Rog ajutor cu sfaturi . Neprofesionalism reprezent, Schimbat distribuția megane 3 1.6 dci
![]() ![]() ![]() |
Rog ajutor cu sfaturi . Neprofesionalism reprezent, Schimbat distribuția megane 3 1.6 dci
Floppy1988 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 August 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2013/bose
- TM88YRA
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa platesti ce ai pe devizul initial.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Floppy1988 |
![]()
|
Pe acel deviz nu e trecută distribuția
|
--------------------
Renault
Megane III
2013/bose
- TM88YRA
|
|
Alexinc00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 18 April 18 ![]() |
Tu nu ai ce sa faci. Cum nici eu nu am ce sa fac atunci cand imi duc expresorul de cafea la reparat. Aia pot sa-mi spuna orice nebunie, eu accept si platesc, pentru ca HABAR N-AM. Nu iti face griji, nu e chestie romaneasca. Asa e in toata lumea. Aproape pot sa spun ca "e normal". Data viitoare, daca chiar iti pasa, iti faci temele si rezolvi treaba in cunostinta de cauza. Primul pas e sa deschizi Google si si vezi ce mama dracu e ala un "Termoflot". Al doilea pas este - cand alegi ce masina vrei sa iti cumperi, sa te asiguri ca ai cu ce, cu cine si unde sa o repari. Reprezentantele si service-urile mari sunt pentru garantii si pentru "aici baga tu un cuvant dar sa fie ceva nasol"!. Off topic (oarecum): Cand eram eu tanar, baietii se mai strangeau in fata blocului, mai reparau si mai vorbeau despre masini (detalii tehnice altele decat "cati cai are, tati?").
|
--------------------
Renault
Megane
2015 Grandtour 1.5 (110 Hp) ECO2 Start&Stop Bose
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Alexinc00 @ 1 Mar 2021, 08:56) Tu nu ai ce sa faci. Daca tu nu ai ce sa faci aia nu inseamna ca toti is la fel ca tine.De aia merge tara asa ca toti cu asta sunteti in gura csf,ncsf... ![]() Ai ce sa faci , trebe doar c.o.a.e. sa ai. Vezi ca te poarta cu zaharerul, inchiriezi o platforma ca e 150lei, iei frumos masina de acolo si o duci altundeva. Faci frumos dosar la Protectia Consumatorului Nu mai calci altul pe Acolo. This post has been edited by azaghorth: 1 Mar 2021, 10:47 |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Înțeleg că sunt denumiri ciudate în deviz, dar de ce nu ți-ai pus problema de atunci? Nu semnezi ca primarul.
Scrie cuvântul "distribuție" acolo? Dacă da, e treaba lor să facă ce le-ai cerut, pentru suma agreată inițial. Dacă nu, mai scoți niște bani din buzunar și faci și restul. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Floppy1988 |
![]()
|
Multumesc, verbal am rezolvat.
Am.vorbit cu directorul repr. Si directorul service-ului si pe ordinul de reparatie e trecuta distributia dar ei nu au cuprins-o pe deviz. Directorii nu stiau toata povestea. Ei au incercat sa musamalizeze tot inainte sa ajunga la directori. Voi plati doar piesele adica 3400 lei , manopera e gratuita , si imi vor dubla garantia reparatiei Astept sa imi repare masina acum Va tin la curent |
--------------------
Renault
Megane III
2013/bose
- TM88YRA
|
|
Alexinc00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 18 April 18 ![]() |
QUOTE(azaghorth @ 1 Mar 2021, 10:47) Daca tu nu ai ce sa faci aia nu inseamna ca toti is la fel ca tine.De aia merge tara asa ca toti cu asta sunteti in gura csf,ncsf... ![]() Ai ce sa faci , trebe doar c.o.a.e. sa ai. Vezi ca te poarta cu zaharerul, inchiriezi o platforma ca e 150lei, iei frumos masina de acolo si o duci altundeva. Faci frumos dosar la Protectia Consumatorului Nu mai calci altul pe Acolo. Nu vorbeam despre mine, capitane, vorbeam de autorul postarii. Relaxeaza-te si reciteste raspunsul meu la postare. Dar inainte de Protectia consumatorului mai bine casti ochii asupra problemei. Ce ai cerut, cui i-ai cerut si mai ales ce ai semnat! Ca e plina tara de oameni d'astia cu c.o.a.e cum zici tu, care se trezesc sa tipe la sfarsit ca iepurasul din banc si cand colo ei nu stiu in ce parte se strange surubul. In alta ordine de idei...Te-ai intrebat vreodata de ce nu e bine sa fii prost in viata? Nu, nu ca sa nu rada ceilalti de tine... Tocmai ca sa nu dea masina peste tine cand traversezi sau sa nu te curentezi cand scoti televizorul din priza. Are si scoala aia o noima, sa stii! |
--------------------
Renault
Megane
2015 Grandtour 1.5 (110 Hp) ECO2 Start&Stop Bose
|
|
Floppy1988 |
![]()
|
Alexinc00 nu cred ca e frumos sa jignesti.
Dar totusi sa sti ca am vreo 12 ani de mecanica la camioane de armata, iar cand ma duc la reprezentanta am pretentia ca masina mea sa aiba parte de reparatii intocmai. Multumesc pt reply-ul tau dar nu isi avea rostul si locul. Iar daca ai citit vreodata un deviz, te anunt ca nu scrie ce reparatie se face in acel deviz, doar in ordinul de reparatie, care ramane la ei. In acel ordin reparație scria distributie ,citindu-l luni cand am fost la director O seara buna!!! This post has been edited by Floppy1988: 2 Mar 2021, 19:29 |
--------------------
Renault
Megane III
2013/bose
- TM88YRA
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ordinul de reparatie il semnezi cand lasi masina, ideal e sa citesti ce semnezi. Si il primesti cu actele masinii dupa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bogdan181984 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 11 May 18 ![]() |
dupa razboi multi eroi.
deci pana la urma ce piese s-au inlocuit, ce piese ai platit si ce garantie ai? |
--------------------
.
Renault Megane IV Zen 1.33tce 140cp 2021
Dacia Logan ABS+ 1.4mpi 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:57 |