SEMNIFICATIA UNUI BEC APRINS IN BORD
![]() ![]() ![]() |
SEMNIFICATIA UNUI BEC APRINS IN BORD
costicutz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault 19
chamade
- IS 05 CSU
1990
|
|||
gabytzu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 November 07 From: bacau ![]() |
este senzorul de la placutele de frana te avertizeaza ca trebuie schimbate...
|
--------------------
renault
renault 19
1990
|
|
sonkyR19 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
Schimbate sau anulat senzorul ...ca asa face romanul (total nerecomandat).Eu cand am schimbat ultima data placutele era ceva urgent si nu am gasit in timp util dintr-acelea cu contact.Am pus fara ,dar am acolo cablu ...poate data viitoare cand le schimb pun de care trebuie
![]() |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
costicutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 April 07 ![]() |
nu cred ca e de la placutele de frana ...anul trecut le-am schimbat. Si din cate am vazut firele respective sunt taiate....
|
--------------------
renault 19
chamade
- IS 05 CSU
1990
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
atunci firul atinge undeva caroseria masinii
izoleaza bine firul. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
tomi87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 October 05 From: Tg Mures ![]() |
Nu stiu cum e la 19, dar la R5 becul acela e legat si la un senzor din capacul recipientului de lichid de frana. In manual zice ca poti verifica functionarea becului apasand pe acul de plastic din mijlocul capacului. Nu am incercat niciodata, pentru ca nu am cablul conectat la frane...
Oricum, se poate verifica si acolo sa nu se fi rupt vreun fir (sau sa nu fie o problema reala cu lichidul). |
--------------------
Nissan
Micra K13
2011, 1.2 Acenta ex Renault 5 Campus, 1108 cmc (C1E), 33kW, 1988;
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Si la renault 19 e la fel. Senzorul de la placutele de frana este legat cu cel de la lichidul de frana. Diferenta este ca atunci cand ai placutele uzate, becul din bord se aprinde doar cand apesi pedala si se face contactul la masa (masa=disc de frana). In cazul lipsei de lichid de frana, becul sta aprins tot timpul. Aceste cazuri sunt universal valabile doar daca instalatia merge bine. Daca ai ceva fire desprinse ... nu se stie care e problema. Parerea mea este sa verifici nivelul lichidului de frana. O zi buna.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:02 |