Schitarea unui Audi A7
![]() ![]() ![]() |
Schitarea unui Audi A7
dansora |
![]()
|
||
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
foarte tare...banuiesc ca cei de la audi au cheltuit ceva bani
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa dea draq ca in br e deja unu ,demuult
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
Cei de la audi sunt tari la marketing.
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
foarte tare faza ... am vazut si eu unul prin trafic zilele trecute ... era al celor de la tess din brasov ... frumos ce pot sa zic, are pe spate frana de aer cum e la TT
![]() |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2005 1.5 dCi 82 CP
- BV 92 ABO
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Pe mine nu prea ma incanta designul asta.. A5 in schimb arata intr-un mare fel
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
QUOTE(Abo @ 7 Feb 2011, 19:25) foarte tare faza ... am vazut si eu unul prin trafic zilele trecute ... era al celor de la tess din brasov ... frumos ce pot sa zic, are pe spate frana de aer cum e la TT ![]() Frana de aer ?! Cum vine aia ?! Poate faci referire la eleronul care se ridica automat dupa 100km/h sau il ti tu ridicat daca apesi butonul din bord si eleronul la o masina nu are rol de franare ... |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
tare masina=tare reclama=tare si PRETUL!
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(bolidu @ 8 Feb 2011, 12:03) Frana de aer ?! Cum vine aia ?! Poate faci referire la eleronul care se ridica automat dupa 100km/h sau il ti tu ridicat daca apesi butonul din bord si eleronul la o masina nu are rol de franare ... are cand franezi ,se ridica si mai mult in alta pozitie. vezi bugaty veiron ,la franare se ridica eleronu la 90 grade perpendicular cu soseaua . This post has been edited by C@talin: 8 Feb 2011, 13:25 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma nu stiu ce sa zic, eu am avut prilejul sa compar audi asta cu noul cls. intradevar la marketing audi sunt cam tatici, pt ca tanti de acolo nu stia ce sa mai faca sa ma urc in masina, pe cand la mercedes eram de capul meu. mie mia placut mai mult mergedesu si pt faptul ca are portbagaj clasic, nu hayon ca asta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rs09 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
C@talin acel eleron se ridica de la 130 km/h si e pentru stabilitate. |
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:11 |