Serie motor MEGANE II 2003...unde e ?, imposibil de descifrat pe motor...sunt 2?
![]() ![]() ![]() |
Serie motor MEGANE II 2003...unde e ?, imposibil de descifrat pe motor...sunt 2?
danzel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE II 1.5dci 82cp
2003 sedane
|
|||
danzel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 7 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la RAR .....in 10 secunde m-au luminat. La modelele mai vechi seria nu e inscriptionata si in partea stanga a motorului ( cam in dreptul jojei) . E undeva spre dreapta fata mai jos spre scut si se poate vedea fara a indeparta capacul de plastic al motorului , cu conditia ca zona sa fie luminata cu un bec mai puternic. De service nu va mai zic....omul si-a cerut scuze si mi-a multumit ca a mai aflat ceva. Baieti de treaba cei de la RAR , au zambit si m-au poftit sa ma duc inapoi la ITP si sa-i arat si omului unde e seria!
Se poate inchide, multumesc ! |
--------------------
RENAULT
MEGANE II 1.5dci 82cp
2003 sedane
|
|
MFAdrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 2 January 09 From: Pitesti ![]() |
Am patit-o si eu la RAR..mie mi-au spus ca trebuie sa fac rost de un deviz service cum ca motorul a fost schimbat si nu are serie..niste nenorociti
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedane
2003 Pack Authentique 1.5 dci, 82 cp
|
|
nictonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Si eu mi-am adus masina asta iarna si am avut aceeasi problema cu seria motorului la RAR. Cei de acolo mi-au spus ca au patit-o la multe meganuri si m-au pus sa dau o declaratie notariala cum ca de cand am cumparat-o nu am adus nici un fel de modificari la motor si gata. Pe cartea de identitate a masinii scrie acum: Serie motor nepoansonabila (sau cam asa ceva). Daca aveti nevoie de mai multe lamuriri, ma uit prin acte.
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- CT-xx-TEN
2003 Confort Dynamic 1,6 16v
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Exact aceeasi problema am avut-o si eu
![]() In cele din urma am mers la RAR si mi-au trecut mentiuna pe CI cum ca seria motorului este ilizibila. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
danzel |
![]()
|
@ nick : Ciudat, pentru ca seria este trecuta totusi in doua locuri ! In partea dreapta (cum privesti spre motor) se vede foarte clar poansonarea.
La mine, in locul frezat special pentru serie din partea stanga, practic nu a fost niciodata facuta poansonare ca la masinile mai noi. La masina unui coleg( un Megane din 2006) se vede clar ca e poansonat in partea stanga a blocului motor. Nu m-am uitat daca este si in dreapta , dar o s-o fac cu prima ocazie. |
--------------------
RENAULT
MEGANE II 1.5dci 82cp
2003 sedane
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate se pare ca este o problema recunoscuta la Megane
![]() Am avut aceasta problema cand am cumparat masina. Cei de la RAR s-au invartit in jurul masinii mai bine de jumatate de ora si au dat cu tot soiul de solutii uleioase pentru a putea citi seria. Din cate mi-au explicat (si la RAR si dupa aia cand am facut ITP-ul) problema este ca e pansonata destul de slab in partea de jos a motorului, acolo unde exista predispozitie pentru rugina. In timp devine foarte greu lizibil ..... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 07:17 |