Scartait la plecare de pe loc, mai ales in panta...
![]() ![]() ![]() |
Scartait la plecare de pe loc, mai ales in panta...
john doe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
Fidji / 1.5 Dci / 10.2007
|
|||
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Ambreiajul. Probabil rulment de presiune.
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva face mai ales in perioade reci, perioade umede?
"cel mai des scartaie daca esti in rampa si o lasi un pic la vale si spoi pleci." folosesti frana de mana? .... face dupa plecarile urmatoare unor stationari cu frana de mana trasa? de asta nu se aude "peste zi" si nu s-a auzit nici la service ... masina fiind "incalzita"? intreb, caci si eu sesizasem ceva de genul asta dar numai cand trageam frana de mana pt. stationare si plecam cu spatele! (evident, dupa ce eliberam frana de mana ![]() testeaz-o ziua, dupa ce ai mers ceva cu ea ... incearca sa pleci de pe loc cu frana de mana trasa sau proptita cu rotile intr-o bordura ... vezi daca face si asa ... cel putin asa se testeaza si daca patineaza ambreiajul This post has been edited by crisolro: 31 Oct 2008, 09:28 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
john doe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Se intampla fara sa folosesc frana de mana deloc...
Este acel moment in care dupa ce dai drumul la pedala de frana si pana pleci de pe loc are un moment de o ia un pic in spate, cativa cm probabil..iar cand pleci este mai in "sarcina" si tre sa tii un pic piciorul mai mult pe ambreiaj si sa o acelerezi un picut mai tare.. ei.. atunci face. Este un scartait gen cum s-ar invarte o curea o secunda in gol, sau cam asa ceva, mai degraba un hurit-scartzait. O sa incerc si faza cu bordura sau cu frana de mana sa vedem ce zice atunci. Credeti ca poate fi ceva de la ambreiaj la numai 9500 km ? |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ai auzit vreodata cum face un ambreiaj vechi de dacie la plecarea de pe loc ? poti compara sunetul pe care-l auzi tu cu ala ? ... daca da ... iti sugerez sa faci cumva sa se intample si la service reno ... daca e o problema din fabrica sa se rezolve pe garantie
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
john doe |
![]()
|
Cam sa zic ca se aseamana cu un rulment de presiune de dacie veche...sper sa nu ma insele auzul..
|
--------------------
Renault
Symbol
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca face numai la rece si stii precis ca face zilnic ar trebui sa mergi in service si sa le arati si loc exact ce face ... daca e intr-adevar o problema in garantie ar fi optim sa nu platesti
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
john doe |
![]()
|
cam asta este problema ca nu face mereu..iar cand am fost la revizie nu a mai facut.
Astazi am testat-o si la urcarea unei borduri...si a scartait. O sa-mi fac programare la service si revin cu detalii.. |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
john doe |
![]()
|
Rezolvarea a fost la service renault: inlocuire kit ambreiaj.
Toate bune |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
costeloosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 January 08 From: constanta ![]() |
@john doe
si mie mi se intampla acelasi lucru. cand plec " in sarcina" se aude de parca patineaza ambreiajul, dar asta numai cand "tii" masina din ambreiaj. partea proasta este ca nu imi amintesc de asta la service. oricum, mai am pana in aprilie, si trebuie sa merg sa imi schimbe o bieleta pe garantie. poate nu voi uita de data asta. pana una alta poate aflati voi ce este |
--------------------
clio II
symbol
- CT 79 LMC
2007 / Expression / 1.5 DCI / 50 KW / K9K - V7 I'M WATCHING YOU !!!
|
|
john doe |
![]()
|
nu prea stiu ce este...oricum o anomalie pe la ambreiaj..din fabrica
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:32 |