Scurgeri motorina injector
![]() ![]() ![]() |
Scurgeri motorina injector
black_alienware |
![]()
|
||
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Furunele de retur nu sunt crapate/iesite?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Nu pare nimic iesit sau crapat. Scurgerile apar dupa un drum mai lung.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Verifica prinderea injectoarelor, atunci cand e cald bine motorul.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
probabil garniturile de la conductele de retur
|
--------------------
-
-
-
|
|
black_alienware |
![]()
|
Am gasit problema. Furtunul de legatura intre injectorul 2-3 are scurgeri in capete. Problema este ca, fata de restul furtunul acesta este de compozitie moale celelalte fiind dintr-un material mai dur. Unde pot sa gasesc un furtun dintr0un material mai dur ?
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am observat miros de motorina in habitaclu;am dat aparatoarea de la motor jos si dedesubt am gasit ocarcasa din plastic prinsa cu doua cleme si 2 suruburi;n-am reusit s-o dau jos sa vad ce-i sub ea,datorita unui furtun gros transversal, dar se pare ca pe acolo ,, lacrimeaza motorina" pe langa un furtunas (din ce-am reusit sa vad cracanand un pic de carcasa). Sa fie aceasi chestie si la mine, de la injectoare?
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
ProB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 4 June 09 From: Mioveni ![]() |
mie mi s-a rupt rampa de retur si am fost la un service (la citroen) si mi-au pus la fiecare injector o mufa si cate un furtunas din mufa in mufa.
masina merge ok aaaa te sfatuiesc sa nu mai mergi cu masinuta pana nu rezolvi problema pt ca motorina nu o mai stingi...Domane fereste |
--------------------
DACIA
Duster
2019/1.5 dCi AdBlue
- B 300 MHL
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot rampa este si la mine, au comandat in Franta, 320 ron rampa intreaga.3 saptamani de asteptare.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:11 |