Renault Asistenta Exista, si e gratuit in per de garantie
![]() ![]() ![]() |
Renault Asistenta Exista, si e gratuit in per de garantie
Tudor |
![]()
|
||
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|||
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut si eu camion cu "renault asistenta", cu numar 0248500505. chiar ma intrebam daca o fi gratis in garantie
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai dati si voi din cind in cind o raita pe saitul reno romania
![]() http://www.renault.ro/ro/service/service_asistenta.php Offtopic: deja am obosit, nu se mai termina greva asta... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut o reclama care mentiona Renault Asistenta, 24 luni garantie la toate masinile Renault si posibilitatea extinderii garantiei la 3 sau 5 ani.
Eu am 18 luni garantie. ![]() |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
Kenny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 May 05 From: Suceava ![]() |
Interesant .
Oare e valabil si la Nissan ? |
--------------------
Nissan
Navara
'05 Nissan Navara Double Cab 2,5 Di Black w/ Silver 2005
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
şi io tot 18. pentru mai mult, ai nevoie de cardul R*****. ştie cineva cum facem rost de el, în afară de varianta cu 700 euro?
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din semnatura masina e cumparata in luna Martie a anului curent deci deducem ca ai 24 luni de garantie. Pt. card daca nu vrei sa dai 700 Euro incearca la baietzii de se ocupa de carding poate te ajuta ei
![]() ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:52 |