Schimbare/reparare pompita stergatoare, Megane 1 toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Schimbare/reparare pompita stergatoare, Megane 1 toate motorizarile
andreitalpos |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 May 10 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1997 / Megane I Hatchback
- TM 33 PIT
|
|||
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Am cautat de nebun o supapa unisens la magazine de piese auto, la repr. Daewoo, etc. nici un rezultat. La sfarsit mi-am amintit ca sistemele pneumatice folosesc asa ceva si am cumparat una pt. aer. Are 2 cuple rapide cu gaura de 6mm, tai furtunul si-l infigi in supapa. Este ~30 ron.
Cam asa ceva doar ca asta e simplu conector: http://www.kvautomation.co.uk/en/Series.as...ubsectionID=135 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am rezolvat si eu aceasta problema ieri.
La versiunea Megane 1 Ph 2 mai exista si 2 braduti pe care trebuie sa ii scoateti. Pompa se extrage din bazin printr-o simpla ridicare. Asa arata pompa. 20112010097.jpg ( Size: 205.58k ) Number of downloads: 1911 Pentru a ajunge la supapa buclucasa se va extrage prin fortare capatul cu extremitatile de separare a traseelor. Odata extrasa aceasta extremitate se observa ca este compusa din doua bucati, alba si neagra. Inauntru se afla supapa cilindrica. 20112010100.jpg ( Size: 189.82k ) Number of downloads: 2221 Se va folosi un smirghel fin pentru a inlatura aproximativ 1 mm din ambele capete. Functioneaza impecabil. Spor ! |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 16:06 |