Senzor MAP 4 fire, valori masurare mufa
![]() ![]() ![]() |
Senzor MAP 4 fire, valori masurare mufa
vladmig |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 May 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 facelift
2006 1.9dci 81kw FAP
|
|||
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Pune 2-3 poze aici sa vedem mufa cu cablajul ce intra in mufa.
|
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
expression2003 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
vladmig |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2 facelift
2006 1.9dci 81kw FAP
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
+ 12v
+5v -(masa) +"x"v (iesirea de la cei 5 v variabila in functie de vacum) ordinea nu o stu exact dar o poti dibui prin eliminare. This post has been edited by bundy220: 20 Feb 2015, 11:34 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Senzorul nou cumparat era tot Bosch?
Eu am avut surpriza sa cumpar unul nou dar nu Bosch (dar tot ceva nemtesc) si nu a mers. |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Daca va cumparati dupa ureche.... M-a mai sunat cineva sa cumpere senzorul meu, desi erau motorizari diferite, dar stia el ca merge.... Am vazut ca mai face si teste auto multimarca cica. Colegu @tacufmr_laguna2, cand ai cumparat senzorul "tot ceva nemtesc", cum ai procedat in aflarea echivalentului pentru motorul tau ?? Eu personal daca merg la reprezentanta sau magazin piese auto after market, ii rog sa vad pe desktop exact ce si cum cauta pentru masina mea, unii sunt amabili si-mi arata, ba chiar vin cu tot felul de ideii bune (asta este de obicei prin reprezentanta), la magazinele after... multi stramba din nas, ca si cand s-ar simti jigniti... Desi rolul forumurilor este pentru informare si schimb de experiente BUNE!! sau IDEII ori SFATURI, doar aici pe ultima pagina este dezinformare totala. Cautarea unui senzor implica datele din talon, ci nu doar ca-i motor de XX cmc.....!!!!
|
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu am cumparat dupa ureche, piesa a fost comandata dupa VIN-ul masinii la un magazine de piese after market (magazinul unui prieten bun).
Daca imi aduc aminte bine, am intrebat pe forum inainte de un sensor second hand si chiar tu mi-ai oferit unul desi ti-am spus ca-mi trebuie pentru masina din 2007, motorul de 130 CP. Cel oferit de tine (dupa ureche pot spune) nu se potriveste pe motorizarea 2006-2007 nici macar ca si forma si prindere, ele sunt dimensional total diferite. Nu incerc decat sa culeg informatii inainte de a oferi o idee cuiva care are probleme. |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
vladmig |
![]()
|
QUOTE(tacufmr_lagunaII @ 24 Feb 2015, 07:54) Senzorul nou cumparat era tot Bosch? Eu am avut surpriza sa cumpar unul nou dar nu Bosch (dar tot ceva nemtesc) si nu a mers. Intradevar nu era Bosch ci unul de la Facet comandat la un magazin de piese after... unde m-am dus cu cel original de pe masina pt luat exact codul de pe el Si apropo de compatibilitati cei de la rep renault din iasi mi-au zis ca se potriveste de la orice motorizare facelift cu FAP care sa aiba 4fire |
--------------------
Renault
Laguna 2 facelift
2006 1.9dci 81kw FAP
|
|
adrian_74 |
![]()
|
pentru motorizarea de 1,9 sunt 2-3 modele. posteaza o poza cu modelul tau si ai uitat sa mentionezi CAND am sus ca se potriveste SAU, nu cumva ai sunat si am discutat, iar daca imi aduc aminte am spus ca-l poti trimite inapoi daca nu se potriveste. mor cand vad ca nu spuneti tot ce s-a intamplat, exact asa procedati si cu masinile. Revenind, zilele trecute m-a sunat cineva care mi-a cerut senzorul MAP fara sa-l intereseze ca-i de 1,9 iar lui ii trebuia de 2.0. ATENTIE cine va lucreza pe la masinii sau poate or fi masinile lor dar le pregatesc pentru vanzare.... Pana la urma, nu ne-am mai intalnit sa cumpere senzorul. Cand spuneti "aoleu nu-mi merge masina", intrati aici, intrebati in stanga si-n dreapta, povestiti aiurea....apoi uitati sa postati ce s-a intamplat sau cum v-ati remediat masina, si am vazut km de masini reparate pe genuchi vai mama lor, dar aici sunt o groaza ce posteaza doar de dragul de a arata ca stiu si ei ceva...
tacufmr_lagunaII- data viitoare cand se mai strica ceva pe la masina, mergi la un service dedicat Renault adica reprezentanta, afla ce are masina printr-un test dupa care te apuci sa cauti solutii....nu am incercat sa-ti bag pe gat nimic, daca eram parsiv nu-ti spuneam ce si cum, insa mi-am dat seama ca nici macar nu ai purtat o dicutie in reprezentanta in privinta echivalentelor la senzori. PERSONAL am de la FACET, senzor MAP pentru puteri cuprinse intre 120 si 204 CP pentru motorizarile JTD desi am avut 2 senzori MAP originali RENAULT , cu asta trage mai bine masina. |
--------------------
renault
laguna2
- b545hnj
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
@adrian_74: diagnosticarea masinii s-a efectuat in reprezentanta Brasov. Piesa s-a comandat dupa tipul si anul fabricatiei masinii, dar nu a fost functional. Acum am primit altul in schimb si acesta functioneaza. La fel ca si tine incerc sa adun mai multe informatii inainte de a oferi solutii altora. Nu imi repar masina in fata blocului si nici la orice mecanic, am cunostinte solide in domeniul auto. Nu vreau sa intru in polemici, am vrut doar sa raspund la opinia ta rautacioasa ("Daca va cumparati piese dupa ureche...") subliniind faptul ca mi-ai oferit o piesa "dupa ureche". Este adevarat, nu ti-am trimis nici o poza pentru ca am fost sigur ca piesa oferita de tine nu este ce am eu nevoie. Una peste alta nu am intentionat sa subliniez in nici un caz faptul ca ai fi incercat sa-mi vinzi ceva ce nu imi trebuia.
This post has been edited by tacufmr_lagunaII: 2 Mar 2015, 16:17 Attached thumbnail(s) IMG_20150302_161435.jpg ( Size: 472.31k ) Number of downloads: 225 IMG_20150302_161507.jpg ( Size: 584.06k ) Number of downloads: 203 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
La intrebarea pusa de vladmig cred ca ar pirnde bine la raspuns si rezistenta pe care o opune debitmetrul. Datele astea apareau prin Autodata si nu m-ar mira ca si Clip-ul sa afiseze niste date.
Ele te pot edifica ca debitmetrul e in mintile lui, nu doar ca pe mufa vine ce trebuie. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:05 |