Renault Megane II - probleme faza scurta, Renault Megane II - probleme faza scurta
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane II - probleme faza scurta, Renault Megane II - probleme faza scurta
emilian.ganea |
![]()
|
||
![]() Emilian Group: Members Posts: 8 Joined: 6 March 14 From: Bragadiru ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2012, 1.5 dCi (1461 cmc; 1.5 dCi - 110 CP)
- IF-99-YNS
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
cablaj fata si posibil mufa topita in UPC .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Sau balasturile de cea mai proasta calitate/montaj defectuos.
|
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
emilian.ganea |
![]() ![]()
|
![]() Emilian Group: Members Posts: 8 Joined: 6 March 14 From: Bragadiru ![]() |
Din pacate acum nu se mai aprinde deloc pe partea stanga.
21 Jan 2015, 08:31: Probabil s-a ars iarasi siguranta 21 Jan 2015, 14:16: Am schimbat din nou siguranta si tot nu se mai aprinde This post has been edited by emilian.ganea: 21 Jan 2015, 14:16 |
--------------------
Renault
Megane 3
- IF-99-YNS
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Fara suparare...dar de ce te-a mancat sa pui xenon? Din cauza vacarilor care ti-au montat instalatia, e posibil s-o mai fi prajit si prin alte locuri decat prin UCH... Ghinion...
Un sfat sincer...vinde xenoanele si pune becuri cu halogen Iti recomand Osram Night Breaker. Multa lumina... |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
emilian.ganea |
![]()
|
Am fost aseara la garantia de la xenoane si mi-a inlocuit droser-ul, era defect.
Schimb astazi siguranta si revin. 22 Jan 2015, 22:35: Rezolvat. Insa acum nu mai gasesc codul casetofonului. Ce pot face? ![]() This post has been edited by emilian.ganea: 22 Jan 2015, 22:35 |
--------------------
Renault
Megane 3
- IF-99-YNS
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
postezi la topicul dedicat si te ajuta un coleg. sau exista generator de cod pt. android.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
emilian.ganea |
![]()
|
Rezolvat si cu casetofonul:
- am instalat pe telefon Renault Radio Code Generator Android app de la Martech, scos cd-player-ul, luat cod securitate, introdus in aplicatie si s-a generat codul de casetofon. Multumesc tuturor de ajutor, Emilian |
--------------------
Renault
Megane 3
- IF-99-YNS
|
|
geooispas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 February 15 ![]() |
Salut, am si eu o problema similara cu xenonul de pe dreapta. De ceva timp nu mai arde. Am constatat ca e siguranta arsa , insa dupa ce am schimbat-o si am aprins farurile s-a ars instantaneu si tot asa de cateva ori. Aam scos farul cu tot cu balast si bec si l-am conectat la mufa corespunzatoare farului din stanga...surpriza:merge perfect. am pus apoi farul de pe stanga pe dreapta si cum ma asteptam , a ars instantaneu siguranta. MA PUTETI AJUTA CU O SUGESTIE?
12 Feb 2015, 03:11: am omis sa specific , masina are xenon dein fabrica This post has been edited by geooispas: 12 Feb 2015, 03:11 |
--------------------
renault
megane
2004 sedane ,1,5 dci
- GL/09/HSV
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
salutare la toata lumea.
am eu una mai tare, daca cineva imi poate spune ce e... instalatie de fabrica, halogen, neumblat la ea, dar nu merge faza scurta. am verificat toate sigurantele, dar toate...sunt ok. am schimbat si becurile, si nimic. am fost la un electrician si mi-a zis ca nu vine curent in mufa care intra in bec si ca e posibil sa fie blocul de lumini... ...azi e duminica, iar treaba asta a aparut vineri spre seara. intai n-a mai mers un bec, apoi n-a mai mers niciunu. ce pot face?..am nevoie de ajutor. This post has been edited by gutui: 29 Mar 2015, 07:07 |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Daca esti sigur ca ai verificat sigurantele care trebuie, incearca sa faci o proba cu alt bloc de lumini functional si poate rezolvi problema.
|
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
gutui |
![]()
|
sigurantele mi le-a verificat un electrician auto...culmea ca merg toate luminile, mai putin faza scurta pe ambele faruri.
