Samsung Galaxy S III, I9300
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S III, I9300
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 10 Jul 2012, 11:39) Spuse el dominand multimea .... Pentru informarea ta personala, citesc XDA mai des ca DaciaClub (spre rusinea mea). Pot sa iti spun ca procentul de lobotomizati de pe XDA tinde spre 80-90% ... asa ca eu unul nu as pune mare valoare pe informatia dintr-un topic pana nu il citesc in intregime (sau macar ultimile 30 de pagini in cazul in care este foarte mare). Ia zi .. ai citit macar jumtate din topicul ala ca sa iti faci o parere OBIECTIVA? Nu mai spun ca pozele puse de tine sunt cel putin jalnice ca sa poata fi utilizate pentru a putea afirma "rusine Samsung". This post has been edited by Liviu: 10 Jul 2012, 10:50 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mă bucur că ți-ai făcut un obiectiv in viață să stai pe XDA și să citești toate topicurile în întregime. Eu zic că dovezile sunt clare. Pentru cine are ochi să vadă și nu e orbit de fanboisme.
PS. Cine intră pe topic, poate vedea linkuri cu dezmembrări de S3-uri, unde se poate vedea efectiv cum camerele montate diferă FIZIC. Una e din plastic, una are carcasă din metal. This post has been edited by ssilviu: 10 Jul 2012, 10:53 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da omule .. e normal ca lucrurile sa evolueze. Directia de evolutie difera in functie de unde te uiti la problema. Potui avea evolutie prin foloosirea unui senzor mai bun dar care sa ridice costul de productie ... deci e o evolutie pozitiva la hardware dar una negativa la profit/vanzari. Poti sa inlocuiesti senzorul cu unul similar care sa pastreze costurile de productie si calitatea hardware dar care sa produca o imagine aproape la fel ca cea dinainte (folosind softul stock).
Au schimbat senzorul pentru ca probabil nu mai puteau face fata productiei asa ca au trecut pe unul sony. Senzorul de la Sony in mod cert nu este mai prost decat dcel de la samsung (ambii producatori au istoric in domeniul foto) e doar diferit. Asta presupune un update de software la modulul camerei care sa faca procesarea foto altfel ... o sa apara updateuri probabil. Am adus in discutie camera foto de la Nexux caci a trecut prin aceleasi rahaturi de critici .. ba ca nu are suficienti megapixeli, ba ca scoate pozele prea zgomotoase, ba ca nu stiu cum sunt culorile. Ei bine, de la lansare si pana in prezent au fost vreo 4 updateuri de software, ultimul fiind Jelly Bean ... de fiecare daca camera s-a imbunatatit, ajungand la JB sa fie "alt telefon" si totul din cauza ca software-ul a fost tunat sa mearga armonios cu hardware-ul. Privind din punctul asta de vedere, eu nu m-as arunca la afirmatii de genul "rusine samsung" sau cum au calificat unii useri de pe xda treburile astea. Eu inteleg ca lumea mai poarta ochelari de cal din cand in cand .. dar asta nu inseamna ca orizontul chiar este ingust. A ... si sa nu uit .. scopul meu in viata este sa imi formez o parere OBIECTIVA (bine, obiectiva in ochii mei) despre un subiect inainte de a-l dezbate. Mai mult, repet, multi trepanati posteaza pe XDA .. nu trebuiesc luate de bune postarile majoritatii. Am cazut de cateva ori in capcana si apoi am regretat. Acum incerc sa ma documentez inainte de a afirma ceva. This post has been edited by Liviu: 10 Jul 2012, 11:13 |
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Posibil să apară softuri care să îmbunătățească. Posibil să nu. Până una alta, ideea rămâne. Momentan se vând S3-uri cu două tipuri de camere. Iar una dintre ele face poze mizerabile. Dacă ție ți se pare acceptabil ca Samsung să vândă telefoane de 2800 de lei care fac poze mizerabile, treaba ta. Dar in cazul ăsta ochelarii de cal sunt la tine, boc mic ce ești.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
Lasă-l, că și-a format el o părere obiectivă și așa e, cum zice el.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 10 Jul 2012, 12:12) Iar te arunci la cuvinte mari ... faptul ca "average Joe" nu are idee cum sa faca o poza asta nu inseamna ca aparatul e mizerabil. Da, un senzor face poze ALTFEL decat celalalt ... din pacate nu ies perfect procesate folosind acelasi software dar asta nu inseamna ca nu se pot postprocesa pe computer. Cat despre "acceptabil" sau nu in ceea ce priveste cumpararea unui telefon, este o vorba din batrani care spune ca "prost nu e ala care cere". Samsung (si altii, vezi Apple) isi permit sa faca chestii din astea pentru ca publicul nu ii taxeaza. Si eu as face al fel. De ce sa investesc bani si resurse ca sa generez un driver/software nou pentru S3 cand vanzarile sunt mai mari ca niciodata? Nu merita dpdv economic ... si cum banul e cel ce dicteaza... concluzia o tragi tu singur, Traiane. |
--------------------
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai asa putem fi nervosi ca varianta EU are 1 giga ram si cea de State are 2... Ca aia de State are Krait care e mai tare decat cea de EU care are Exynos.
