Se aprind singure becurile
![]() ![]() ![]() |
Se aprind singure becurile
Dan131 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 April 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0T 204 4control
2008
|
|||
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
Asta e din categoria gremlinilor care populeaza masinile. Al tau e foarte nastrusnic daca intoarce si maneta.
Citeva ore de lumini aprinse ar trebui sa consume bateria. Nu e consumata dimineata? Asa, de la distanta internetului ... a umblat cineva la blocul de lumini? Poti sa il scoti seara si vezi daca se mai aprinde ceva. A doua cartela unde e? |
--------------------
.
.
.
|
|
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
Salut.
Chestia asta tampita am patit-o si eu de cateva ori si-am zis ca sunt nebun, dar parese ca suntem 2 ![]() Lumini pe auto,dar cum la noi se merge cu faza scurta pe drumirile din afara orasului, trecem manual pe faza scurta. Ajungem la destinatie, parcam, oprim motorul si luminile se sting automat la deschiderea usii soferului. Blocam masina si plecam , ne uitam in spate si vedem luminile stinse. Dimineata in schimb, minune, luminile sunt aprinse,dar bateria nu e moarta. Cred ca are treaba cu senzorului de lumini, dar nu am gasit combinatia de factori. Ca solutie, nu mai tine farurile pe auto si tine minte ca daca opresti motorul si deschizi usa, luminile se sting automat. spor! |
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
Dan131 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 21 April 19 ![]() |
QUOTE(greny @ 14 Oct 2019, 08:27) Salut. Chestia asta tampita am patit-o si eu de cateva ori si-am zis ca sunt nebun, dar parese ca suntem 2 ![]() Lumini pe auto,dar cum la noi se merge cu faza scurta pe drumirile din afara orasului, trecem manual pe faza scurta. Ajungem la destinatie, parcam, oprim motorul si luminile se sting automat la deschiderea usii soferului. Blocam masina si plecam , ne uitam in spate si vedem luminile stinse. Dimineata in schimb, minune, luminile sunt aprinse,dar bateria nu e moarta. Cred ca are treaba cu senzorului de lumini, dar nu am gasit combinatia de factori. Ca solutie, nu mai tine farurile pe auto si tine minte ca daca opresti motorul si deschizi usa, luminile se sting automat. spor! Chestia e ca eu am dezactivat senzorul de lumini de mult timp |
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0T 204 4control
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:50 |