Renault Megane II - Schema Electrica
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane II - Schema Electrica
Mirko |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 9 April 10 From: Alba ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan 1.6 16v
2005/privilege
|
|||
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
fisierul respectiv este arhivat in format zip. iti trebuie un program pentru dezarhivare ( gen winrar sau winzip ).
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
Mirko |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 9 April 10 From: Alba ![]() |
Am program, l-am dezarhivat, dar nu stiu cum sa-l rulez, are un .exe, am dat pe el dar imi deschide notepadu-l acel fisier, cred ca e HTML.
|
--------------------
Renault
Megan 1.6 16v
2005/privilege
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Se deschide cu Internet Explorer, daca folosesti alt browser pui IE ca default.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Mirko |
![]()
|
Va multumesc pentru ajutor! Trebiue sa mai studiez, sper sa gasesc shema de la stergatoare, respectiv motoras, releu, sigurante si ce mai este !
This post has been edited by Mirko: 15 Apr 2010, 14:30 |
--------------------
Renault
Megan 1.6 16v
2005/privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 00:07 |