Basca am auzit ca varianta EU are 2 giga dar functioneaza doar cu 1 si ca s-ar putea da drumul si la celalalt printr-un update software. Poate fi adevarat sau nu... This post has been edited by 2dor: 10 Jul 2012, 11:26 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(Hack @ 10 Jul 2012, 12:15) QUOTE(ssilviu @ 10 Jul 2012, 12:16) Eu spun una, voi intelegeti alta .. ia mai cititi o data ce am scris acolo .. parca am scris ca "e doar DIFERIT". Nu am zis ca unul E mai prost ca altul ... am zis ca cu certitudine unul NU E mai prost ca celalat .. asta le face "ca tot pe acolo" ... Ma rog ... voi injurati in continuare camera "mizerabila" de la unele versiuni de la Samsung. Va asigur ca Samsung (si nimeni altcineva din punctul meu de vedere) nu o sa va planga de mila. This post has been edited by Liviu: 10 Jul 2012, 11:26 |
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Deformarea profesională de inginer te afectează foarte mult. Pui prea mult accent pe hardware. Este absolut irelevantă calitatea senszorului. Tot ce contează e faptul că pentru average joe, REZULTATELE, adică pozele făcute, sunt mai proaste.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Liviu |
![]()
|
Hai sa iti spun ceva ... "average Joe" e numit "average" cu un motiv.
|
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Average Joe ăla reprezintă 99% din clientela de S3. Restul e reprezentat de fanii android de genul: stai mânca-ți-aș că îți punem 5 milioane de custom rom-uri, și să vezi, că până la Android 9.0 o să zboare telefonul.
This post has been edited by ssilviu: 10 Jul 2012, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Se pare ca a aparut un update de firmware pentru camera, l-am facut dar din pacate nu am fost inspirat sa fac o poza inainte si una dupa ca sa vad diferenta...ssilviu poate incerci tu...eu aveam firmware GDFD06 iar dupa update am GDFE01.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact cum am scris si pe alt forum...
Si eu am camera de 2 lei si pe garantie nu se rezolva nimic. Exista 2 tipuri de camere pe S3-uri din cate stiu iar unele au probleme cu supraexpunerea (sau cum se numeste). Mi-au reinstalat sistemul, au facut poze la un test chart pentru camere (beneinteles ca au iesit normale in laborator) si atat. M-am mai jucat cu cel putin 4 S3-uri care fac pozele la fel asa ca nu m-am mai obosit sa il duc inapoi la garantie. Intr-adevar ca am avut alte 2 pe mana care scoateau pozele normale. De exemplu uite cum se vede lumina deasupra dubei albe din stanga: http://dl.dropbox.com/u/84720901/20120612_115243.jpg Si nu, nu am camera mudara de grasime cum a incercat cineva sa sugereze. Anyway am trecut peste, am un telefon de 2700 de lei pe care personal eu nu il recomand mai departe. |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
Eu am vândut S3-ul a doua zi după ce l-am luat. Camera era doar una din multele probleme pe care le avea.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu am nevoie să citesc un XDA să mă conving de un telefon. Nu aia mă face să dorm bine noaptea. Pe mine mă interesează să-mi meargă bine telefon mie. Nu altora. Puțin îmi pasă dacă la alții S3-ul merge perfect. Al meu era o mizerie.
This post has been edited by ssilviu: 10 Jul 2012, 11:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu cred că Vodafone s-ar fi dat la găinării din astea
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce bine arata replica aia... Oare cati romani vor cumpara si vor vinde la pret mare?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sincer toata discutia mi se pare inutila.. cine da 2700 pe un telefon si renunta la el ca nu face poze ca si cu DSLR-ul atunci trebuia sa posteze direct la rubrica aia de la cafenea... aia cu autohtoni... La banii aia iti iei un DSLR nou, doua obiective, 3 carduri si geanta...Eu de cand am luat Note-ul nu cred ca am facut mai mult de 20 de poze...si atunci am facut pozele doar pentru chestii funny. O parcare ciudata sau pozele cu cusca cainelui din topicul "despre caini" au fost facute cu ala. Ca nu se cerea calitate ci doar prezentarea ideii... Personal telefonul il folosesc pentru ce poate/stie sa faca. Nu pentru a face poze... Si nu as renunta la telefon ca nu scoate pozele ca si D90-ul... As renunta la telefon pentru oricare alte motive nu pentru ca nu face poze... hai sa fim totusi seriosi...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Că nu face poze giugiuc-fistic, într-adevăr, nu e un motiv de dat cu terminalul de pământ.
Dacă însă Sansungi face terminale cu dedicație pentru lumea a 3-a și le vinde ca pe alea pentru usa, într-adevăr, nu e frumos. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Exact asta era si ideea(Alydor a inteles altceva) , nimeni nu cred ca cere de la un telefon poze precum face dsrl.Doar nebun sa fii sa-ti doresti calitatea unui dslr.Ideea era ca eu imi cumpar un tel din state si DragosP (exemplu la intamplare) isi cumpara acelasi model de la vodafone romania.Este normal ca aparatul lui sa posede o camera mai proasta si de aici poze mai nasoale? Este exact ca treaba cu primul htc desire.Pe piata erau telefoane cu amoled dar si cu slcd...si se tot intrebau userii de ce negrul nu este la fel...etc..
This post has been edited by M i h a i: 11 Jul 2012, 09:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si masinile sunt diferite in state.
cam toate electronicele sunt diferite in state. de ce nu si samzungul? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
A l e x |
![]()
|
barfi: Nu sunt toate electronicele diferite in State, iar masinile sunt alta discutie pentru ca ei au o piata diferita acolo (nu prea au diesel, pielea e de multe ori standard, etc...)
Cat despre discutia asta cu camerele, ce sa zic, nici mie nu mi-ar placea sa am un telefon cu o camera mai slaba, doar ca sunt in Romania. Dar depinde cat de slaba e aceasta camera. Daca e mult mai slaba, e jenant... Daca diferentele sunt minore si nu se vad decat facand un milion de teste, atunci chiar nu ma intereseaza... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:19 |