n-am de unde sa schimb de proba cu un alt bloc de lumini, decat daca mai cumpar unu. |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
cristian.iliescu88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 5 October 14 From: Mioveni-Arges ![]() |
Poti incerca din dezmembrari. Cu siguranta te vor lasa sa il probezi la fata locului, fara sa il cumperi. Iti trebuiesc cateva surubelnite si un torx de 50(parca). Gasesti pe forum cum se desface. Nu dureaza mult operatia
This post has been edited by cristian.iliescu88: 29 Mar 2015, 17:53 |
--------------------
Renault
Megane Sedane 2.2 1.6 16V+GPL
11/2007 Privilege
|
|
gutui |
![]()
|
in seara asta am demontat si tabloul ala UPC...ce mi s-a parut a nu fi in neregula, avea pe spate, in dreptul unui releu, ca si cum ar fi "impuscat"...dar era oxidat.
la un moment dat am avut apa multa, peste capota masinii...se aude totusi cum face click releul la schimbarea pozitiei de lumina (lumina de pozitie, scurta si lunga). ce sa mai verific?..am facut vreo 2 poze, o sa incerc maine sa le pun... |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(gutui @ 30 Mar 2015, 22:10) la un moment dat am avut apa multa, peste capota masini... Daca instalatia masinii a stat in apa inundata adica.....e foarte grav pentru tot ce inseamna electronica! Electronica moderna auto este foarte sensibila la umezeala......chiar fatala! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(gutui @ 30 Mar 2015, 23:10) in seara asta am demontat si tabloul ala UPC...ce mi s-a parut a nu fi in neregula, avea pe spate, in dreptul unui releu, ca si cum ar fi "impuscat"...dar era oxidat. la un moment dat am avut apa multa, peste capota masinii...se aude totusi cum face click releul la schimbarea pozitiei de lumina (lumina de pozitie, scurta si lunga). ce sa mai verific?..am facut vreo 2 poze, o sa incerc maine sa le pun... ai nevoie de alt UPC si ai rezolvat problema , daca citeai prin forum aflai ca la 2.1 UPC-ul este gandit prost si intra apa (respctiv se corodeaza) si cam toti schimba UPC-ul. La 2.2 au rezolvat problema prin UPC rasturnat. Tot ce tine de lumini este activat de UPC, din comandat de pe coloana (fizica) pleaca semnal catre UCH apoi pe CAN catre UPC care aprinde becurile respective (faza scurta+lunga, proiectoare , pozitii), deci problema ta e din UPC. This post has been edited by djcristi: 23 Jun 2015, 18:19 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
cris_ana8721 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 October 13 ![]() |
Salut la toata lumea. Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva. Am incercat sa montez un kit xenon dar surpriza nu se aprind xenoanele, am pus din nou becurile vechi cu halogen si surpriza din nou nici acelea nu mai merg. Acum am ramas fara lumini pe faza scurta ce pot face? Mentiinez ca singurantele sunt bune le-am verificat. Masina este un Renaul Megane 1.5 Dci din 2007.
|
--------------------
renault
megane
2007
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
ce sigurante ai verificat? ele sunt sub UPC si nu cred ca ai desfacut atatea ca sa ajungi la ele...
Te-ai interesat si tu inainte ce dezavantaje are xenon-ul aftermarket pe far halogen stoc?! Pe langa ca este ilegal si nu va lumina mai mult decat halogenul , si va avea o culoare infecta albastra, iti va praji foarte rapid reflectorul din lupa pt halogen, lupele din farul original pt xenon sunt tratate sa reziste la temp mai mari desi in timp si ele se prajesc... Plus ca xenon-ul aftermarket fiind un gunoi se incalzeste si mai tare decat unul normal D1s/D2s (osram/philips) , astfel bec xenon de 2 lei + lupa pt halogen = combinatia fatala. era sa uit, pe langa ca nu vei avea spalatoare nu vei avea nici auto-leveling, deci de ce ti-ar da cineva sfaturi cum sa faci o tampenie la masina cu care o sa-i orbesti pe altii pe strada apoi? This post has been edited by djcristi: 1 Aug 2015, 22:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:37 |