Semne de Circulatie, Ciudate, rare...
![]() ![]() ![]() |
Semne de Circulatie, Ciudate, rare...
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Acolo zice "accident blackspot"... Mai stii, probabil e o zona cu multe accidente...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Mda, gresit este in link-ul dat de tine. "Used in Hong Kong & Bulgaria" trebuia sa fie!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Zona cu accidente... asta inseamna 30-40% din drumurile bulgariei?
![]() Eu inteleg ca ei au o populatie de 8.000.000, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii sperie si pe astia care sunt ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Fara sa ma uit pe link-ul de mai sus, prima idee care mi-a venit prin minte a fost: atentie urmeaza o gaura neagra.
![]() |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
In link-ul dat de tine eu am gasit asta.
untitled43242342342.JPG ( Size: 6.2k ) Number of downloads: 3230 S-ar explica si de ce aparea atat de des. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
MuciX, nu observi diferenta? ce am pus eu, este un disc negru, tu ai pus un octogon
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
octogonul ala e pe principiul: "ce-i mic, verde si rotund?" R:"un cub, mare, rosu fabricat in Romania"
![]() singurele semne care trebe sa le stii sunt: cedeaza trecerea, stop si alea pt calea ferata. restu sunt de umplutura ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Dap, scuze greseala mea...
Am incercat putina "reverse psychology" si am dat search dupa "Accident Black Spot"... am gasit asta Se pare ca tot de Hong Kong e vorba. Nu mai inteleg nimic. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:33 |