Scurgeri motorina din rezervor la Megane II bicorp, La pompa cand fac plinul
![]() ![]() ![]() |
Scurgeri motorina din rezervor la Megane II bicorp, La pompa cand fac plinul
catah |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 78 Joined: 29 June 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
Estate 105 CP (130CP resoftat)
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu te supara pe mine.. dar daca pui ca Gheorghe motorina asa se intampla... pune si tu pana sare pompa prima data ... si n-o sa mai ai probleme
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama da proasta masina mai e Megane-ul asta. Auzi frate, SCUIPA MOTORINA !!!
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
NU ar trebui sa curga, oricum ar fi.
Sigur undeva se afla o spartura/fisura, posibil in conducta. Asa am patit si eu la Dacia Nova si era crapata conducta care ducea combustibilul de la pompa in rezervor. Am pus si eu plinul "ca Gheorghe" ![]() ![]() In general insa pun motorina plin pana sare pompa de 2 ori. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Scuze,dar nu m-am putut abtine. Asculta ce zice Semit! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, nu sariti pe om degeaba. Daca cititi cu atentie spune asa:
QUOTE(catah @ 6 Mar 2007, 13:09) Cand fac plinul la pompa, dupa ce se umple rezervorul, din cauza spumei pe care o face motorina pistolul sare. Mai astept un pic sa se linisteasca motorina si pun din nou. Eu inteleg de aici ca dupa ce sare prima oara pompa, mai pune 1 data, ceea ce nu este deloc anormal sau exagerat. Eu fac asta de fiecare data, mai pun pompa sa sara de 2 ori si de obicei mai intra cativa litri. Acei litri intra in rezervor, nu raman pe conducta, si nu fac plinul pana sa iasa motorina pe afara... Eu zic ca e posibil sa fie undeva o problema, cum am spus o fisura/spartura/deplasare din locas a conductei. O inspectie mai amanuntita nu ar strica. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
catah |
![]()
|
Padre, mersi de raspuns.
![]() Cat despre ceilalti ce pot sa zic.... foarte mare ajutor. As vrea sa stiu si eu cati dintre cei care au inceput cu tot felul de comentarii ironice au avut mai mult de 3 masini si au patit cu fiecare dintre ele chestia asta cand au facut plinul. Eu am facut la toate masinile pe care le-am avut pana acum plinul ca Gheorghe si nu am patit cu nici una sa curga benzina sau motorina pe jos SUB MASINA (nu inapoi pe gura de umplere). ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Eu nu inteleg de ce mai puneti motorina dupa ce se opreste pompa?Credeti ca acel litru in plus va asigura reintoarcerea in siguranta acasa? Sau puneti pentru ca asa scrie in carte? Acolo spune sa nu puneti decit inca o actionare a pistolului,nu ca e musai...Si asa autonomia la diesel sare de 1000km,e imposibil sa nu gasesti vreo pompa...
Eu cred ca e infundata aerisirea... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
catah |
![]()
|
QUOTE Eu nu inteleg de ce mai puneti motorina dupa ce se opreste pompa De ce nu? Eu asa m-am obisnuit sa merg cu acul ala lipit tare de tot de marginea din dreapta. Asa imi place mie. Spre deosebire de unii care merg cu el lipit de partea cealalta din stanga... ![]() Pai daca ar fi infundata aerisirea ar curge sub masina? Pe unde? Nu stiu ce sa zic. Imi fac timp sa merg la reno. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la ce zice Dan...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
catah |
![]()
|
Pai si cum vad daca e infundata aerisirea?? btw de ce sa rada?
|
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
normal e sa umpli rezervorul pina declanseaza pompa... eu asa fac
m-ai departe....daca tot bagi ...normal ca ,virgula ,curge... opreste la declansarea pompei si ai rezolvat problema...daca e o problema |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
domne si la seat la fel face.. o fi vreo conspiratie.. ce nu inteleg eu e cum naiba ar intra motorina inapoi in rezervor daca ala e plin deja???
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
catah |
![]()
|
Am fost azi pe la euro motor si am intrebat si de problema cu scurgerile. Treaba sta cam asa (cel putin dupa spusele sefului de service de acolo): E normal sa faca asa deoarece are o protectie a rezervorului in caz de rasturnare. Asa s-a exprimat omul. Si i-am zis ca alte masini pe care le-am avut nu faceau asa iar el m-a intrebat daca celelalte aveau 5* euro ncap.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Si eu fac plinul pana aproape de buza.
O singura data mi s-a intamplat sa curga motorina pentru ca era plin si s-a prelins pe langa clapeta de inox, iar sub ea este o gaurica prin care se scurge pe langa roata. |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
catah |
![]()
|
QUOTE m-ai departe....daca tot bagi ...normal ca ,virgula ,curge... Pai de asta nu sunt eu foarte sigur, daca e normal sau nu. Si daca zici ca e normal, argumenteaza sa intelegem si noi... ![]() Dupa cum se vede mai sunt useri care umplu pana in buza si carora nu le curge niciodata. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
|
|
catah |
![]()
|
Se pare torusi ca am ceva probleme la masina. Iar am patit sa curga si m-am asezat in genunghi langa masina si am vazut scurgeri acolo unde se imbina canducta de alimentare cu rezervorul. Cel putin asta am vazut eu din pozitia aia. Si curgea, nu gluma. O sa ma duc sa ridic masina pe elevator sa ved exact ce e eacolo. Revin cu detalii.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
termite?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:08 |