Schimbare bec iluminare butoane geamuri, Megane 1, Phase 2
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bec iluminare butoane geamuri, Megane 1, Phase 2
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nu te-ai gandit sa pui leduri in loc de becuri? Lumineaza mai bine si nici nu mai ai probleme cu arderea lor, daca pui rezistente mai mari de 650 ohmi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La usa soferului led am avut ... au tinut 2 ani, dar de iluminat mai bine nu mi s-a parut sa fie .... si daca am gasit becuri ... am pus din astea .... eu le-am schimbat toate cu ocazia asta ... si de la 5 ron/led la 0,6 ron/bec ... era un pic de diferenta la 5 becuri ..
This post has been edited by cj98czh: 10 Oct 2011, 10:44 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
pentru o sporire a luminozitatii eu am renuntat la suportul de bec si am lipit direct pe pini un led rosu care iese nestingherit prin decupatura de la parghia de actionare a butonului.
am folosit rezistenta de 1k si e mai mult decat ok. |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
backbecks |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 August 12 ![]() |
In butonul de reglarea oglinzilor este iluminare?
|
--------------------
Renault
Megane 1.2 - 1400 cmc 16v
2000 Classic/Sedan
|
|
bitsu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 1 June 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2003 Renault Megane 1, an 2003, 1.6 16v
|
|
pcblayouter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 December 12 From: Pitesti ![]() |
puteti folosi si aceasta metoda pentru a schimba becurile cu leduri de diferite culori:
led_buton_dacia_logan_11.jpg ( Size: 44.76k ) Number of downloads: 1057 led_buton_logan_dacia_22.jpg ( Size: 46.28k ) Number of downloads: 901 led_buton_logan_dacia_33.jpg ( Size: 29.38k ) Number of downloads: 806 IMG_20130201_144304.jpg ( Size: 220.53k ) Number of downloads: 866 Mai multe informatii pe PM This post has been edited by cj98czh: 3 Feb 2013, 00:42 |
--------------------
dacia
logan
2005 pcblayouter@yahoo.com
|
|
dan.stefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 December 12 ![]() |
Salutare. La mine in 3 ani s-au ars toate, fata-spate. Stie cineva unde se pot schimba in Bucuresti?
|
--------------------
Megane II 1.5 DCI
Extreme
2009 Full LLumar
- IF86XXX
|
|
cosmindumi87 |
![]()
|
cosmindumi87 Group: Members Posts: 11 Joined: 5 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Salut! Cj98czh unde ai gasit becurile in Cluj?
This post has been edited by cosmindumi87: 30 Nov 2013, 20:18 |
--------------------
Renault
Megane Ph 1.2
1999
- NT87MNU
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
eu am incercat sa schimb becurile de la butoane din portiera de la actionare geam electric si doua dintre ele imi da in scurt ( se aprinde alte beculete de la martori prin bord si le am anulat)un sfat sa mai confruntat cineva cu asta sa i dea in scurt
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
- B 25 wiz Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
StefanIS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 8 April 14 ![]() |
pcblayouter poti sa ne explici mai in detaliu cum ai procedat ca as vrea si eu sa fac si am nevoie de mai multe informatii despre aceasta operatiune.Mersi mult
|
--------------------
Renault
Megane 1
2000/hatchback/1.6 16v, 79 Kw, 107 Cp,
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
Salutare .ma confrunt cu o problema la butoanele de actionare geam electric din portiera la doua butoane am avut becuri arse si am incercat sa le schimb ,le am pus pe soclu dar imi dau in scurt ca cand actionez geamul mi se aprinde martori prin bord dar cu o intensitate mai mica de iluminare ,la butonul carenu imi face probleme am lumina si nu imi da in scurt dar cand actionez mi se aude un clicait din releu ,dar la celelalte care dau in scurt ,nu clicaie cand le actionez ,mentionez ca mi sau aprins si stergatoarele asa ca am hotarat sa scot becurile de pe soclul celor doua butoane buclucase ca sa dorm linistit noaptea, si nu am lumina in buton decat pe un singur buton cel care clicaie si e normal sa clicaie asa un sfat o parere va rog frumos
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
|
|
pavel.bogdan |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 82 Joined: 31 March 10 ![]() |
Pentru ca si la mine s-au ars toate, am mers pe varianta cu led smd + rezistenta 590 ohmi. Ledurile smd sunt cu trei culori: rosu, verde, albastru. Eu am folosit culoarea albastra. Vazand ca arata bine, m-am apucat sa schimb si la panoul unde se regleaza faruri, luminozitate bord si activare cruise/limitator. Voi incerca sa le schimb si pe cele de la butonul de start si blocare usi si voi reveni cu informatii+poze. Acum va pun la dispozitie cateva poze cu cele schimbate.
