Scaun auto Isofix Laguna III, montare
![]() ![]() ![]() |
Scaun auto Isofix Laguna III, montare
SilviaTiron |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 November 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2014
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Si la a mea e la fel, doar ca am scaune grupa 2-3 (Britax Römer Kidfix), cu prinderea mobila, si parca stau ceva mai bine, dar tot putin "suspendate".
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Zichi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 July 15 ![]() |
eu am pus o paturica sub scaunel
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008 diesel 110 cai
- Ms82zic
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu cred ca nu degeaba sunt asa, probabil ca baza scaunului trebuie sa stea dreapta, pe cand sezutul banchetei e destul de inclinat. O fi o chestie legata de siguranta.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
din cite stiu asa sun scaunele isofix (eu nu am acele plasticuri albe din foto,sunt de la scaunul copilului?)las o fotografie de la un prieten care are isofix e din manualul lui.acum nu stiu ce sa zic ,dar din cite stiu scaunul copilului tre sa fie gen centura ca sa se prinda de sistemul de la masina
2 Dec 2017, 12:07: am uitat sa spun ca binenteles prinde si centura dupa ce fixeaza scaunul in isofix This post has been edited by andru1973: 2 Dec 2017, 13:07 Attached thumbnail(s) isofix_instalacion.jpg ( Size: 25.17k ) Number of downloads: 308 isofix_asiento.jpg ( Size: 52.74k ) Number of downloads: 311 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
mars |
![]()
|
Scaunele sunt de doua feluri: cele simple, care se prind in centurile masinii, si cele Isofix, cu prindere in doua sau mai multe puncte. La fel, in functie de grupa, au propriile centuri sau se folosesc centurile masinii. Plasticele alea vin cu scaunele si sunt niste ghidaje pentru tijele Isofix, sa intre mai usor, plus ca protejeaza tapiteria de eventuale ciupituri.
Probabil ca baza scaunelor trebuie sa fie cat mai dreapta (paralela cu solul) si, avand in vedere ca bancheta masinii e destul de inclinata inspre spate, scaunele ajung sa stea suspendate in prinderi, sprijinindu-se pe bancheta numai in partea din fata. Chestie care se pare ca nu-i deranjeaza nici pe cei de la Lexus: Lexus.jpg ( Size: 320.24k ) Number of downloads: 323 La e mea sunt "cocotate" ca in poza: 4renaultlagunacoupedrive.jpg ( Size: 62.86k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
am inteles(cu plasticurile) ,copiul meu are 17 ani(merge pe 18)
![]() |
--------------------
renault
iulie 2008 expresion
|
|
mars |
![]()
|
Sa-ti traiasca! Scaunele sunt pentru copiii pana la 36 kg (10-12 ani). Dupa aia pot sta "ca oamenii", pe bancheta si cu centura.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
andru1973 |
![]()
|
mersi la fel ,stiam asta ,dar cum am spus nu stiam ce sun plasticurile alea(acum am inteles)
This post has been edited by andru1973: 2 Dec 2017, 21:53 |
--------------------
renault
iulie 2008 expresion
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica plasticele?
This post has been edited by madhorsefuzzy: 2 Dec 2017, 15:57 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
andru1973 |
![]()
|
Din poza pe care a urcat-o SILVIATIRON de acele plastice vorbeam
|
--------------------
renault
iulie 2008 expresion
|
|
mars |
![]()
|
Cred ca se refera la cum ai scris tu: plasticurilea. Unii inca nu s-au obisnuit
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
andru1973 |
![]()
|
Acum am văzut cu "plasticurile "scuze e de pe telefon și am activat dicționarul,și adevărul că nu mă uit să văd ce am scris(cum arată la dicționar dau pe cuvînt și mai apăs fără să vreau vreo literă)
This post has been edited by andru1973: 2 Dec 2017, 21:55 |
--------------------
renault
iulie 2008 expresion
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
Salutare colegi.
Am ajuns la problema montarii a doua scaune de copil. As vrea sa le montez ambele pe bancheta spate, mai exact locul dreapta spate si mijlocul banchetei. Avem un copil de 3 ani si un bebe care trebuie sa vina. Problema e ca nu vin de niciun fel. Nu incap. Mai mult, am incercat sa pun DOAR un scaun pe mijlocul banchetei. Si nu merge. Centura nu ajunge. V-ati lovit de problema asta? Cum ati rezolvat? Daca s-a mai discutat, va rog sa imi dati un link. Detin o laguna 3 hatchback. Multumesc. Cristi |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
si daca pui cate un scaun pe locurile pasagerilor .. nu pe mijloc ca ala este doar locul de rezerva, nici asa nu iti merge?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
Pe locurile stanga si dreapta spate incap fara probleme.
Eu doream sa foloseasca sotia unul din acele locuri. Dar am citit acum manualul si am aflat ca locul de pe mijloc al banchetei nu este permis pentru montarea scaunului de copil. Deci asta simplifica problema mea. ![]() Am sa pun pe bebe pe scaunul din fata si vor ramane sotia si fetita pe bancheta spate. Multumesc. |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:57 |