe sa te anunte.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
maryws |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 11 June 14 From: Bucuresti ![]() |
sigur nu fac un an peste o luna. cu cati km inainte apare?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 1.5dci 85cp Renault Megane III 2010 1.5 110cp
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
1000km parca.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
norbdc |
![]()
|
![]() membru electrizat Group: Members Posts: 130 Joined: 8 March 16 ![]() |
la mine e intervalul de service odata la 30.000km, mi-o aparut cu exact 10.000km inainte. Aparent cam 1/3 totalul de km pana la urmatoarea revizie.
|
--------------------
Renault
ZOE
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:30 |