smd.JPG ( Size: 26.63k ) Number of downloads: 402 rezistor.JPG ( Size: 79.94k ) Number of downloads: 278 butoane.JPG ( Size: 29.15k ) Number of downloads: 254 test.JPG ( Size: 32.52k ) Number of downloads: 289 toate.JPG ( Size: 29.25k ) Number of downloads: 313 panou.JPG ( Size: 22.04k ) Number of downloads: 293 |
--------------------
renault
megane 2
2007 - Privilege megane 1.6 16V
|
|
catalin1 |
![]()
|
salut , in lipsa becurilor de pe piata , ma refer la cele stok de la butoanele din portiera de la geamurile electrice, daca ar putea merge si acest gen de led de 12 v , din ce am citit in specificatiile lui pe pagina tind sa cred ca suporta si amperajul , ma refer la acest led care am inteles ca se poate monta si fara o rezistenta linkul cu site led : http://www.zexstar.com/product_info.php?in...-20grd-Alb.html
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
|
|
catalin1 |
![]()
|
salut stie cineva daca aceste becuri sunt cele stock de butoanele de la geamuri electrice la megane exista o diferenta intre cele de la logan sunt mai mici si afuma locasul din soclu ma intereseaza sa fie cele stock si daca a mai cumparat cineva de la cei de la TOR http://tor-online.ro/produs_galerie.php?cod_produs=3897
This post has been edited by catalin1: 20 Apr 2016, 11:48 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
|
|
pavel.bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 82 Joined: 31 March 10 ![]() |
Merg si ledurile pe 12V, dar trebuie sa fii atent la dimensiuni: diametru, lungime...
|
--------------------
renault
megane 2
2007 - Privilege megane 1.6 16V
|
|
catalin1 |
![]()
|
ledurile se ard , daca nu au rezistenta ai tu asa ceva pe masina leduri 12 v fara rezistenta ?
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
|
|
catalin1 |
![]()
|
Salutare stie cineva de ce nu lumineaza regulatorul de faruri de langa reostatul de reglat intensitatea luminilor din bord specific ca la megsne ul precedent imi lumina la modelul asta nu imi lumineaza cel de pe actuala nu are locas pt bec cee ce ma facut sa l inlocuiesc cu totul regulatorul dar tot nu lumineaza . o parere ceva un sfat ?
7 Jan 2017, 19:11: Precizez ca comanda pt urcare coborare faruri functioneaza 8 Jan 2017, 16:57: Revin cu precizarea ca sa rezolvat de la sine cred ca era sub tensiune pt ca am pus un bec de 1,2 w 12 v si sa auzit un zgomot dupa care am incercat sa schimb regulatorul l am pus pe cel vechi si surpriza sa aprins This post has been edited by catalin1: 8 Jan 2017, 16:57 |
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
|
|
7urbo95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 26 August 16 From: Bucuresti ![]() |
Ce tip de bec este cel standard de la iluminarea butoanelor de actionare a geamurilor?
|
--------------------
Renault
CLIO IV
2017/0.9 TCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:54 |