Scartait roti, scartait roata fata dreapta
![]() ![]() ![]() |
Scartait roti, scartait roata fata dreapta
ddanel2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2009
- B-07-ABC
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aaaaa ... de unde stii ca este vorba despre roata din dreapta ? poate fi de la placutele de frana ... mizerie.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ddanel2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 March 11 ![]() |
Astazi o sa dau o fuga cu ea pana la service. Va anunt!
Multumesc. 10 Mar 2011, 17:56: Dupa cum spuneam...am fost astazi cu ea la cei de la SERUS. Am asteptat putin, ca nu aveam programare, dar baietzii au fost foarte de treaba. Mi-au spus de la bun inceput ca masina nu are nimic, si sa scartaitul provine de la uzura placutelor (ce intra in contact cu marginea discului). Ca sa fiu linistit mi-au dat rotile fatza joi, a scos placutzele si a curatat etrierul, mai precis locul sunt fixate acestea. A dat un pic cu pila si pe marginea placutelor (vorba mecanicului: Le facem manual ca la Rolls Royce ![]() A testat masina pe tester si am iesit si la o proba pe strada...nu se mai auzea nimic. Acum...plata...ca nu intra pe garantie operatia facuta. TOTAL: 123ron...un pret destul de OK, zic eu. Toate bune! This post has been edited by ddanel2002: 10 Mar 2011, 16:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2009
- B-07-ABC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 04:58 |