Rezerva ContiMobilityKit Continental, Am consumat rezerva de la kitul de umflat roata!!!
![]() ![]() ![]() |
Rezerva ContiMobilityKit Continental, Am consumat rezerva de la kitul de umflat roata!!!
generalu666 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 July 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMAG0879000.JPG ( Size: 256.25k ) Number of downloads: 215 |
||
--------------------
Renault Megane
Grandtour 3
2011 - 1.9dCi - Bose Edition Just me....
|
|||
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
https://www.google.ro/search?q=ContiMobilit...BDeL5yQOguIC4AQ
De pe ebay sau amazon iesi pe la 40 lire... vreo 240 RON. Cu 300 ROn iti iei o janta de tabla SH si un cauciuc nou. |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
generalu666 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 July 14 ![]() |
La fel am facut si eu calculul.
Oricum, aiurea faza...vand ceva dar nu pot gasi o banala rezerva ![]() |
--------------------
Renault Megane
Grandtour 3
2011 - 1.9dCi - Bose Edition Just me....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nasol e ca la Megane 3 au o distanta tampita intre prezoane, diferita de cea de la VAG, de exemplu, prin urmare gasesti greu jante de tabla. Noi sunt la 250 de lei bucata, la dezmembrari sub 100 nu o gasesti, dar poate ai noroc de o roata completa, neutilizata.
Oricum, ca sfat, decat sa te complici sa completezi kitul ala de pana, mai bine dai 250 de lei pe o janta pe 15, mai dai 150-200 pe un cauciuc 195/65R15 cel mai ieftin si stai linistit ca, in cazul vreunei gropi mai serioase, ai cum sa ajungi acasa. Megane 3 are loc pentru roata de rezerva normala. Altfel mictionezi pe el de kit de pana in cazul in care tai o anvelopa. This post has been edited by Laurentziu83: 3 Sep 2014, 20:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:54 |