Renault Club Romania si Auto Cobalcescu va invita la Renault AllDay, 8 Mai 2010 - Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Renault Club Romania si Auto Cobalcescu va invita la Renault AllDay, 8 Mai 2010 - Bucuresti
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
Muku Mik |
![]()
|
![]() Membru Damblagiu... Group: Members Posts: 50 Joined: 19 April 10 From: Land of Opportunity ![]() |
nu mai spune asa... poate crede lumea ca-s vreun "șumi"
![]() P.S. revin la ideea cu ecusoanele... poate cuiva nu-i comvine ca scrie RENAULT ALLDay 8 mai 2010 si AUTO Cobalcescu... sa faca cineva niste ecusoane mai simple doar cu RENAULT si dedesubt forum.reno.ro, daca e nevoie le platim... dar sa nu se ajunga la sume exagerate. |
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
suntem romani Aminteste-ne ca suntem aici, in veci stapani!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Gata, sa ne destindem un pic.
POZELE. Pana acum am strans pozele de la GLG, Zax, cmandrei. Va rog sa urcati pozele pe transfer.ro sau alt serviciu de transfer de fisiere mari, si sa le trimiteti catre mine. Eu le voi pune pe toate intr-o arhiva sau dvd care sa ajunga la toti participantii. Ca sa nu intarziem prea mult, termenul limita este sfarsitul saptamanii. Multumesc. p.s. Nu uitati, astept pozele. ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
mukule, stiu eu ca te-ai saturat sa te tot prezinti si de-aia vrei ecuson
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Muku Mik |
![]()
|
![]() Membru Damblagiu... Group: Members Posts: 50 Joined: 19 April 10 From: Land of Opportunity ![]() |
as putea zice si asta... da nu pot retine atatea nume/nickname-uri... sunt persoane care vin o data in an si atunci toti, parca s-ar vorbi
![]() ![]() |
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
|
|
MaxPayne |
![]()
|
![]() White Power Member Group: Members Posts: 237 Joined: 7 April 07 From: Still fu*kin' Romania... ![]() |
Felicitari si in acelasi timp multumiri organizatorilor.
GLG ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Bicorp
1.5 dci DimSport Power
|
|
Muku Mik |
![]()
|
ia sa dau eu pagina... poate nu mai apar post-uri precum cele din urma... as prefera sa vad post-uri frumoase
![]() ca de exemplu: - "Felicitari organizatorilor si participantilor(ale caror idei despre eveniment sunt numai de bine) de pe forum.reno.ro !!" - "Multumiri AUTO Cobalcescu ca au colaborat cu reno.ro !!" - "Cand se face urmatorul eveniment?" - sau altceva legat de eveniment, dar sa fie numai de bine Va multumeste cel mai nou coleg(cred) de pe forrum ![]() ![]() 10 May 2010, 22:07: hmm... pe topicul asta de ce intra mai multe post-uri??? This post has been edited by Muku Mik: 10 May 2010, 21:07 |
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
e marti, nu s-a plans nimeni asa ca iata si "portretele": link
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
In continuare foarte multumim zax
![]() img1100s.jpg P.S. notam faptul ca am discutat cu beci si glg pe pm si totul e ok ... comentariile raman doar asa ca istoric ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am fost incantat de evenimentul acesta, care mi-a dat sansa sa cunosc colegi de forum pe care nu-i vazusem niciodata sau pe care ii vazusem foarte putin.
Sustin si eu ideea cu legitimatiile la intalniri. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
gxg_coman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 17 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zax @ 11 May 2010, 06:14) multumim zax. printre atatea gloante si grenade ne mai luminezi ochii cu ceva frumos. dupa organizatori cred ca voi(pozarii) sunteti pe locul doi ca merite. ![]() This post has been edited by gxg_coman: 11 May 2010, 12:03 |
--------------------
renault
laguna
1.5 dci/ 110 CP
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cu placere si multumesc.
@cmandrei: daca poza aia era cu putin mai aproape devenea un inside detail ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
AlexV, ti-am trimis pe PM link-ul de pe Transfer cu pozele si filmuletele.
|
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
zaxule, o poza am si eu cu tine, pot s-o pun ?
![]() This post has been edited by R19/16v: 11 May 2010, 17:36 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
zax |
![]()
|
e sa nu-mi spui ca aia-i mai hartistica si mai hartistica dintre toate!?
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
E singura
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
catalyn_grigore |
![]()
|
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
Am tot citit tot ce sa scris pe aici si nu pot sa spun decat atat Renault Allday
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
- fara
|
|
Muku Mik |
![]()
|
![]() |
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
@Muku Mik sa inteleg ca imi dai dreptate
![]() |
--------------------
Renault
- fara
|
|
Muku Mik |
![]()
|
CLAR... pai nu stiu daca am vazut 20 de post-uri incare sa se vorbeasca de bine... in rest numai cearta
|
--------------------
Nene Iancule,
canta-ne
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
e mai usor sa
![]() ![]() This post has been edited by catalyn_grigore: 12 May 2010, 23:13 |
--------------------
Renault
- fara
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:47 |