Sare din viteza a 6-a, doar din a 6-a
![]() ![]() ![]() |
Sare din viteza a 6-a, doar din a 6-a
haiducro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|||
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Salut,
Sigur ceva e stramb pe masina, iar ansamblul motor+cutie nu sta pe pozitia care trebuie Din cauza asta se tot rupe suportul respectiv, vibratia si tot din cauza asta sare din viteze. Cred ca masina avut ceva accident frontal sau a fost lovita puternic pe dedesubt |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
Din cate stiu eu nu a avut nici un accident Doi mecanici s-au uitat la ea din toate unghiurile si mi-au zis ca nu arata sa fi avut nici un accident. Am inteles ca exista un suport intre motor si cutia de viteze (http://www.autokarma.ro/suport+transmisie+manuala/febi-bilstein/renault/scenic-ii/1-9-dci/17441/10338/10339/101), oare sa fie terminat si din cauza asta sa se intample" minunea"?
De cand am masina, de doi ani, nu a sarit niciodata din viteze, doar acum. Si inca o chestie ciudata, cand masina sta cu rotile din fata pe o bordura, zgomotul din toba este atenuat. This post has been edited by haiducro: 7 Jan 2016, 11:06 |
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Cutia se prinde direct pe motor, deci...
piesa din poza ta pare a fi bieleta anticuplu/antibasculare de sub masina. Verifica bieleta anticuplu si suportul de motor care se afla sus (stanga cum privesti motorul din fata - ansamblu din poza http://i.ebayimg.com/00/s/OTAwWDE2MDA=/z/h.../$_57.JPG Daca piesele care sustin ansamblul motor/cutie sunt duse acesta incepe sa "joace" si de aici probleme, posibile cauze pentru problemele tale. Toate sunt consumabile si nu tin o vesnicie, fiind cauciuc chiar daca masina nu face kilometrii el tot imbatraneste This post has been edited by BiGBearRO: 7 Jan 2016, 12:51 |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
haiducro |
![]()
|
Suportul de sus (hidroelastic parca) a fost schimbat acum 1 an, deci nu cred sa fie de acolo. Ar ramane doar bieleta anticuplu.
Alte pareri? |
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
costeaegx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 March 16 ![]() |
Daca nu ai rezolvat cu saritul din a sasea pune urgent ulei la cutie.poate o mai salvezi.
|
--------------------
renault
grand scenic
2004
|
|
cezarviva2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 December 14 ![]() |
Va salut. Am Aceeasi problema. sare din a 6 la 130 chiar si 110 km/h
Nivel cutie viteze in limite normale. Schimbat bieleta antiruliu ( era praf facuta). Tot sare. Ce este de facut ? Cum a-ti rezolvat aceasta problema? |
--------------------
renault
scenic 2
- TX 5010 XP
2004 1.9 120cp
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Simplu!
Se desface cutia si se schimba sincronul sau ce o fi defect pe acolo. |
--------------------
Renault
Scenic
- B XX XXX
2005 Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|
BiGBearRO |
![]()
|
daca ar fi probleme la sincron ar trebui sa faca urat si la bagarea in viteza, cand este folosit sincronul, prima data trebuie verificata timoneria
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
damyan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 10 ![]() |
Salut!Aceeasi problema o am si eu la megane 2.Sare din viteza a 6 a la accelerare si viteza de peste 160 km.De cand am luat masina avea un joc al manetei destul de mare in treapta a 6,dupa un timp a inceput sa sara,am schimbat bieleta anticuplu si s -a rezolvat ,asta doar pentru cateva luni.Acum a reaparut problema cu toate ca bieleta e ok.
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 18:25 |