Seat Leon 1.4tsi
![]() ![]() |
Seat Leon 1.4tsi
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Bacu @ 4 Jan 2010, 17:18) eu vad ca pe site la seat, leonul style de 1.4 tsi este 12109 euro fara tva, 14409 euro cu tva. inseamna ca are inclusa reducerea respectiva? Se pare ca s-au actualizat preturile fata de ieri cand erau cele vechi si de fapt initiatorul topicului a platit mai mult cu tot cu discountul ala bagat la inaintare de nesimtitii de la dealer. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 4 Jan 2010, 16:28) Mie 15.000 mi se pare un pret bun.Daca vrei de la renault ceva mai sus de 110 cai trebuie sa urci mult cu bugetul. Am avut ceva vreme o "pasiune" pt. leon. Spatiu e cam limitat, in spate cel putin.Niste poze cu scaunele fata cel putin ar fi interesante. scaunele fatza sunt bestiale in leon atat ca design cat si ca sustinere laterala |
--------------------
.
.
.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
sadman,sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
multumesc!
da, preturile s-au schimbat de luna asta. eu am comandat-o pe 30sept2009. oricum cu optionalul pe care il am, se ajunge la acelasi pret. ceea ce e interesant e ca modelul de baza e 11771euro. mi se pare f ieftin o sa fac mai multe poze cu masina cand s-o mai incalzi pe afara, inclusiv cu scaunele si cu locurile din spate, unde chiar ai mult loc. This post has been edited by sandman: 4 Jan 2010, 18:42 |
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ce optiuni ai ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
doar cel cu esp, ebd, dsr, si senzori presiune pneuri, in plus.
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
vad ca nu au terminat inca de configurat toate optiunile pe site, au aparut optiuni noi (tapiterii noi, de exemplu). mie imi place din ce in ce mai mult masina, iar optionalele mi se par relativ ieftine, cu 15000 fara tva iti faci o bijuterie de masina.
This post has been edited by Bacu: 4 Jan 2010, 21:19 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
sandman |
![]()
|
bacu, cand iti iei leon?
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu inaintea mea!
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nici nu stiu ce sa aleg intre leon, civic, astra... care o fi sa fie...
![]() |
--------------------
Honda
CRV
|
|
sandman |
![]()
|
daca vrei sa vezi leonul, da un semn.
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai senzori de presiune - ca la romb, sau "sistem de monitorizare a presiunii in pneuri", marca VAG?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
are si vag senzori de presiune, adicatalea sa-ti zica exact presiunea din fiecare roata, doar ca-i mai mult decat "monitorizarea".
Monitorizare d'asta ar trebui sa-mi pun si eu, ca financiar nu implica decat butonul din bord ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
sandman |
![]()
|
am monitorizare a presiunii in pneuri. adica cand e umflata o roata prea mult sau nu e la presiunea corecta, se aprinde un bec
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ov a inteles ce-am intrebat eu, tu nu. Citeste ce-a scris el.
|
--------------------
DS
5H
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hmmm se pare ca nici nu-i asa scump. Nu stiu multe detalii ca n-am asa ceva, dar citez din configuratorul de passat:
Indicator calitativ presiune pneuriprin senzorii aflati in roata, avertizeaza din primul moment al scaderii presiunii EUR 168,- Indicator cantitativ presiune pneuriprin senzorii ABS, avertizeaza in momentul scaderii la minim a presiunii EUR 40,- acum, personal cred c-au incurcat ei descrierile, si cantitativ e la ala cu senzor in roata, si calitativ (adica mult/putin) la ala care citeste viteza prin senzorii ABS |
--------------------
Dacia
1300
|
|
R19/16v |
![]()
|
Inteleg
![]() |
--------------------
DS
5H
|
Bacu |
![]()
|
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În poza 7 din primul post se vede butonul ce resetează sistemul de avertizare pană. Tind să cred că e vorba de cel ce folosește senzorii ABS și compară vitezele unghiulare ale roților.
Se pare că mai nou și la VAG există opțional și sistemul cu senzori de presiune. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ov |
![]()
|
e optional de cel putin 4 ani
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mă rog, mai nou față de Renault par example, care avea pe Laguna 2 în 2001...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
R19/16v |
![]()
|
Si pe Meg1 din 1996
![]() |
--------------------
DS
5H
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(sandman @ 3 Jan 2010, 17:48) multi au zis ca leonul are interiorul urat Pai si nu este asa? ![]() This post has been edited by IRONICK: 5 Jan 2010, 10:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sandman |
![]()
|
nu, chiar nu este asa. la modelul vechi, da, dar la asta nou nu
This post has been edited by sandman: 5 Jan 2010, 11:13 |
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
interesanta masina...pret corect spun eu...exterior arata bine...motor ok...cilindreea mica,taxe mici, cai multi... la interior nu imi place deloc.consola centrala arata nasol...
Argon...si eu sunt multumit de meganul meu......mai am putin si fac 100 k ....dar acum daca vreau sa schimb masina...clar..nu aleg renault..din aceleasi motive ca si Bacu.....singurul model care imi place este M3 Rs.... This post has been edited by M i h a i: 5 Jan 2010, 11:18 |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
misto masina... daca tie iti place restul e doar comentarii rautacioase.....
mie unul nu imi place interiorul..si faptul ca are 4 stele..... e...... cum e cand cineva sterge ca poate colegu 16v???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:58 |