Renault megane scenic 1999, anularea definitiva a imobilizatorului
![]() ![]() ![]() |
Renault megane scenic 1999, anularea definitiva a imobilizatorului
qietre |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic 1
2000
- h
|
|||
Walti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 April 12 ![]() |
salut. si eu am avut aceasta problema. mie m-a costat 700 de lei au scos imobiliser ul. si am luat a cheie cu telecomanda de la real universal cu 60 lei si functioneaza perfect!!! si de la 300 de metri pot sa inchid!
|
--------------------
Renault
Scenic
1998
- BH -- WAL
|
|
johan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 10 From: München ![]() |
Daca este defect numai butonul acesta se poate inlocui.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.5 16V 4x4 Eu cred în cal. Automobilul este un fenomen temporar !
|
|
vertical1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 2 April 12 ![]() |
Imobilizatorul se poate scoate la orice service serios care are meseriasi pe partea de electronica.Numai in functie de seria calculatorului de bord ,poate sa va coste mai mult sau mai putin.Sunt calculatoare de un anumit tip care nu permit scoateria imobilizatorului decat prin adaugarea unui emulator de semnal.
Dupa ce scoateti functia de imobilizare.Va cumparati de la orice magazin de piese auto,o inchidere centralizata de aceea chinezeasca.E maxim 80 RON.Sunt foarte fiabile si telecomenzile cum zicea un prieten mai sus acopera o raza mare. Daca sperati sa realizati singur aceasta remediere ,trebuie sa stiti ca necesita aparatura profesionala destul de scumpa si care nu se merita achizitionata doar pt masina personala. Stima ! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1982
- B 35 MSC
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Induci in EROARE cu raspunsul tau...
NU are nicio legatura anularea immo cu faptul ca nu mai functioneaza inchiderea centralizata din cheie dupa aceea... Inchiderea ramane functionala... Sunt mai multe variante de a face immo off... This post has been edited by jas2: 4 May 2012, 05:21 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
herrgeorge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 June 14 ![]() |
Salut. Si eu am un Renault Scenic din 1998.. a mers bine inchiderea timp de 1 sapt dupa ce am cumparat-o iar dupa aceea treptat a inceput sa nu mai mearga inchiderea din telecomanda.. Din postari inteleg ca singura solutie e scoaterea imobilizatorului ? Sau am mai auzit ca prostia aia de langa oglinda e plina de praf si nu mai functioneaza cum ar trebui..
|
--------------------
renault scenic
megane scenic
1998
- VL90HER
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Prostia aia de langa oglinda este senzorul de IR. Intr-adevar daca plasicul protector este murdar, semnalul emis de cheie este atenuat si senzorul citeste mai greu. Dar pot fi si alte cauze. Dezactivarea imobilizatorului mi se pare o solutie buna, scapi de nervi.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 07:29 |